Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV
Όσοι είχατε εσωτερική ενημέρωση χθες ψαχτείτε πάλι και σήμερα για τις λεπτομέρειες της αύξησης, πρέπει να έχουν βγει διευκρινίσεις γιατί από Δευτέρα θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση ΚΑΙ στου πελάτες που θα προσέρχονται για νέο συμβόλαιο. Ακριβώς τα ίδια είχαν γίνει και στη περασμένη αύξηση και μάλιστα αν θυμάμαι καλά ήταν και ακριβώς το ίδιο σαββατοκύριακο.
Προσωπική εκτίμηση είναι ότι προσφορές απο φορητοτητα είτε δε θα πειραχθουν καθόλου (όπως επίσης δε θα πειράξουν τα υπερβολικά φθηνά πλέον υπαλληλικά) είτε στη χειρότερη θα υποστούν την μισή αύξηση, αν και θα ήθελα να δω πώς θα το περάσουν από την στιγμή που τους πούλησαν τριπλό πακέτο και όχι μόνο τηλεόραση για να τους τραβήξουν από άλλο παροχο. Πιστεύω ότι τα 10,95€ θα μείνουν ως εχουν(άλλωστε το 12μηνο τους θα λήγει το αργότερο τέλος του χρόνου) και ΕΛΠΙΖΩ να μην πειράξουν ούτε τις πρόσφατες 17,90€ διετιες από φορητοτητες (γιατί αυτό έχω κι εγώ), γιατί και αυτά αφορούν συμβολαιο τριπλ πλέι που ο ότε εννοεί ως "ένα προϊόν". Το στηρίζω αυτό καιστο ότι πχ έκαναν αίτηση οι γονείς και δεν ενεργοποιείταιμονο και μόνο γιατί....δεν υπάρχει πόρτα σε 24αρα στην περιοχή. Τηλέφωνο υπάρχει, 4αρες άπειρες αλλά "αδυνατούν" να το πειράξουν γιατί "δεν γίνεται"! Ως προς την "πονηρια" δηλώνω παρών. Έκανα το συγκεκριμένο συμβόλαιο ακριβώς γιατί ήξερα ότι θα έρθει αύξηση και ήθελα να κλείσω την τιμή για 2 χρόνια. Κάπου Γεναρη υπέγραψα, τις μέρες που έβγαινε νομίζω και η είδηση για τα δικαιώματα του ΤΣΛ. Όμως δεν ήμουν εκ φύσεως "πονηρός" αλλά αναγκάστηκα να "πονηρεψω" μετά τα παθήματα που ΠΡΩΤΗ η... πονηρια του ότε προκάλεσε. Φυσικά και θεωρώ ότι +3 φέτος και +2 την περασμένη φορά για δυο διοργανώσεις/προϊόντα που με ενδιαφέρουν παρα πολύ (και μιλάω για ΤΣΛ και Αγγλία, δεν με νοιάζει το γιουροπα) είναι τουλάχιστον μια δίκαιη συνδρομή. Δεν αλλάζει σε τίποτα ότι τα συμβόλαια και δη τα ΧΟΝΤΡΑ τους γράμματα πρέπει να τηρούνται από όλες τις μεριές. Επίσης όπως είδαμε την περασμένη φορά διαχωρισμό σε σινεμά και σπορτς, ίσως ήταν σωστότερο αυτή τη φορά να γίνει διαχωρισμός των σπορτς πακέτων, τουλάχιστον του ΤσΛ με τα υπόλοιπα. Ακριβώς έτσι πάντως το κάνει το sky Γερμανίας: Έχει το βασικό πακέτο και μετά μπορεί κάποιος να προσθέσει είτε το εγχώριο πρωτάθλημα, είτε το ΤΣΛ είτε συνδυασμούς των πακέτων. Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσει λοιπόν από την τιμή του σινεμά πακ ο ότε (17,90) και να ανεβαίνει πχ 2 ευρώ για προσθήκη του καθενός ελ των τριών πακέτων: 1. Ελληνικές ομάδες (μπάσκετ, Β εθνική, κύπελλο), 2. ξένα και μηχανοκίνητα και 3. ΤΣΛ (άντε εδώ να προσθέσει +3€ ώστε να φτάσει το "φουλ" στα 24,90 που ανταποκρίνεται τόσο στη νέα τιμή όσο και στην νέα αύξηση. Όπως ειπώθηκε η αύξηση δεν καλύπτει καν την...επενδυση του ότε στο προϊόν (προφανώς ποντάρει και σε αύξηση συνδρομητών και λογικά όταν περάσει η 20ή Οκτωβρίου θα ξανααρχισει να δελεάζει όσους είναι σε άλλους παροχους)