Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

O OTE γενικά είναι ακριβός σε σχέση με τον "ανταγωνισμό". Τουλάχιστον στην περίπτωση του OTE TV το δικαιολογεί εν μέρη όσο αφορά τα αθλητικά και τον αριθμό καναλιών HD.

Όσο αφορά τα πακέτα τηλεφωνίας/ιντερνέτ εκεί νομίζω ότι δεν δικαιολογείται η διαφορά. Να λέμε και τα αρνητικά.

Δηλαδή εγώ που είχα το φουλ πακ ΟΤΕ με 17,90 και το τηλέφωνο αλλά 24,90 τι θα γίνει,θα παει την τηλεόραση κι αυτη στα 24,90?

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Ευχαριστώ εσένα Σεραφείμ για την άμεση απάντηση αλλά λυπάμαι για τη συμπεριφορά του ΟΤΕ απέναντι μου. Όταν υπεγραψα στη φωνητική καταγραφή έβαλα 2 φορες τον υπάλληλο του ΟΤΕ να δεσμευτεί για το 42,90 κλειστή τιμή για 2 ετη. Για αυτό το λογο(μικρή διάφορα και δέσμευση τιμής) απερριψα τα 39,90 για παντα της νόβα που πλεον δε θα μου τα ξαναδώσει και καλουμαι να δίνω 47,90 εφεξής οποτε α)γιατί δεσμευομαι μονο εγώ όταν σπάω η παραβώ ενα συμβολαιο β)τι το θέλανε τοτε το για πάντα, δεν είναι εξαπάτηση? και γ)Συμφωνώ για το κόστος c.l κλπ αλλά ας μου λέγαν οτι δεν υφίσταται σταθερή τιμή για 2 έτη να εκρινα πως θα κινηθω...Τώρα αν καταγγειλω τη σύμβαση της TV με το τηλέφωνο τι γίνεται?Φεύγω αζημιως και απο κει?

