Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV
Μακάρι να δραστηριοποιηθούν κάποιοι φορείς και να κινηθούν δικαστικά κατά τέτοιων καταχρηστικών όρων. Αν μπορεί ο πάροχος να αλλάζει τους όρους χωρίς πρόστιμο παρά μόνο ενημερώνοντας και δίνοντας ένα διάστημα δύο μηνών προθεσμία, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τον αποδέκτη της υπηρεσίας. Αν ο πάροχος ζητά ποινή πρόωρης καταγγελίας σύμβασης από την πλευρά του αποδέκτη, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για το ανάποδο. Όμως αυτό δε θα γίνει με προσευχές ή επειδή τα γράφουμε σε ένα φόρουμ. Κάποιος πρέπει να τα κυνηγήσει.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν είσαι δίκαιος. Ναι μεν υπάρχει η αύξηση που λες αλλά αυτή συνοδεύτηκε με την προσθήκη των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων και σημαντική αύξηση των HD καναλιών αλλά και νέων υπηρεσιών όπως το OTE Go. Θα επαναλάβω το ερώτημά μου: Θα προτιμούσατε να μένετε στην παλιά τιμή αλλά εσείς να μη βλέπετε τα νέα προγράμματα και να μην έχετε πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες;
Εκτιμώ πως εσείς που θα διακόψετε είστε η ελάχιστη μειοψηφία.
Φίλε μου μία σύμβαση, ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ δύο μερών μπορεί να γράφει ότι χαζομάρα θες. Από κει και πέρα, όταν έρθει η ώρα εφαρμογής αυτών των όρων, υπόκειται στο κάθε μέρος είτε να τους τηρήσει είτε να τους καταγγείλει ως καταχρηστικούς. Οπότε, ναι μεν έχει δίκιο στο "Υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που ορίζει τι πρέπει να περιέχει ένα συμβόλαιο, τι επιτρέπεται και τι όχι: ΝΑΙ" αλλά αν δεν καταγγείλει τη σύμβαση κάποιος, πως θες η νομοθεσία να παρέμβει;Στο διόρθωσα![]()
Μακάρι να δραστηριοποιηθούν κάποιοι φορείς και να κινηθούν δικαστικά κατά τέτοιων καταχρηστικών όρων. Αν μπορεί ο πάροχος να αλλάζει τους όρους χωρίς πρόστιμο παρά μόνο ενημερώνοντας και δίνοντας ένα διάστημα δύο μηνών προθεσμία, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τον αποδέκτη της υπηρεσίας. Αν ο πάροχος ζητά ποινή πρόωρης καταγγελίας σύμβασης από την πλευρά του αποδέκτη, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για το ανάποδο. Όμως αυτό δε θα γίνει με προσευχές ή επειδή τα γράφουμε σε ένα φόρουμ. Κάποιος πρέπει να τα κυνηγήσει.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εμένα με ενοχλεί που μέσα σε 2 χρόνια έχουμε μια αύξηση της τάξεως του 30% περίπου, δίχως να υπολογισω τα +4 ευρώ για τον pvr, το ποιο βέβαια δεν πρέπει να συγχυστει με την γενικότερη αύξηση, μα τα συνυπολογιζω ως μηνιαίο προσωπικό κόστος.
Αδιαφορώ αν είχε χαμηλή τιμή και δεν έβγαινε κι αναγκαστικά πρέπει να αυξήσει το τιμολόγιο. Ως καταναλωτής την τσέπη μου θα κοιτάξω και προσωπικά θα κάνω αίτημα διακοπής την 20/8. Αν μου δώσουν προσφορά θα μείνω, αλλιώς ζω και χωρίς αυτό.
Δεν είσαι δίκαιος. Ναι μεν υπάρχει η αύξηση που λες αλλά αυτή συνοδεύτηκε με την προσθήκη των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων και σημαντική αύξηση των HD καναλιών αλλά και νέων υπηρεσιών όπως το OTE Go. Θα επαναλάβω το ερώτημά μου: Θα προτιμούσατε να μένετε στην παλιά τιμή αλλά εσείς να μη βλέπετε τα νέα προγράμματα και να μην έχετε πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες;
Εκτιμώ πως εσείς που θα διακόψετε είστε η ελάχιστη μειοψηφία.