Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Στο διόρθωσα-bye-
Φίλε μου μία σύμβαση, ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ δύο μερών μπορεί να γράφει ότι χαζομάρα θες. Από κει και πέρα, όταν έρθει η ώρα εφαρμογής αυτών των όρων, υπόκειται στο κάθε μέρος είτε να τους τηρήσει είτε να τους καταγγείλει ως καταχρηστικούς. Οπότε, ναι μεν έχει δίκιο στο "Υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που ορίζει τι πρέπει να περιέχει ένα συμβόλαιο, τι επιτρέπεται και τι όχι: ΝΑΙ" αλλά αν δεν καταγγείλει τη σύμβαση κάποιος, πως θες η νομοθεσία να παρέμβει;
Μακάρι να δραστηριοποιηθούν κάποιοι φορείς και να κινηθούν δικαστικά κατά τέτοιων καταχρηστικών όρων. Αν μπορεί ο πάροχος να αλλάζει τους όρους χωρίς πρόστιμο παρά μόνο ενημερώνοντας και δίνοντας ένα διάστημα δύο μηνών προθεσμία, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τον αποδέκτη της υπηρεσίας. Αν ο πάροχος ζητά ποινή πρόωρης καταγγελίας σύμβασης από την πλευρά του αποδέκτη, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για το ανάποδο. Όμως αυτό δε θα γίνει με προσευχές ή επειδή τα γράφουμε σε ένα φόρουμ. Κάποιος πρέπει να τα κυνηγήσει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμένα με ενοχλεί που μέσα σε 2 χρόνια έχουμε μια αύξηση της τάξεως του 30% περίπου, δίχως να υπολογισω τα +4 ευρώ για τον pvr, το ποιο βέβαια δεν πρέπει να συγχυστει με την γενικότερη αύξηση, μα τα συνυπολογιζω ως μηνιαίο προσωπικό κόστος.
Αδιαφορώ αν είχε χαμηλή τιμή και δεν έβγαινε κι αναγκαστικά πρέπει να αυξήσει το τιμολόγιο. Ως καταναλωτής την τσέπη μου θα κοιτάξω και προσωπικά θα κάνω αίτημα διακοπής την 20/8. Αν μου δώσουν προσφορά θα μείνω, αλλιώς ζω και χωρίς αυτό.

Δεν είσαι δίκαιος. Ναι μεν υπάρχει η αύξηση που λες αλλά αυτή συνοδεύτηκε με την προσθήκη των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων και σημαντική αύξηση των HD καναλιών αλλά και νέων υπηρεσιών όπως το OTE Go. Θα επαναλάβω το ερώτημά μου: Θα προτιμούσατε να μένετε στην παλιά τιμή αλλά εσείς να μη βλέπετε τα νέα προγράμματα και να μην έχετε πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες;

Εκτιμώ πως εσείς που θα διακόψετε είστε η ελάχιστη μειοψηφία.

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

παντως για αυτους που θελουν να εχουν συνδρομητικη τβ με πολτ χαμηλη τιμη υπαρχει και η hol και η cyta. γιατι παρατηρω οτι στο τελος για πολλους μονο η τιμη εχει σημασια.

παντως ειναι λογικο οταν ο παροχος παιρνει πολλα δικαιωματα και ακριβα οπως το cl η συνδρομη να αυξανεται.

ξερει κανεις τι εγινε με τον sky uk που εχασε το cl αν δεν κανω λαθος? υπηρξε μειωση στην συνδρομη?

Χαχαχαχαχαχα.
Με έκανες και γέλασα.
Μείωση τιμής το Sky?

Όσο είναι πρακτικά μονοπώλιο, σιγά μην κάνει μείωση τιμής.

Το CH.L το είχε στα 700 εκ. λίρες.
Για την νέα συμφωνία της Premier League θα δώσει παραπάνω από 4 δις(1,5 περισσότερο από την προηγούμενη)
Οπότε αύξηση έκανε, αφού το κόστος των δικαιωμάτων αυξήθηκε.
Επίσης, προσθέτει συνεχώς περιεχόμενο σε ταινίες,σειρές κτλ.

