Νεα γενια JVC DLA-X

Εγω να σου πω, δεν θα τον παρω για το 3D ή μαλλον καλοδεχουμενο και αυτο, αλλα δεν ειναι ο βασικος λογος...

Εγω να σου πω, δεν θα τον παρω για το 3D ή μαλλον καλοδεχουμενο και αυτο, αλλα δεν ειναι ο βασικος λογος...

Επειδή είπες lumagen. Είσαι σίγουρος ότι θα περνάει το 3D από τον Lumagen ή θα το κόβει; Ως γνωστόν η συνδεσμολογία είναι πηγή-A/V-lumagen-προβολέας.

για να μην πω και για τον A/V...

Γενικά τα άλλουζουμε ΟΛΑ. Μόνο τα καλώδια ρεύματος κάνουν τα ίδια.:bigcry:

Δεδομένου Τακη ότι είχες δοκιμάσει τον 750 στο σπίτι σου vs HD-1 και δεν είδες δραματική διαφορά, ενώ στο δικό μου είχαμε δει διαφορά μεταξύ 350-750, για να δεις διαφορα (ανεξαρτητως 3D) νομίζω ότι πρέπει να πας στον Χ7.

Αλλιώς βασικά τη φωτεινότητα νομίζω μόνο θα δεις (αν και βέβαια αυτή ειναι η τελευταία σου εμμονή :p).

Εγω πάντως ψήνομαι για τον μεγάλο (αν και τα λεφτα είναι τρελά).

Το καλό είναι ότι διατηρείται η αναλογία στα μοντέλα, οπότε, έχοντας δει τις διαφορες των παλιών μοντέλων μεταξύ τους (με εξαίρεση τον 990), θα μπορούμε να κρίνουμε τι παίζει βλέποντας μόνο 1 εκ των νέων μοντέλων.

Οι τιμές πάντως είναι, όπως αναμενόταν, ακριβώς ίδιες με τις ισχύουσες.

Τεσπα, ας έρθουν με το καλό και βλέπουμε...

Με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα έχουμε κάποιο νέο τελικά;

Απάντηση: Re: Νεα γενια JVC DLA-X

Με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα έχουμε κάποιο νέο τελικά;

Δεν την αναλαμβάνεις εσύ λέω γω να είμαστε όλοι ήσυχοι; ;)

μην μου πεις ότι είναι πιό γνώστες οι υπάρχοντες (αν υπάρχουν ακόμα).

Re: Απάντηση: Νεα γενια JVC DLA-X

Επειδή είπες lumagen. Είσαι σίγουρος ότι θα περνάει το 3D από τον Lumagen ή θα το κόβει; Ως γνωστόν η συνδεσμολογία είναι πηγή-A/V-lumagen-προβολέας.

για να μην πω και για τον A/V...

Γενικά τα άλλουζουμε ΟΛΑ. Μόνο τα καλώδια ρεύματος κάνουν τα ίδια.:bigcry:
Ετοιμάζεται firm update (προς τέλος μηνός) το οποίο έχουν πει ότι θα είναι συμβατό με 3D (και θα δίνει και features 2D->3D).

Latest post από το forum τους: ''We've been making steady progress---currently able to watch a BluRay 3D movie and a 3D game on the PS3. ''

Στα δικα μας σπιτια παντως, ειδικα σε μενα με ασπρους τοιχους στο σαλονι, δε νομιζω να δω διαφορα σε contrast με τον 350 που εχω... οποτε μονο για το 3D θα το εκανα!
Αλλα ειναι κι αυτα καλωδια πισω γαμωτι μου.... μαλλον θα το ξανασκεφτω -bye-

Ετοιμάζεται firm update (προς τέλος μηνός) το οποίο έχουν πει ότι θα είναι συμβατό με 3D (και θα δίνει και features 2D->3D).

Latest post από το forum τους: ''We've been making steady progress---currently able to watch a BluRay 3D movie and a 3D game on the PS3. ''

Θελει hdmi 1.3?

Απάντηση: Re: Νεα γενια JVC DLA-X

Στα δικα μας σπιτια παντως, ειδικα σε μενα με ασπρους τοιχους στο σαλονι, δε νομιζω να δω διαφορα σε contrast με τον 350 που εχω... οποτε μονο για το 3D θα το εκανα!
Αλλα ειναι κι αυτα καλωδια πισω γαμωτι μου.... μαλλον θα το ξανασκεφτω -bye-
Εσενα με το ραφι, οντως βολευει εκει που ειναι τα καλωδια!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεα γενια JVC DLA-X

Αντε ρε.....μετά από τόσα χρόνια και μόνο με firmware θα υποστηρίζουν 3D ;;;; καλά μιλάμε τρελό respect... :worshippy::worshippy::worshippy:

Αρα κάποιοι μας δουλεύουν με τα hdmi 1.4 και green horses....

Ναι, για το HDMI ηθελα να πω (πήγαινα για edit).

HDMI 1.4 εχουν κάνει σαφές ότι ΔΕΝ χρειάζεται. Θα χρειαζόταν μόνο, λόγω bandwidth, για υλικό 3D στα 1080p60 αλλά τέτοια περίπτωση είναι ανύπαρκτη πρακτικά.

Όσον αφορά το 1.3 (Radiance XE / XE+), δεν το εχουν διευκρινήσει αλλά κάτι μου λέει ότι θα απαιτείται.

Last edited:
Για να ξαναδουμε τα specs πιο αναλυτικα:

Panel: 3 x 0.7 inches of D-ILA
1920 x 1080
100,000:1 DLA-X9
70,000:1 DLA-X7
50,000:1 DLA-X3
1,300 lumens
Two-way motor zoom shot
Motorized focus
Motorized Lens SHIFT: 34% horizontal and 80% vertically
Motorized lens cover
220 Watts of UHP lamp
3D ready (Frame sequentially, Side by Side, Above Below)
Advanced CLEAR Motion drive (frame interpolation, black frame insertion)
Digital key clay/tone correction
Film clay/tone mode (DLA-X7 & DLA-X9)
Dual Aperture Control (DLA-X7 & DLA-X9)
7 Axis CMS (DLA-X7 & DLA-X9)
Upcoming THX/ISF certifications (DLA-X7 & DLA-X9)
ISF C3 mode for up to 99 screen correction modes (DLA-X7 & DLA-X9)
LAN for integration into a house control (DLA-X7 & DLA-X9)
Connections: 2 x HDMI 1.4a, component, trigger, remote, 3D-Emitter, RS232
3D Emitter and 3D glasses sold seperately
Dimensions: 455 x 179 x 472 mm

Αρα τι θα εχουν τα δυο ακριβοτερα μοντελα που δεν θα εχει το μικρο Χ3?

-Film clay/tone mode
Dual Aperture Control (αυτο που λεγαμε περι διπλης ιριδας για καλυτερο μαυρο)
7 Axis CMS
THX/ISF certifications
ISF C3 mode for up to 99 screen correction modes
LAN for integration into a house control

Re: Απάντηση: Νεα γενια JVC DLA-X

Ολα θα κριθουν απο το street price...
Για την αντιπροσωπεια, δεν εχω ιδεα τι παιζεται..

Λέγεται ότι έχει κλείσει deal για νέα αντιπροσωπεία, αλλά δεν ξέρω περισσότερα..