Εγω να σου πω, δεν θα τον παρω για το 3D ή μαλλον καλοδεχουμενο και αυτο, αλλα δεν ειναι ο βασικος λογος...
Με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα έχουμε κάποιο νέο τελικά;
Ετοιμάζεται firm update (προς τέλος μηνός) το οποίο έχουν πει ότι θα είναι συμβατό με 3D (και θα δίνει και features 2D->3D).Επειδή είπες lumagen. Είσαι σίγουρος ότι θα περνάει το 3D από τον Lumagen ή θα το κόβει; Ως γνωστόν η συνδεσμολογία είναι πηγή-A/V-lumagen-προβολέας.
για να μην πω και για τον A/V...
Γενικά τα άλλουζουμε ΟΛΑ. Μόνο τα καλώδια ρεύματος κάνουν τα ίδια.:bigcry:
Ετοιμάζεται firm update (προς τέλος μηνός) το οποίο έχουν πει ότι θα είναι συμβατό με 3D (και θα δίνει και features 2D->3D).
Latest post από το forum τους: ''We've been making steady progress---currently able to watch a BluRay 3D movie and a 3D game on the PS3. ''
Εσενα με το ραφι, οντως βολευει εκει που ειναι τα καλωδια!!Στα δικα μας σπιτια παντως, ειδικα σε μενα με ασπρους τοιχους στο σαλονι, δε νομιζω να δω διαφορα σε contrast με τον 350 που εχω... οποτε μονο για το 3D θα το εκανα!
Αλλα ειναι κι αυτα καλωδια πισω γαμωτι μου.... μαλλον θα το ξανασκεφτω![]()
Ετοιμάζεται firm update (προς τέλος μηνός) το οποίο έχουν πει ότι θα είναι συμβατό με 3D (και θα δίνει και features 2D->3D).
Latest post από το forum τους: ''We've been making steady progress---currently able to watch a BluRay 3D movie and a 3D game on the PS3. ''
Ολα θα κριθουν απο το street price...
Για την αντιπροσωπεια, δεν εχω ιδεα τι παιζεται..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.