Νέα επίθεση nova

τι παράξενα είναι τούτα που γράφετε!

Εγώ κατάλαβα ότι μονο ότι η πίτσα ταιριάζει σε ιταλούς, ξινολάχανο σε γερμανούς και το fish and chips σε άγγλους.

Το ποιος είναι ο ρώσος προπονητής και μάλιστα του μπάσκετ ένας θεός ξέρει. Και απορώ πως μπορεί κάποιος να τους βρει. Και εν τελει εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ρώσοι αλλα έλληνες οι οποιοι απλά έχουν στήσει μαγαζί στην ρωσία

Απάντηση: Re: Νέα επίθεση nova

Aντε να περιμένω λίγο ακόμη να δω που θα το πάτε.......
Γιατί ρε Κώστα......... Πλάκα δεν έχουν ......... Έτσι και αλλιώς το πηδήκανε το νήμα.
Η νέα επίθεση νόβα που κολάει!!! :afro:

Aντε να περιμένω λίγο ακόμη να δω που θα το πάτε.......

Αγαπητέ συντονιστή εγώ προσωπικά δεν το πάω πουθενά! Είπα να κάνω λίγο πλάκα βασιζόμενος στα γεγονότα προσπαθώντας πάντα να βρίσκομαι εντός ορίων!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν η πλάκα μου δίνει αφορμή γα εκτροχιασμό και δεν ξαναμιλάω επί τούτου.-

Υ.Γ.
Χωρίς παρεξήγηση πάντα!

Αν επιτρεπεται να κανω μια αφελη ερωτηση προς τους admin.Καθως ανοιγω τη σελιδα του avclub πανω δεξια εχει διαφημιση cardsharing 4all server τζαμπα τεστ 24-48 ωρες και 7 μερες επιστροφη χρηματων.Το βλεπετε φυσιολογικο να υπαρχουν τετοιου τυπου διαφημισεις?Ειδικα εδω που προσπαθουμε να μην ασχολουμαστε με τετοια θεματα.Ο τυπος διαφημιζει οτι εχει και ν..α!
gab

Αν επιτρεπεται να κανω μια αφελη ερωτηση προς τους admin.Καθως ανοιγω τη σελιδα του avclub πανω δεξια εχει διαφημιση cardsharing 4all server τζαμπα τεστ 24-48 ωρες και 7 μερες επιστροφη χρηματων.Το βλεπετε φυσιολογικο να υπαρχουν τετοιου τυπου διαφημισεις?Ειδικα εδω που προσπαθουμε να μην ασχολουμαστε με τετοια θεματα.Ο τυπος διαφημιζει οτι εχει και ν..α!
gab

τα google ads βγαινουν αναλογα με τα search που κανεις...πχ εμενα συνεχεια μου βγαινει η εκκλησια της Ελλάδος !!!

Εμενα μου βγαζει φωτοβολταικα και δεν εχω κανει κανενα τετοιο search..
Παντως ο admin σβηνει αβερτα τα post.

Προτεινω να δημιουργηθει thread τυπου scrambling corner για να μιλαμε με υπονοουμενα οπως και στα νομιμα περιοδικα.

Εμενα μου βγαζει φωτοβολταικα και δεν εχω κανει κανενα τετοιο search..
Παντως ο admin σβηνει αβερτα τα post.

Προτεινω να δημιουργηθει thread τυπου scrambling corner για να μιλαμε με υπονοουμενα οπως και στα νομιμα περιοδικα.

ειναι χασιμο χρονου, δεν εχει νοημα οτιδηποτε αλλο εκτος απο νομιμη συνδρομη τα γεγονοτα απλα το επιβεβαιωνουν.

ακομη και να βρεθει αλλος σερβερ κλπ θα κλεισει και αυτος με παρομοιο τροπο !

Έχουν δόση αλήθειας αυτά που λες αλλα είσαι λίγο απόλυτος.
(τα hd της νοβας δεν μοιράζονται και ο ΟΤΕ είναι κλειδωμενος 100%)!
Στα λεφτά που έχει ο ΟΤΕ είναι ξεφτίλα να μην πάρεις το νόμιμο πακέτο, δηλαδη τι τιμολόγιο πρέπει να βάλει 3 ευρω ο μήνας?

Η λυση ειναι μια 30 ευρω πιστευω ειναι καλη τιμη για την νοβα το μηνα.

Στα λεφτά που έχει ο ΟΤΕ είναι ξεφτίλα να μην πάρεις το νόμιμο πακέτο, δηλαδη τι τιμολόγιο πρέπει να βάλει 3 ευρω ο μήνας?