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Όσοι είχατε εσωτερική ενημέρωση χθες ψαχτείτε πάλι και σήμερα για τις λεπτομέρειες της αύξησης, πρέπει να έχουν βγει διευκρινίσεις γιατί από Δευτέρα θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση ΚΑΙ στου πελάτες που θα προσέρχονται για νέο συμβόλαιο. Ακριβώς τα ίδια είχαν γίνει και στη περασμένη αύξηση και μάλιστα αν θυμάμαι καλά ήταν και ακριβώς το ίδιο σαββατοκύριακο.
Προσωπική εκτίμηση είναι ότι προσφορές απο φορητοτητα είτε δε θα πειραχθουν καθόλου (όπως επίσης δε θα πειράξουν τα υπερβολικά φθηνά πλέον υπαλληλικά) είτε στη χειρότερη θα υποστούν την μισή αύξηση, αν και θα ήθελα να δω πώς θα το περάσουν από την στιγμή που τους πούλησαν τριπλό πακέτο και όχι μόνο τηλεόραση για να τους τραβήξουν από άλλο παροχο. Πιστεύω ότι τα 10,95€ θα μείνουν ως εχουν(άλλωστε το 12μηνο τους θα λήγει το αργότερο τέλος του χρόνου) και ΕΛΠΙΖΩ να μην πειράξουν ούτε τις πρόσφατες 17,90€ διετιες από φορητοτητες (γιατί αυτό έχω κι εγώ), γιατί και αυτά αφορούν συμβολαιο τριπλ πλέι που ο ότε εννοεί ως "ένα προϊόν". Το στηρίζω αυτό καιστο ότι πχ έκαναν αίτηση οι γονείς και δεν ενεργοποιείταιμονο και μόνο γιατί....δεν υπάρχει πόρτα σε 24αρα στην περιοχή. Τηλέφωνο υπάρχει, 4αρες άπειρες αλλά "αδυνατούν" να το πειράξουν γιατί "δεν γίνεται"! Ως προς την "πονηρια" δηλώνω παρών. Έκανα το συγκεκριμένο συμβόλαιο ακριβώς γιατί ήξερα ότι θα έρθει αύξηση και ήθελα να κλείσω την τιμή για 2 χρόνια. Κάπου Γεναρη υπέγραψα, τις μέρες που έβγαινε νομίζω και η είδηση για τα δικαιώματα του ΤΣΛ. Όμως δεν ήμουν εκ φύσεως "πονηρός" αλλά αναγκάστηκα να "πονηρεψω" μετά τα παθήματα που ΠΡΩΤΗ η... πονηρια του ότε προκάλεσε. Φυσικά και θεωρώ ότι +3 φέτος και +2 την περασμένη φορά για δυο διοργανώσεις/προϊόντα που με ενδιαφέρουν παρα πολύ (και μιλάω για ΤΣΛ και Αγγλία, δεν με νοιάζει το γιουροπα) είναι τουλάχιστον μια δίκαιη συνδρομή. Δεν αλλάζει σε τίποτα ότι τα συμβόλαια και δη τα ΧΟΝΤΡΑ τους γράμματα πρέπει να τηρούνται από όλες τις μεριές. Επίσης όπως είδαμε την περασμένη φορά διαχωρισμό σε σινεμά και σπορτς, ίσως ήταν σωστότερο αυτή τη φορά να γίνει διαχωρισμός των σπορτς πακέτων, τουλάχιστον του ΤσΛ με τα υπόλοιπα. Ακριβώς έτσι πάντως το κάνει το sky Γερμανίας: Έχει το βασικό πακέτο και μετά μπορεί κάποιος να προσθέσει είτε το εγχώριο πρωτάθλημα, είτε το ΤΣΛ είτε συνδυασμούς των πακέτων. Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσει λοιπόν από την τιμή του σινεμά πακ ο ότε (17,90) και να ανεβαίνει πχ 2 ευρώ για προσθήκη του καθενός ελ των τριών πακέτων: 1. Ελληνικές ομάδες (μπάσκετ, Β εθνική, κύπελλο), 2. ξένα και μηχανοκίνητα και 3. ΤΣΛ (άντε εδώ να προσθέσει +3€ ώστε να φτάσει το "φουλ" στα 24,90 που ανταποκρίνεται τόσο στη νέα τιμή όσο και στην νέα αύξηση. Όπως ειπώθηκε η αύξηση δεν καλύπτει καν την...επενδυση του ότε στο προϊόν (προφανώς ποντάρει και σε αύξηση συνδρομητών και λογικά όταν περάσει η 20ή Οκτωβρίου θα ξανααρχισει να δελεάζει όσους είναι σε άλλους παροχους)

υποτίθεται ότι τα διετές συμβόλαια όπως το δικό μου ειναι κλειστά και λογικά δεν θα πρέπει να αλλάξουν τιμές έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει εγώ βέβαια ήμουν πελάτης ΟΤΕ και απλά έκανα αίτηση για άλλη εταιρία οπότε μου έκαναν αυτή την προσφορά
για να δούμε αλλιώς θα εχουμε φασαρίες

Σεραφειμ για το +5 σε όσους έχουν ήδη προσφορά, έχεις κάποια ενημέρωση ή προκύπτει λογικά?

Λογικό είναι σαν υπόθεση αλλά δύσκολο να ξέρουμε τι θα γίνει με βεβαιότητα.

Και μιλάς για 12μηνη δέσμευση υποθέτω.
Στην 24μηνη θα είναι +3 αν ισχύσει.

