Νέα επίθεση nova

Χωρίς τα στοιχεία να πηγάζουν από κάπου, αλλά με απλή αναλογική: η μηναία συνδρομή για την Σούπερ Λίγκα δεν πρέπει να είναι πάνω από 4 εκατομμύρια το μήνα. Ας υποστηρίξουμε πως ένα 20% καλύπτεται από διαφημίσεις και χορηγίες του ΟΠΑΠ, τότε το μηναίο κόστος πέφτει στα 3 εκατομμύρια . Αν υπήρχαν χονδρικά 150 χιλιάδες πρόθυμοι συνδρομητές, τότε η μηναία συνδρομή για τον καθένα δεν θα πρέπει να είναι 20 μόνο για την Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα αν το είχαν και 50 χιλιάδες παραπάνω με 20 η nova θα ήταν εντός κερδοφορίας.

Σύμφωνοι, το μοντέλο της μετακύλισης του κόστους προς άλλα πακέτα είναι άδικο, αλλά είναι μία εταιρία. Για να συνέβαινε το μοντέλο που περιγράφεις "πλήρωσε για να δεις μόνο εσύ" θα έπρεπε nova και ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ να συνδιαχειρίζονται το προϊόν. Με την Σούπερ Λίγκα να παράγει μόνη της, να μεταδίδει μόνη της και την nova να διανέμει. Όπως συνέβη δηλαδή απογοητευτικά στην Κύπρο με τα κανάλια της Lumiere.

Απάντηση: Re: Νέα επίθεση nova

ΣουπερΛίγκα-Pack το μελετανε μου ειπαν κατι πουλακια, μακαρι να το δειτε και να ηρεμησετε οσοι δεν θελετε να ξοδευτειτε.

παιδια θα μπορουσε να εχει μονο το καναλι superleague (εφοσον δημιουργηθει) και το αντιστοιχο HD σε τιμη 15-20 ευρω μονο αυτο οπως γινεται σε ισπανια και τουρκια.ετσι ειναι ολοι ευχαριστημενοι

ναι αντε να δημιουργηθει ενα τετοιο πακετακι. αντε να ηρεμησουμε και να ειμαστε ευχαριστημενοι..
αντε να βρουμε κατι αλλο για να κραζουμε την νοβα. ολο και κατι δεν θα μας αρεσει ε;;; :2thumb22sup:

Εγώ έχω πει την άποψή μου, το sport pack να έχει μόνο ένα ή δύο αγώνες της superleague και οι υπόλοιποι να είναι σε ειδικό πακέτο για όσους το θέλουν. Όποιος θέλει να βλέπει 8 αγώνες να πληρώνει. Επίσης να υπάρχουν πακέτα για τους αγώνες μίας ομάδας. Πχ όλοι οι αγώνες του Ολυμπιακού (εντός και εκτός). Και φυσικά να κοστίζουν ανάλογα με τα λεφτά που παίρνει η κάθε ομάδα (ο ΟΣΦΠ παίρνει 6 μύρια, ενώ πχ ο ΟΦΗ πολύ λιγότερα)

Έτσι θα μπορούσε να πέσει cine και sport pack στα 30 ευρώ, το full στα 40, και όποιος θέλει όλη τη μπάλα να πληρώνει επιπλέον. Κάπως έτσι γίνεται και στο Sky Italia, με το πακέτο Calcio.

Μηπως και τα 15-20 για ενα τετοιο πρωταθλημα ειναι παρα πολλα???? Η τιμη αυτη ειναι αρκετα καλη για το πληρες πακετο , που και αυτο δεν εχει να παρουσιασει τιποτα .
Και για τον φιλο "malakudi" θελω να πω οτι δεν συγκρινεte το sky italia με τη gova.

Το cost benefit analysis το κάνει ο καθένας μόνος του. Το θέμα είναι πόσα είναι διατεθειμένος να δώσει για να δει κάτι που είναι πολυτέλεια. Τώρα αν δε γουστάρεις εσύ να βλέπεις μπάλα, μπορείς απλά να μη τα δώσεις. Για τα πακέτα που λένε παραπάνω ανά ομάδα και για λιγότερους αγώνες, μακάρι να γίνει αλλά αν κάθε ομάδα παίρνει ότι της αναλογεί από τις συνδρομές, σε λίγο θα έχουμε πρωτάθλημα με 4, άντε 5 ομάδες...οι άλλοι απλά δε θα βγαίνουν.

Η Nova επιστρέφει στις Dragon

bluedragon.jpg

Παρά τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών κατά της πειρατείας από τη Nova φαίνεται ότι αυτές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και για μία ακόμα φορά – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – τα κανάλια του πακέτου ανοίγουν με νέο patch που είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο για τις Blue Dragon.

http://www.digitaltvinfo.gr/

Re: Απάντηση: Η Nova επιστρέφει στις Dragon

Η καρτα αυτη ζει κ βασιλευει εδω κ πολυ καιρο...
Δεν ειναι φρεσκα νεα λοιπον!

Υ.Γ Το thread μηπως να αλλαξει τιτλο κ να γινει "νεα επιθεση στη nova"?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Nova επιστρέφει στις Dragon

Φίλε chris4 γι αυτό έγραψα (Τα νέα ποιά είναι?). Μου προκαλεί δε εντύπωση πως γίνεται λόγος για νέα patch….. :flipout: Αν είναι δυνατών.:flipout: Καθώς επίσης και αυτό (Παρά τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών κατά της πειρατείας από τη Nova φαίνεται ότι αυτές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα) Που κολάει αυτό τώρα? Δεν καταλαβαίνω. Πιστεύω να μην έχω παραβεί τους κανόνες του φόρουμ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Nova επιστρέφει στις Dragon

Φίλε chris4 γι αυτό έγραψα (Τα νέα ποιά είναι?). Μου προκαλεί δε εντύπωση πως γίνεται λόγος για νέα patch….. :flipout: Αν είναι δυνατών.:flipout: Καθώς επίσης και αυτό (Παρά τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών κατά της πειρατείας από τη Nova φαίνεται ότι αυτές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα) Που κολάει αυτό τώρα? Δεν καταλαβαίνω. Πιστεύω να μην έχω παραβεί τους κανόνες του φόρουμ.

Φυσικα εγινε μια προσπαθεια και μετα επαναπαυτηκαν...οπως παντα!
Για να δουμε τι θα δουμε τωρα παντως!

Καλά τα λέτε παιδιά να προστατεψει θέλει το προϊόν της αλλά ας μειώσει και τις τιμές λίγο!και νάστε σίγουροι οτι όλοι οι "πειρατές" θα έρθουν νόμιμα στη νοβα!!!!!

Τα νέα από τη Μέση Ανατολή δεν είναι καλά για το σύστημα κρυπτογράφησης Irdeto 3. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από αραβικά φόρουμ, το πρώτο hack για το Irdeto 3 είναι γεγονός και το Abu Dhabi Sports φέρεται ότι «έσπασε» και διαμοιράζεται σε δίκτυα card sharing.

digitaltvinfo.gr

Θα μπορούσε το παραπάνω να έχει συνέπειες στα HD;

Γιατί; Είχαν πρόβλημα τα HD; Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και μετά προς τη δόξα τραβούν! :-)

Μα αυτό που ρωτάω είναι αν θα γίνουν και αυτά ακούραστα, λόγω των νέων από την Ανατολή...

Last edited: