Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Παιδια υπαρχει καποιο νεο για τα δικαιωματα του ισπανικου αν πανε οτε η νοβα?

Θα αργήσουν να έρθουν τα νέα, γιατί υπάρχουν μεγάλα θέματα ακόμα και για το πως θα πουληθούν στην Ισπανία.

Η λογική λέει ότι θα το ανανεώσει ο ΟΤΕ, αλλά υπομονή.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Αν δεν μπεί ο Ιούλιος, μην πως Αύγουστος, νέα δεν θα έχουμε. Καυτό καλοκαίρι για τη la liga. Ή ταν ή επί τας για όλες τις μπλεκόμενες μεριές φέτος.

http://rexsat.blogspot.gr/2015/05/village-cinema-hd-ote-cinema-4hd-tv.html

Συνοψιζοντας,

1.24ωρο Village Cinema HD
2.OTECINEMA4 HD (δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται)
3. Οταν λεει,αντιστοιχο αθλητικο καναλι,εννοει μαλλον καποιο ας πουμε ,OTESPORT7HD,που θα ασχολειται βασικα με C.L. και E.L. (;)

Μετα το γερμανικο ανανεωσε και το ιταλικο αλλα και την f1 ο ΟΤΕ. Αντε να δουμε θα παρει κατι και η ΝΟVA;

Last edited by a moderator:

petasis αν θεωρης το ελληνικο πρωταθλημα ισαξιο του γερμανικου η ιταλικου η ισπανικου κανεις με συνχωρεις εχεις καποιο λαθος ,,,,εγω εχω το νσπ1 ....και
το θεωρω καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου.....οταν οι ομαδες δεν ειναι ανταγωνιστικες τη να δεις μονο ο λυμπιακος μπορει να πεις οτι τα
τελευταια χρονια θα δεις μερικα παιχνιδια αξιοπιστα ......ισως ειμαι απαιτητικος για τα ελληνικα δεδομενα ...ισως κανω λαθος....βεβαια χωρεις να προσβαλω
κανενα αποψη του καθενος μας ειναι τη θα βλεπη ο καθενας μας ......βεβαια κακο ειναι να τα εχει ολα ενας μονοπωλειο........θα υθελα και την νοβα στο παιχνιδη
τον σεμπεμβριου θα υπαρξει φυγη λογο ευρωπαικου πρωταθληματος .....αποψη μου οπως ολες οι αποψεις σεβαστες

συγνωμη για το εκτος τοπικ θεμα

Πιστεύω οτι το καλοκαίρι θα υπαρξει μαζική μετακίνηση συνδρομητών. Καλο το ανταγωνιστικό Ελληνικό Πρωτάθλημα,αλλα θελει να δει και ο κοσμος λιγη ποιοτική Μπάλα.Ειναι πολλοι που ακόμα δεν εμαθαν οτι τελος φετος το Ch.L. και Eur.L. αποτην Νοβα.Φανταζομαι την εκπληξη τους οταν θα ξεκινησει η Νεα σαιζον.

Πριν 3 εβδομάδες που με είχε πάρει ένας αρκετά πιεστικός τύπος από την ΝΟVA για να κάνω σύνδεση μου διαφήμιζε ότι έχουν το Champions League και ότι πήραν το Ισπανικό πρωτάθλημα.
Όταν του είπα ότι ο ΟΤΕ πήρε το Ch.L. μου είπε ότι είναι φήμες... :award:

δεν ειπε και ψεμματα.Ακομα το εχουν το Ch.L. Ενας τελικος εμεινε.

petasis αν θεωρης το ελληνικο πρωταθλημα ισαξιο του γερμανικου η ιταλικου η ισπανικου κανεις με συνχωρεις εχεις καποιο λαθος ,,,,εγω εχω το νσπ1 ....και
το θεωρω καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου.....οταν οι ομαδες δεν ειναι ανταγωνιστικες τη να δεις μονο ο λυμπιακος μπορει να πεις οτι τα
τελευταια χρονια θα δεις μερικα παιχνιδια αξιοπιστα ......ισως ειμαι απαιτητικος για τα ελληνικα δεδομενα ...ισως κανω λαθος....βεβαια χωρεις να προσβαλω
κανενα αποψη του καθενος μας ειναι τη θα βλεπη ο καθενας μας ......βεβαια κακο ειναι να τα εχει ολα ενας μονοπωλειο........θα υθελα και την νοβα στο παιχνιδη
τον σεμπεμβριου θα υπαρξει φυγη λογο ευρωπαικου πρωταθληματος .....αποψη μου οπως ολες οι αποψεις σεβαστες