Υπάρχουν βέβαια προσφορές π.χ. 25 λίρες τον μήνα για Sports & Movies αντί για 35 που κοστίζουν κανονικά, και για τους υφιστάμενους συνδρομητές μέσα από το επίσημο site.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Φίλε μου μία σύμβαση, ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ δύο μερών μπορεί να γράφει ότι χαζομάρα θες. Από κει και πέρα, όταν έρθει η ώρα εφαρμογής αυτών των όρων, υπόκειται στο κάθε μέρος είτε να τους τηρήσει είτε να τους καταγγείλει ως καταχρηστικούς. Οπότε, ναι μεν έχει δίκιο στο "Υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που ορίζει τι πρέπει να περιέχει ένα συμβόλαιο, τι επιτρέπεται και τι όχι: ΝΑΙ" αλλά αν δεν καταγγείλει τη σύμβαση κάποιος, πως θες η νομοθεσία να παρέμβει;
Μακάρι να δραστηριοποιηθούν κάποιοι φορείς και να κινηθούν δικαστικά κατά τέτοιων καταχρηστικών όρων. Αν μπορεί ο πάροχος να αλλάζει τους όρους χωρίς πρόστιμο παρά μόνο ενημερώνοντας και δίνοντας ένα διάστημα δύο μηνών προθεσμία, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τον αποδέκτη της υπηρεσίας. Αν ο πάροχος ζητά ποινή πρόωρης καταγγελίας σύμβασης από την πλευρά του αποδέκτη, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για το ανάποδο. Όμως αυτό δε θα γίνει με προσευχές ή επειδή τα γράφουμε σε ένα φόρουμ. Κάποιος πρέπει να τα κυνηγήσει.

Επειδή έχω φτάσει μέχρι την ΕΕΤΤ και έχω ζητήσει επίσημη γνωμάτευση επί του συγκεκριμένου άρθρου σου τα έγραψα. Οταν οι (καλοπληρωμένοι) θεσμοί δεν λειτουργούν και πρέπει να φτάσεις στο δικαστήριο για μια τόσο απλή περίπτωση απλά επικρατεί το χάος. Το θλιβερό είναι ότι το χάος επικροτείται και από μια μερίδα των καταναλωτών.
Προς αποφυγήν.. δεν εννοώ εσένα, δεν με επηρεάζει η αύξηση (το συμβόλαιο λήγει 9/15) και ναι θεωρώ λογικό να αυξήσει ο ΟΤΕ την τιμή.
Και δεν είμαι και ελέφαντας:flipout:

Re: Νέα για τον OTE TV

Εγώ βάζω στοίχημα πως ακόμη και αυτοί που λένε ότι θα διακόψουν, μια χαρά θα το κρατήσουν για να βλέπουν CHL και Europa. Εδώ για χρόνια και πριν ζορίσουν τα πράγματα, τα 52,20 τα έδινε νεράκι για να βλέπει ο κόσμος ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Δεν είναι αρμόδια η ΕΕΤΤ μα η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Βασικα τα ιδια και τα ιδια γραφουμε , ας ερθει η επισημη ενημερωση και... θα γραφουμε τα ιδια! :p
Το οτι κανει Φουστια με Π ο Οτε το ξερουμε, απλα καποιοι θελουν να νομιζουμε οτι εμεις φταιμε για αυτη την Φουστια και να ζητησουμε και συγγνωμη!
παντως για αυτους που θελουν να εχουν συνδρομητικη τβ με πολτ χαμηλη τιμη υπαρχει και η hol και η cyta.
Αντε να πω και γω μια μεγαλυτερη σοφιστεια! Υπαρχει και καλυτερη προσφορα, αυτη της digea που ειναι και δωρεαν!
Λες και κατεβηκαμε απο την Ανω Ραχουλα και βαλαμε οτε μονο και μονο για να λεμε οτι εχουμε συνδρομητικη tv...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή με παρέπεμψε στην ΕΕΤΤ :a0210:

Πλάκα κάνεις; Κοίτα να δεις που θα δηλώσει αναρμόδια.

