Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Νεες τιμες απο 20 Αυγουστου για νέους και υπαρχοντες πελατες OTE TV.
Νεες τιμες :
24,90 Full Pack 24μηνο
22,90 Sports Pack 24μηνο
26,90 Full Pack 12μηνο
24,90 Sports Pack 12μηνο

Οι υπαρχοντες πελατες μπορουν ειτε να μεταβουν σε καποιο απο τα παραπανω πακετα ειτε να υποβαθμισουν το πακετο τους, ειτε να καταγγειλουν την συμβαση αζημιως επιστρεφοντας τον εξοπλισμο

Όλο και πλησιάζει στο να γίνει nova o Ote.
Τι 24μηνη δέσμευση αφού κάθε χρόνο οι τιμές πάνε προς τα πάνω.

Yποθέτω δεν περιμένουν του χρόνου να προσθέσουν κάτι.
Μόνο να ανανεώσουν την Premier League γιατί δεν λήγει κάτι άλλο.

Με εμάς που έχουμε προσφορές περιμένω να δω τι θα γίνει.

Νεες τιμες :
24,90 Full Pack 24μηνο
22,90 Sports Pack 24μηνο
26,90 Full Pack 12μηνο
24,90 Sports Pack 12μηνο

Οι υπαρχοντες πελατες μπορουν ειτε να μεταβουν σε καποιο απο τα παραπανω πακετα ειτε να υποβαθμισουν το πακετο τους, ειτε να καταγγειλουν την συμβαση αζημιως επιστρεφοντας τον εξοπλισμο

Να υποθέσω οτι εγώ που έχω 42,90 ίντερνετ τηλέφωνο και ΟΤΕ TV για 2 έτη κλειδωμένη τιμή δεν με επηρεάζει ε?

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Για τους μη πελατες ΟΤΕ οι αντιστοιχες τιμες φανταζομαι και αυτες προς τα πανω;

Αναμενόμενη η αύξηση μιας και εχει ενισχύσει σημαντικά το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του. Δε γινεται να βάζει συνέχεια καναλια, να παίρνει διοργανώσεις και να μην κάνει μια αναπροσαρμογή στις τιμές του.

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Νεες τιμες :
24,90 Full Pack 24μηνο
22,90 Sports Pack 24μηνο
26,90 Full Pack 12μηνο
24,90 Sports Pack 12μηνο

Οι τιμές αυτές προφανώς αφορούν πελάτες τηλεφωνίας ΟΤΕ. Για μη πελάτες ΟΤΕ πόσο θα είναι;

Νεες τιμες :
24,90 Full Pack 24μηνο
22,90 Sports Pack 24μηνο
26,90 Full Pack 12μηνο
24,90 Sports Pack 12μηνο

Α πολυ ωραια..μην ξεχναμε οτι πριν 2 χρονια ηταν 19.90 πηγε 21,90 και τωρα 24.90 με αυτον τον ρυθμο το να φτασει στο 30αρι ειναι πολυ κοντα

το γραφει καπου επισημα?γιατι στο σαιτ του οτε δεν το βρηκα

Εγώ που έχω cinema pack και πληρώνω 17.90+4 ευρώ pvr δεκτή ελπίζω να μην το ανεβάσουν. Οι ποιότητα των ταινιων δεν είναι καλή και είδη είναι πολλά τα 18 ευρώ που δίνω. Το sport pack είναι άλλη φάση και ας προσαρμοσει ανάλογα την τιμή εκεί.

Λογικά για να διαφημίζει ότι από 10 Ιουνίου το Village hd γίνεται 24ωρο υποθέτω ότι θα γίνει ένα κανάλι το Village.... θα βάλουν και το otecinema στις 10 Ιουνίου? Και λογικά ο υβριδικός από Ιούλιο? Ξέρει κανείς τίποτα?

Επαναλαμβάνομαι μα δεν έχω καταλάβει: Οι νέες τιμές αφορούν πελάτες τηλεφωνίας ΟΤΕ, έτσι δεν είναι;

20/8 με 20/10 όποιος δεν θέλει μπορεί να διακόψει χωρίς επιβάρυνση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επαναλαμβάνομαι μα δεν έχω καταλάβει: Οι νέες τιμές αφορούν πελάτες τηλεφωνίας ΟΤΕ, έτσι δεν είναι;

Ναι.

Εγω που εκανα νεο συμβόλαιο πριν 20 μερες με 24 μήνες δέσμευση internet τηλέφωνο οτε tv. Με προσφορα για το οτε tv λογω φοριτοτητας θα με επηρεάσει αυτη η αναπροσαρμογή στις τιμές; σε προηγούμενες αλλαγες τι έχει συμβεί;

Αν η αυξηση της τιμης οφείλεται στο υψηλότερο κοστος παροχης του ote tv, το λογικό ειναι πως θα τους παρει ολους η μπάλα.

Όλες.

ΌΛΕΣ οι περιπτώσεις παίδες πάνε εκεί.........

Και 5 μέρες να το έχει κάποιος! Μόνο για τις φορητότητες δεν έχουν ξεκαθαρίσει που και εκεί λογικά θα είναι 17,9 + 5 ευρώ.