Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Έτσι ακριβώς.
Η προσέλκυση του κόσμου απο τον otetv στην αρχή τουλάχιστον οφείλονταν στην πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με τη nova.
Μετα την αποτυχία του ote go έρχεται και η νέα αύξηση.
Σαν πολλά τα αυτογκόλ δεν είναι;

Πάνο νομίζω είσαι υπερβολικός. Όλοι περιμέναμε μια αυξηση απο τη στιγμή που όχι μόνο διατήρησε τα αθλητικά που έχει αλλά πήρε όλο το Champions League και μην ξεχνάμε, και όλο το Europa League. Εγώ βρίσκω πολύ δίκαια την αυξηση και συνεχίζω να θεωρώ το πακέτο value for money. Αντίστοιχή αυξηση είχε γίνει και με την Premier League και όχι μονο δεν έφαγε αυτογκόλ αλλά τρέχει με σημαντικους ρυθμούς ανάπτυξης. Το ίδιο θα γίνει και φέτος πιστευω.

Πιθανόν.
Εγώ πάντως αν δεν πάρω καλύτερη τιμή θα αποχωρήσω για wind πλευρά που με ενα 50ρικο δίνει triple play με 1500 λεπτα ομιλίας και vdsl.
Για τα αθλητικά κάποια λύση θα βρω.

3 ευρω αυξηση για αυτο το περιεχομενο ειναι το minimum. Δεν νομιζω οτι αν εχεις δοκιμασει οτε τβ δεν εκτιμας το value for money. Του χρονου με το τζαμπα νονα go απο τον πατερα μου εχω την αεκ στο ποδοσφαιρο και στον οτε ολα τα υπολοιπα που ειναι και τα καλυτερα και δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο!

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Πρόβλημα τους, όχι δικό μας. Όλοι οι συνδρομητές μπορούν να διακοψουν στις 20/8 αζημιως, μα ο οτε θα πρέπει να τα πληρώσει.
Δεν είναι πρόβλημά τους. Η τιμή παραμένει ανταγωνιστική σε σχέση με το αντίπαλο δέος - ειδικά για σκέτη tv συνδρομή και όχι 3play. Μη ξεχνάμε πως η Nova επίσημα έχει 62 ευρώ και νομίζω η καλύτερη προσφορά για full pack χωρίς 3play που έδωσαν ήταν πάντα πάνω από 35 ευρώ.

Το πρόβλημα είναι αυτών που νόμιζαν πως θα έπαιρνε ο ΟΤΕ τα πάντα αλλά θα πλήρωναν ακόμα 10 ευρώ (γιατί τόσο το έδωσε σε πολλούς στην αρχή). Ο ΟΤΕ έχει περιθώριο να μπει μέσα στην tv λόγω αυξημένων τιμών στις άλλες του υπηρεσίες, αλλά υπάρχει κι ένα όριο στο πόσο θα μπει μέσα.

Προσωπικά εκτιμώ πως η συνδρομητική βάση θα αυξηθεί, δε θα μειωθεί.

Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου η nova έδινε το φουλ πακ για 25 ευρώ

Eχω απορια επειδη θα υπαρχει οπως ειπωθηκε η διαφορα τιμης με 24 δεσμευση και με 12 μηνη
οσοι θα εχουν στις 20.8 αοριστου η ηδη δεσμευση σε αλλο προγραμμα θα ενημερωθουν ολοι απο τον οτε να επιλεξουν 12-24?

αν καποιος δηλαδη δεν επιλεξει κατι η δεν ενημερωθει και ειναι σε αοριστου θα εχει μια τριτη τιμη παραπανω και απο την δεσμευση για 24 και 12 μηνες?

Φοβαμαι πως θα ειναι "Δεν ηξερες; Δε ρωταγες;". Αν και ελπιζω θα ειναι ελαστικοι ως προς την ημερομηνια, διαφορετικά θα εχουν πααρα πολλες φασαριες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Θα το δεις στο λογαριασμό του Σεπτεμβρίου. Από 20/8 ξεκινάει το νέο τιμολόγιο.
Έχω cinema pack. Για πιο λόγο να το ανεβάσουν εφόσον δεν πρόσθεσε τίποτα όπως στο sports pack?

Και είδα ότι ανεβάζουν το sports και το full pack δεν είδα κάπου να λένε κάτι για το cinema.

Νέα για τον OTE TV

Παντως για μη οτεσυνδεομητες με το pvr θα φτανει 35 ευρω οσο δινει και η νοβα το φουλ.

Παντως φαινεται πως ενα φουλ πακετο συνδρομητικης στην ελλαδα ειναι περιπου 70 (35 + 35) ευρω οσο δηλαδη το ειχε η νοβα οσο ηταν μονη. (62+5).
Τωρα μοιραστηκε το οεριεχομενο και μοιραστηκε και η τιμη

Σε αυτό που γράφτηκε για αυξήσεις δεν γίνεται αναφορά για cinema pack.

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Σε αυτό που γράφτηκε για αυξήσεις δεν γίνεται αναφορά για cinema pack.
Μακάρι να μην υπάρξουν αυξήσεις εκεί.

Οι αναφορες για νεο cinema καναλι αυξανουν. Όλο και κάποιο πάτημα θα βρεθεί. Κριμα που δεν αναφερει ο οικονομικό απολογισμος τους συνδρομητες σε κάθε πακέτο, περαν των 367k που εχει συνολικά η τν. Οι διαφορές της τιμής ηταν τετοιες που δεν νομιζω να ειναι μεγαλο ποσοστο, οι συνδρομητες μονο με cinema.