:chinese: Τι θά? Δήλωσε αναρμόδια και μου πρότεινε να θέσω το ερώτημα μου στην ΕΕΤΤ:vollkommenauf: Η μεγάλη πλάκα είναι που έστειλε η ΕΕΤΤ το ερώτημα μου αλλά βγαίνουμε πολύ :offtopic:

Και εγω πιστευω οτι ελαχιστοι θα διακοψουν και περισσοτεροι νεοι συνδρομητες θα ερθουν,ακομα και αν καταπατηθουν οροι συμβολαιων.Οποιοι λενε οτι θα την κανουν,καθαρα μονο για την αυξηση,σημαινει οτι επιλεγουν τον πιο φθηνο παροχο και οχι λογω περιεχομενου.Δικαιωμα τους βεβαια.

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

:chinese: Τι θά? Δήλωσε αναρμόδια και μου πρότεινε να θέσω το ερώτημα μου στην ΕΕΤΤ:vollkommenauf: Η μεγάλη πλάκα είναι που έστειλε η ΕΕΤΤ το ερώτημα μου αλλά βγαίνουμε πολύ :offtopic:

Στείλε μου pm.

Δεν ξεκαθαρίζει κάτι το δελτίο τύπου. Τα σημαντικά ερωτήματα είναι ποια θα είναι η τιμή χωρίς χρονική δέσμευση (αορίστου) και ποια θα είναι η αύξηση σε όσους έχουν διάφορες προσφορές (άλλοι έχουν 50%, άλλοι 25% κτλ). Νίκο, ίσως θα έπρεπε να ρωτήσεις τον ΟΤΕ γι' αυτά τα θέματα.

το κλειστο συμβολαιο συμφερει παντα γιατι σου εξασφαλιζει χαμηλοτερη τιμη απο την υπαρχουσα του αοριστου χρονου.
.κυριως οταν ειναι συνδιαστικο..με αλλες υπηρεσιες οτε..οποτε η οποια αυξηση γινει παλι συμφερει ,
[εναντι του αοριστου παντα]..,ας περιμενουμε τηνεπισημη ανακοινωση και ας περιμενουμε τι θα κανουν σε αυτους που εχουν δεσμευση 12,24 μηνων....αλλα λεω και παλι ητιμη για ολα αυτα του οτε που εχει ειναι πολυ χαμηλη..ακομα και τα 30 η 32 ευρω που θα παει λογικα για οσους εχουν ,μονο οτε τβ και αλλο τηλεφωνικο παροχο..παλι ειναι χαμηλη.[για ολα αυτα που δινει παντα μιλαμε.]..και εδω στην ελλαδα μπορουμε να κανουμε συγκρισεις μονο με την ΝΟΒΑ και οχι με εξωτερικο..υπαρχουν και χαμηλοτερες μεν συνδρομες πχΝΟΒΑ TRIPLAY =29.90..ΚΛΠ..αλλα θα συγκρινουμε και περιεχομενο...
οπως και να εχει ο καθενας κρινει αν θα διακοψει η συνεχισει.
.και αναλογα το τι θα πραξουν οι πελατες ..
θα κινηθει και η στρατηγικη του ομιλου...αν εχει μεγαλο ρευμα διακοπων απο οτι νεων συνδεσεων
προφανως θα τρεξουν τηλεφωνικες κυριως δελεαστικες προσφορε για υποψηφιους η υπαρχοντες πελατες.
.. θα το δειξει ο χρονος..παντως η μεχρι τωρα εμπειρια δειχνει οτι ο οτε κερδιζει περισσοτερο νεες συνδεσεις παρα χανει απο διακοπες...
παντως επαναλαμβανω,
τα κλειστα συνδυαστικα συμβολαια ΟΤΕ+ΟΤΕ ΤΒ συμφερει ακομα και μετα την οποια αυξηση[λογω διαφορα τιμης απο το να εχει καποιος ξεχωριστα]

δεν αναφερει για αυτους που εχει τελειωσει το συμβολαιο τους και ειναι αοριστου χρονου και ειναι συνδρομητες σε ολες της υπηρεσιες του οτε οπως εγω και πολλοι αλλοι τι τιμες θα εχουμε. λογικα πιστευω θα ειναι σαν τι τιμη του δωδεκαμηνου.

Επειδή βγαίνει 10 ευρώ διαφορά θέλει να κάνει τους πελάτες να μεταφερθούν πλήρως στον ΟΤΕ.