Αν δώσει σκέτη κάρτα ή έστω και παντρεμένη με μοντούλα, θα πάρω αύριο κιόλας. Δεν είναι πάντα το κόστος ο λόγος που δεν αγοράζουμε κάτι. Πόσους δέκτες και πόσα τηλεκοντρόλ να έχουμε πιά?

Το ίδιο ισχύει και για τη νοβα, με σκέτη κάρτα ή με μοντούλα αρκετός κόσμος θα αγοράσει. Τα έχουμε πεί 100 φορές, όλα αυτά τα τερτίπια στο όνομα της αφάλειας, πλήττουν μόνο τους νόμιμους συνδρομητές, αφού οι σερβεράδες συνεχίζουν να οργιάζουν!

για μενα το ζητημα εχει ως εξης.ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει γιατι ειναι και ο μοναδικος υπευθυνος.απλα ΝΟΜΙΖΩ οτι δεν θα πρεπει να θεωρουμε σωστη την ιδεα οτι αφου ειναι ακριβη η αβον πρεπει να βρουμε σερβερ.να μην επηρεαζουμε δηλαδη τον κοσμο οτι αυτος ειναι ο δρομος.οσοι ασχολουνται με τα δορυφορικα λιγο η πολυ ξερουν και εχουν τον τροπο να βρουν πως μπορουν να δουν φθηνοτερα την αβον.απλα ,συμφωνω οτι ειναι πολυ ακριβη και αν ηταν πιο προσιτη στην τιμη θα εκανε ζημια στους σερβεραδες,αλλα δεν πρεπει να λεμε σωνει και καλα οτι ο μονος δρομος ειναι ο σερβερ και πρεπει να βρουμε εναν φτηνο γιατι ειναι κι αυτοι ακριβοι

Απάντηση: Re: Νέα επίθεση nova

καλημερα και απο εμενα. εγω πιστευω οτι η κυρια επιθυμει να υπαρχει πειρατια για εναν απλουστερο λογο , την διαφημιση. και το εξηγω , παει στην εταιρια που θελει να διαφημισει και της λεει για το χρονικο που θελεις να διαφημιστεις θελω τοσα, και λεει η εταιρια μα κυρια γοβα εχετε μονο 400.000 πελατες και απανταει η κυρια γοβα ξεχασατε και τους αλλους 1.000.000 τους παρανομους. ας μην γελιομαστε η εταιρια δεν παει καλα και χωρις την διαφημιση που τους τα παιρνει χοντρα θα ηταν μεσα ,ειναι που ειναι θα ηταν και χειροτερα

Αν δώσει σκέτη κάρτα ή έστω και παντρεμένη με μοντούλα, θα πάρω αύριο κιόλας. Δεν είναι πάντα το κόστος ο λόγος που δεν αγοράζουμε κάτι. Πόσους δέκτες και πόσα τηλεκοντρόλ να έχουμε πιά?

Δεν πρόκειται να κάνει τίποτε από τα δύο επειδή άμεσα το πακέτο θα έχει ''ανοίξει''.

Πάντως το 20άρικο συνήθως παίζει κι άλλα πακέτα, και στον Astra. Ειδικά για όσους παρακολουθουν πολλά αθλητικά, είναι σημαντική παράμετρος.

Επίσης για κάποιον που έχει μεγάλο πιάτο και παρακολουθεί κι άλλους δορυφόρους , ο υποχρεωτικός δέκτης που δίνει η ακατανόμαστη δεν κάνει. Κι αν θες να γράφεις και καμία εκπομπή, πρέπει να σκάσεις 150 ευρώ για τον δέκτη PVR.

Θέλω να πω ότι η οικονομική διαφορά είναι σημαντική, και σε ορισμένα σημεία ότι και να κάνει η ακατανόμαστη δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τους ρώσσους-λετονούς-τουρκοκύπριους κλπ.
Στο κάτω κάτω στα 62 ευρώ τα 20 είναι φόροι, οπότε στο παντελόνι της μπαίνουν τα 42. Με αυτό το νούμερο πρέπει να συγκριθεί το 20άρικο , η το 3.3ευρώ των χονδρεμπόρων μόνο για το ένα πακέτο.

Ακόμη κι αν η τιμή του νόμιμου πακέτου ήταν η μισή, δεν είμαι σίγουρος ότι οι πειρατές δε θα έβρισκαν πελάτες.

Δεν μιλάμε για τους γύφτους που και 10 ευρώ να είχε το πακέτο θα πήγαιναν στους παράνομους με 3 ευρώ.
Μιλάμε για τον απλό κόσμο που με 30 ευρώ θα έβρισκε εικόνα σταθερή και νόμιμη χωρίς εξάρτηση από ιντερνετ, προβλήματα στην σταθερότητα κτλ.