συγνωμη για το εκτος τοπικ θεμα

Εγώ απάντησα στην ερώτηση "δεν βλέπω κάποια κίνηση". Ο ΟΤΕ ανανέωσε με το αγγλικό, γερμανικό, ιταλικό, και η νόβα με το ελληνικό. Όλες κινήσεις είναι.

petasis αν θεωρης το ελληνικο πρωταθλημα ισαξιο του γερμανικου η ιταλικου η ισπανικου κανεις με συνχωρεις εχεις καποιο λαθος

Στην Ελλάδα πιο εμπορικό είναι το ελληνικό από όλα τα άλλα.
Φαίνεται και από το κόστος των αντίστοιχων δικαιωμάτων.

Ποιοτικά σαφώς και δεν συγκρίνονται, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Και btw, το πόσο ανταγωνιστικό είναι ένα πρωτάθλημα δεν φαίνεται μόνο από την διαφορά της 1ης ομάδας με τις υπόλοιπες.
Ένας καλός δείκτης είναι πόσα παιχνίδια λήγουν με διαφορά 3+ γκολ.

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Πριν 3 εβδομάδες που με είχε πάρει ένας αρκετά πιεστικός τύπος από την ΝΟVA για να κάνω σύνδεση μου διαφήμιζε ότι έχουν το Champions League και ότι πήραν το Ισπανικό πρωτάθλημα.
Όταν του είπα ότι ο ΟΤΕ πήρε το Ch.L. μου είπε ότι είναι φήμες... :award:

το να πηρε η νοβα το ισπανικο δεν παιζει για τον απλουστατο λογο οτι λογω απεργιων και παραπονων των ποδοσφαιριστων εκει (λες και βγαζουν λιγα ηδη αλλα τεσπα) εχουν παγωσει τα τηλεοπτικα και τα νεα συμβολαια για την επομενη σεζον.

καλο θα ειναι παντως ο οτε να κοιταξει να κανει και καμια συμφωνια της προκοπης με studio του hollywood για δικαιωματα πρωτης προβολης.

Last edited:

το να πηρε η νοβα το ισπανικο δεν παιζει για τον απλουστατο λογο οτι λογω απεργιων και παραπονων των ποδοσφαιριστων εκει (λες και βγαζουν λιγα ηδη αλλα τεσπα) εχουν παγωσει τα τηλεοπτικα και τα νεα συμβολαια για την επομενη σεζον.

καλο θα ειναι παντως ο οτε να κοιταξει να κανει και καμια συμφωνια της προκοπης με studio του hollywood για δικαιωματα πρωτης προβολης.

Συγγνώμη αν βγω off topic αλλα το έχω απορια. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν να δουνε ταινίες πρώτης προβολής μέσω της τηλεορασης?

Συγγνώμη αν βγω off topic αλλα το έχω απορια. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν να δουνε ταινίες πρώτης προβολής μέσω της τηλεορασης?

κατεβαζω ταινιες μια στο τοσο και αν μου κεντρισει κατι πολυ το ενδιαφερον απο πριν.πιστεψε με στη νοβα "απο σποντα" ειχα δει αμετρητες πρεμιερες που δεν ετυχε να κατεβασω προηγουμενως και πιθανον να μην εμπαινα καν στο κοπο (και πολλες βγηκαν και πολυ καλες μαλιστα)

why not

Εννοείται πως ναι, για πολλούς και διάφορους λογους:
1.Δεν ξέρουν όλοι να κατεβάζουν, ιδιαίτερα οι μεγαλύτερες ηλικίες. ..
2. Συνήθως η ποιότητα δεν συγκρίνεται
3. Εγώ π.χ. θα κατεβάσω κάτι πολύ εξαιρετικό και προτιμώ κυρίως τς σειρές.
κοκ