Το τραγικό κατα την γνώμη μου δεν είναι η αύξηση γιατί είναι λογικό όπως είναι λογικό να σταματησει να δίνει με 11 ευρώ φουλ πακ. Αλλά οτι αλλάζει η τιμή για ολους είναι τραγικό δηλ αν χάσω εγώ κάποια έσοδα να τους πάρω τηλ καο να διακοψω το συμβολαιο χωρίς πέναλντι όπως ζητάνε αυτοι... Είναι ένα απλό παράδειγμα οτι αν μηνει μονο ο ΟΤΕ δενβθα είναι καλό για κανέναν μας ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

οποτε α)γιατί δεσμευομαι μονο εγώ όταν σπάω η παραβώ ενα συμβολαιο β)τι το θέλανε τοτε το για πάντα, δεν είναι εξαπάτηση?
Ναι ρε παιδι μου , θα βγουν τωρα καποιοι και θα σου πουν οτι εμεις ειμαστε οι λαλακες και ο οτε ειναι κυρια. Γιατι εδωσε τρελλα λεφτα για να παρει το CL.
Δηλαδη με την δικη τους παπατζα, αν μετα απο 3 χρονια το χασει το CL τοτε την επομενη μερα θα μειωσει ΟΛΑ τα συμβολαια 5ευρω?? Δεν νομιζω Τακη!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Ναι ρε παιδι μου , θα βγουν τωρα καποιοι και θα σου πουν οτι εμεις ειμαστε οι λαλακες και ο οτε ειναι κυρια. Γιατι εδωσε τρελλα λεφτα για να παρει το CL.
Δηλαδη με την δικη τους παπατζα, αν μετα απο 3 χρονια το χασει το CL τοτε την επομενη μερα θα μειωσει ΟΛΑ τα συμβολαια 5ευρω?? Δεν νομιζω Τακη!!
Σέβομαι και καταλαβαίνω οτι έδωσε κάποια χρήματα για το cl και είναι λογική κάποια αύξηση αλλά μην έρχεται όμως το Μάρτη και μου λεει σε δεσμευω για 24 μηνες με κλειδωμένη τιμή και μετα πάρε μια αλλαγή στην χρέωση...Το σταματω εδώ για να μην ξεφευγουμε απο το θέμα του νήματος μιας και δεν υπαρχουν επίσημες ανακοινώσεις ακόμα ,μόλις θα τις λάβουμε θα έχουμε να κουβεντιασουμε περισσότερα

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

αμα σπασουμε εμεις το συμβολαιο δεν τρωμε προστιμο (50-60 ευρο δεν το θυμαμαι καλα) σε αυτη την περιπτωση το συμβολαιο το σπαει ο οτε να μας δωσει το αντιστοιχο ποσο ετσι κανουν οι εταιρειες ΠΟΥ:argue: ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!

Να υποθέσω ότι για να δικαιολογήσει και μια ενδεχόμενη (?) αύξηση στο cinema pack προσθέτει το OC4 και προσθέτει κάποιες ώρες στο Village HD... :creep:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Σέβομαι και καταλαβαίνω οτι έδωσε κάποια χρήματα για το cl και είναι λογική κάποια αύξηση αλλά μην έρχεται όμως το Μάρτη και μου λεει σε δεσμευω για 24 μηνες με κλειδωμένη τιμή και μετα πάρε μια αλλαγή στην χρέωση...Το σταματω εδώ για να μην ξεφευγουμε απο το θέμα του νήματος μιας και δεν υπαρχουν επίσημες ανακοινώσεις ακόμα ,μόλις θα τις λάβουμε θα έχουμε να κουβεντιασουμε περισσότερα

Αυτό φίλε είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα με όλες τις εταιρίες που λόγω κακής σύνταξης του σχετικού νόμου και "ανοχής" των αρμόδιων φορέων υπογράφουν συμβάσεις που ουσιαστικά δεσμεύουν μόνο τους πελάτες τους και εμποδίζουν την λειτουργία της ελεύθερης αγοράς

Παίδες χαλαρώστε λίγο. Η αύξηση είναι λογικότατη. Ο Οτε είναι εταιρία. Και θέλει κέρδος. Δεν θα σου δώσει όλα αυτά που σου δίνει 20 ευρώ. Όποιος δεν μπορεί να πληρώσει να το κοψει. Απλό. Όσο για το αν ειναι νομιμο ή ηθικο οι πελάτες που έχουν υπογραψει συμβόλαιο με κλειδωμένη τιμή ειναι στην προσωπική κρίση του καθενος.