Παντως για μη οτεσυνδεομητες με το pvr θα φτανει 35 ευρω οσο δινει και η νοβα το φουλ.

Παντως φαινεται πως ενα φουλ πακετο συνδρομητικης στην ελλαδα ειναι περιπου 70 (35 + 35) ευρω οσο δηλαδη το ειχε η νοβα οσο ηταν μονη. (62+5).
Τωρα μοιραστηκε το οεριεχομενο και μοιραστηκε και η τιμη

35.38 για την ακρίβεια, για αυτό και οι μη συνδρομητές τηλεφωνίας ΟΤΕ πιστεύω θα το σκεφτούμε 2 και 3 φορές αν θα το κρατήσουμε. Το ψυχολογικό όριο πιστεύω πως είναι τα 50 ευρώ τον μήνα για τηλέφωνο-ιντερνετ-τηλεόραση. Δυστυχώς με otetv+pvr αποκωδικοποιητή θα τα ξεπεράσεις και σιγά π.χ εγώ μην αφήσω τα 15 ευρώ που πληρώνω στην hol για το πρόγραμμα που θέλω για να πάω στον πανάκριβο ΟΤΕ, όπως και πολλοί έχουν πετύχει πολύ καλή τιμή στην βασική ανάγκη τηλέφωνο-ίντερνετ στους εναλλακτικούς παρόχους.

Αν πχ οτε παρει και το ελληνικο βαλτε αλλα 5 ευρω. Αρα τιμες νοβα

Έχω cinema pack. Για πιο λόγο να το ανεβάσουν εφόσον δεν πρόσθεσε τίποτα όπως στο sports pack?

Και είδα ότι ανεβάζουν το sports και το full pack δεν είδα κάπου να λένε κάτι για το cinema.

Ουτε γα το family. Λογικα θα παραμεινουν.

Αν δεις την τιμή μεμονωμένα, ειδικά για συνδρομητές OTE είναι ακόμα αρκετά χαμηλή βάση περιεχομένου.

Και προφανώς και θα υπάρξει αύξηση συνδρομητών.

Μίλησα και με ένα γνωστό μου που δουλεύει στον ΟΤΕ και μου είπε πως λογικά θα γίνει ότι έγινε και την προηγούμενη φορά που αυξήθηκε η τιμή.

Κανονικά, θα έπρεπε όσοι έχουν ήδη δέσμευση να κρατήσουν την τιμή που είχαν μέχρι την λήξη της δέσμευσής τους και οι καινούριοι συνδρομητές να έχουν την καινούρια τιμή.
Στο εξωτερικό αυτό γίνεται.

Π.χ στο Netflix πριν από 1 χρόνο περίπου έγινε αύξηση της τιμής για 1 δολλάριο και έγινε ακριβώς αυτό.

Sakels, αν πάρει και το ελληνικό πολύ μικρή αύξηση είναι τα 5 ευρώ. Γιατί θα είναι μονοπώλιο σε αυτή την περίπτωση.
Μεγαλύτερη θα είναι λογικά.

Καθώς διάβασα δεν είναι επίσημη ανακοίνωση αυτή, ας περιμένουμε πρώτα τις επίσημες ανακοινώσεις. Και εμείς που έχουμε το full πακέτο με προσφορά από τον ΟΤΕ τι θα γίνει;

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Οι αναφορες για νεο cinema καναλι αυξανουν. Όλο και κάποιο πάτημα θα βρεθεί. Κριμα που δεν αναφερει ο οικονομικό απολογισμος τους συνδρομητες σε κάθε πακέτο, περαν των 367k που εχει συνολικά η τν. Οι διαφορές της τιμής ηταν τετοιες που δεν νομιζω να ειναι μεγαλο ποσοστο, οι συνδρομητες μονο με cinema.
Και άλλο κανάλι να μπει η ποιότητα των ταινιων δεν είναι αντάξια της Nova ακόμα. Είχα Nova και ξέρω. Οπότε για να γίνει αύξηση πρέπει να πάρει στούντιο από τη Nova όπως έγινε με το ποδόσφαιρο που πήρε 2 καλά πρωταθλήματα.

Το καλύτερο για μένα θα ήταν πχ κάποιος θέλει να βλέπει champions league κάποιος άλλος premier κτλ. Ο καθένας να πληρώνει για αυτό που θέλει να βλέπει. Αλλά δεν νομίζω να γίνει αυτό(pay per view συστημα που έχουν σε άλλες χώρες.)

Δεν νομίζω πως υπάρχει απάντηση προς το παρόν σε αυτό.

Αν δεν σεβαστούν τους δεσμεύσεις και πουν αν θέλετε ακυρώνετε χωρίς πρόστιμα, αν θέλετε μένετε με την ίδια τιμή, μπορούν να κάνουν το εξής:

π.χ. εγώ έχω 17,90 το full pack για 24 μήνες(το γράφει και η καρτέλα μου στον ΟΤΕ)

Η τιμή αυξήθηκε κάτα 3 ευρώ στο full, οπότε μπορούν είτε να μας πάνε στα 20,90 είτε να δώσουν π.χ. δωρεάν τον PVR είτε να δώσουν δωροεπιταγή αξίας ίσης με την αύξηση.

Νομίζω αυτές οι 3 είναι καλές ενδιάμεσες λύσεις.
Αν και δεν ξέρω αν θα γίνει τίποτα από αυτά.