Παιδια υπαρχει καποιο νεο για τα δικαιωματα του ισπανικου αν πανε οτε η νοβα?
petasis αν θεωρης το ελληνικο πρωταθλημα ισαξιο του γερμανικου η ιταλικου η ισπανικου κανεις με συνχωρεις εχεις καποιο λαθος ,,,,εγω εχω το νσπ1 ....και
το θεωρω καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου.....οταν οι ομαδες δεν ειναι ανταγωνιστικες τη να δεις μονο ο λυμπιακος μπορει να πεις οτι τα
τελευταια χρονια θα δεις μερικα παιχνιδια αξιοπιστα ......ισως ειμαι απαιτητικος για τα ελληνικα δεδομενα ...ισως κανω λαθος....βεβαια χωρεις να προσβαλω
κανενα αποψη του καθενος μας ειναι τη θα βλεπη ο καθενας μας ......βεβαια κακο ειναι να τα εχει ολα ενας μονοπωλειο........θα υθελα και την νοβα στο παιχνιδη
τον σεμπεμβριου θα υπαρξει φυγη λογο ευρωπαικου πρωταθληματος .....αποψη μου οπως ολες οι αποψεις σεβαστες
συγνωμη για το εκτος τοπικ θεμα
petasis αν θεωρης το ελληνικο πρωταθλημα ισαξιο του γερμανικου η ιταλικου η ισπανικου κανεις με συνχωρεις εχεις καποιο λαθος
Πριν 3 εβδομάδες που με είχε πάρει ένας αρκετά πιεστικός τύπος από την ΝΟVA για να κάνω σύνδεση μου διαφήμιζε ότι έχουν το Champions League και ότι πήραν το Ισπανικό πρωτάθλημα.
Όταν του είπα ότι ο ΟΤΕ πήρε το Ch.L. μου είπε ότι είναι φήμες... :award:
το να πηρε η νοβα το ισπανικο δεν παιζει για τον απλουστατο λογο οτι λογω απεργιων και παραπονων των ποδοσφαιριστων εκει (λες και βγαζουν λιγα ηδη αλλα τεσπα) εχουν παγωσει τα τηλεοπτικα και τα νεα συμβολαια για την επομενη σεζον.
καλο θα ειναι παντως ο οτε να κοιταξει να κανει και καμια συμφωνια της προκοπης με studio του hollywood για δικαιωματα πρωτης προβολης.
Συγγνώμη αν βγω off topic αλλα το έχω απορια. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν να δουνε ταινίες πρώτης προβολής μέσω της τηλεορασης?
Εννοείται πως ναι, για πολλούς και διάφορους λογους:Συγγνώμη αν βγω off topic αλλα το έχω απορια. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν να δουνε ταινίες πρώτης προβολής μέσω της τηλεορασης?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.