Παίδες χαλαρώστε λίγο. Η αύξηση είναι λογικότατη. Ο Οτε είναι εταιρία. Και θέλει κέρδος. Δεν θα σου δώσει όλα αυτά που σου δίνει 20 ευρώ. Όποιος δεν μπορεί να πληρώσει να το κοψει. Απλό. Όσο για το αν ειναι νομιμο ή ηθικο οι πελάτες που έχουν υπογραψει συμβόλαιο με κλειδωμένη τιμή ειναι στην προσωπική κρίση του καθενος.

Το νόμιμο και το ηθικό φίλε μου δεν είναι στην κρίση του καθενός, γιατί "καθενός" είναι ο Δουρής, ο Πάσαρης, ο Λαυρεντιάδης, ο Παττακός.. μπορώ να γράψω 100δες αλλά το πιάνεις νομίζω:cool4:
Αλλο πράγμα η αύξηση των τιμών σε μια υπηρεσία και άλλο η χειραγώγηση μιας κατάστασης με σκοπό την στρέβλωση της αγοράς εις βάρος του καταναλωτή.

Eγω που εχω αοριστου χρονου και τελικα δεν μπορουσα να κανω καποια φορητοτητα,το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω το 24μηνο (+3),απο 60 στα 63... Θεωρω δικαια την αυξηση με βαση το περιεχομενο.Δεν ειναι βεβαια σωστο να αγγιξουν τα κλειστα συμβολαια ή τις φορητοτητες (αν και σας ζηλευω ολους εσας με τις χαμηλες τιμες).
Παντως,ετσι οπως το διαβαζω,δεν κανει διακριση στους υπαρχοντες πελατες,αρα σε ολους θα υπαρχει αυξηση.

Εσύ δηλαδή θεωρείς λογικό ως καταναλωτές όσοι έχουν συμβόλαιο για 1-2 χρόνια και σε έχοντας προσεγγίσει ο ΟΤΕ με προσφορά να σου ζητά επειδή έβαλε ένα νέο πρωτάθλημα να πληρώσεις παραπάνω?

Για τους νέους συνδρομητές το βρίσκω λογικό, για τους παλιούς όμως όχι.

Αυτό το "οποίος δεν μπορεί να πληρώσει ας το κόψει" πραγματικά είναι πολύ κρίμα να λέγεται. Ειδικά από εμάς τους καταναλωτές. Εκτός αν για εμάς ισχύουν οι υποχρεώσεις και όχι τα δικαιώματα.

Αν ο ΟΤΕ σας έδινε τη δυνατότητα να μείνετε στην ίδια τιμή, αλλά ότι προσθήκη μπαίνει μετά τη συμφωνία σας για κλειστή τιμή να μη το βλέπετε, θα ήσασταν ικανοποιημένοι; Ποιον κοροϊδεύετε επιτέλους; Αφού αν ίσχυε αυτό, το 95% (για να μη πω 99%) θα πήγαιναν να πληρώσουν το έξτρα τρίευρω. Κουτοπονηριές, θα κλείσω τώρα κλειστό συμβόλαιο που ξέρω ότι σε 6 μήνες θα έχει νέο περιεχόμενο για να κλειδώσω τη χαμηλή τιμή. Όποιος πίστευε πως στα ίδια χρήματα θα έβλεπε και το ακριβότερο απ' όλα αθλητικό περιεχόμενο, ήταν το λιγότερο αφελής.

3 ευρώ για champions league και europa είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. Τα δικαιώματα κόστισαν 40 εκατομμύρια το χρόνο. Ποιος νομίζατε θα τα πληρώσει;

Νίκο, Νίκο είσαι εδώ; :grandpa:
Παίδες λόγο ενός σοβαρού ζητήματος είμαι μακριά από υπολογιστή. Όλα θα γίνουν όταν βρεθώ σε pc με το καλό. Μία θερμή παράκληση μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.
Σας ευχαριστώ.