Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Αυτο το οτι εχει χασει δυναμικη που το βλεπεις;επειδη η νοβα αγοραζει κυπελλα που δεν εχουν κανενα ενδιαφερον για να παραμυθιαζει οτι δινει κατι παραπανω απο σουπερ λιγκ; εχει χασει δυναμικη οταν λανσαρει ελληνικα θεματικα καναλια οπως το history??το εχεις παρακολουθησει καθολου?20 και βαλε χρονια η νοβα το νοβα λαιφ εφτιαξε..μονο οι ταινιες τους θελουν βελτιωση

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Κάπου διάβασα για οτε tv multiview μέσα στο καλοκαίρι , σήμερα που πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για τι προσφορές υπάρχουν στο 13888, και στο τέλος αν υπάρχει το οτε multiview , δεν ήξεραν τίποτα .
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;

Εδω δεν ξερανε οτι καποια στιγμη ειχε μπει στο πακετο το action24 και ξαναβγηκε....και αλλα πολλα... θα ξέρουν γιά το multiview. Κατσε να γίνει πρώτα η αναβάθμιση και βλέπουμε. Εκτος και το ξεκινήσουν νωρίτερα στους iptv συνδρομητές.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Τους ξανά πήρα τηλέφωνο για κάποια διευκρίνιση και ξαναρώτησα για το multiview , ο δεύτερος τηλεφωνητής ήταν πιο ενημερωμένος και μου είπε ότι πράγματι ξεκίνησε για τους iptv συνδρομητές .

Η αλήθεια είναι ότι εγώ τότε είχα δει μόνο τον τελικό κυπέλλου Ισπανίας και Ιταλίας και κανένα ματς απ προηγούμενους γύρους.Και τότε ο ΟΤΕ δεν είχε CL. και Ε.L.Χρειάζεται να βάζει κάτι Ιούνιο και Ιούλιο.

Ο ΟΤΕ μια χαρά είναι συνέχεια έχει live παιχνδια. Εμένα το μόνο με χαλάει έιναι στις δικές του παραγωγές τα γραφικά γενικα δεν μου αρέσουν

Εάν το έχετε παρατηρήσει βεβαια συνδρομητική κοντεύουν να αποκτήσουν τα μισά νοικοκυριά σε επίπεδο χώρας. Υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που απλα δεν έχει την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Αν και πιστεύω ότι με αυτά και με αυτά στην ελεύθερη τηλεόραση θα παρουσιαστεί πάλι μεγάλη αύξηση στις πλατφόρμες.

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Μιας και το ανεφερε ο anderm, τι ποσοστα διεισδυσης συνδρομητικης εχουμε πανευρωπαϊκα; Παντως, εδω με σχεδον 1.000.000 συνδρομες πρεπει να ειμαστε ψηλα!

Αυτο το οτι εχει χασει δυναμικη που το βλεπεις;επειδη η νοβα αγοραζει κυπελλα που δεν εχουν κανενα ενδιαφερον για να παραμυθιαζει οτι δινει κατι παραπανω απο σουπερ λιγκ; εχει χασει δυναμικη οταν λανσαρει ελληνικα θεματικα καναλια οπως το history??το εχεις παρακολουθησει καθολου?20 και βαλε χρονια η νοβα το νοβα λαιφ εφτιαξε..μονο οι ταινιες τους θελουν βελτιωση

Με την εγγραφή …651 νέων συνδρομητών OTE TV μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2016, δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη δυναμική. Από τον …Απρίλιο
περιμένω τη δορυφορική αναβάθμιση του Kaon NS 1110 κι όσο για το δορυφορικό multiview, έχει ο Θεός… Φυσικά, κανείς δεν παραγνωρίζει το καλό περιεχόμενο του ΟΤΕ TV (αυτό με κρατάει συνδρομητή), αλλά δεν μπορεί να μην βλέπει και το φιάσκο του Action 24…
Όσο για τη Nova, φαίνεται ότι μετά τη ρύθμιση των δανείων της με τις Τράπεζες κινείται περισσότερο ανταγωνιστικά στον τομέα του triple play

http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/nova_3play_price-list-0816.pdf

Βέβαια, αυτό που τελικά μετράει, είναι η άποψη του κ. Τσαμάζ:

Τσαμάζ: Σε πορεία να γίνουμε ο leader της αγοράς του paytv τους ερχόμενους μήνες

http://www.capital.gr/epixeiriseis/...er-tis-agoras-tou-paytv-tous-erxomenous-mines

Με την εγγραφή …651 νέων συνδρομητών OTE TV μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2016, δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη δυναμική. Από τον …Απρίλιο
περιμένω τη δορυφορική αναβάθμιση του Kaon NS 1110 κι όσο για το δορυφορικό multiview, έχει ο Θεός… Φυσικά, κανείς δεν παραγνωρίζει το καλό περιεχόμενο του ΟΤΕ TV (αυτό με κρατάει συνδρομητή), αλλά δεν μπορεί να μην βλέπει και το φιάσκο του Action 24…
Όσο για τη Nova, φαίνεται ότι μετά τη ρύθμιση των δανείων της με τις Τράπεζες κινείται περισσότερο ανταγωνιστικά στον τομέα του triple play

Το Α Τρίμηνο του 16 σε σχέση με το Δ του 15 η Nova είχε μείωση. Και οι δύο εταιρείες έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι περισσότερο ανταγωνιστικό από την NOVA επειδή έκανε μετά από αρκετά χρόνια τα αυτονόητα. Σχετικά με τον δανεισμό είναι ανοικτή η πληγή, δεν θεραπεύεται εύκολα. Για εμένα και οι δύο εταιρείες θα πιάσουν αν δεν έχουν πιάσει ταβάνι. Όποιες τεχνικές ευκολίες υπάρχουν και υπολείπεται κάποιος σύντομα θα τις έχουν και οι δύο και μετά θα κοντραριστούν στο θέμα του περιεχομένου σε σχέση πάντα με την τιμή.

Άποψη μου,καθοριστικος παράγοντας για την μη αύξηση συνδρομητών,ειναι ο φόρος συνδρομητικης,που σαφώς έχει αποτρεπτικα αποτελέσματα,στην τσέπη,αλλα και στην ψυχολογία πρωτίστως,των οποίων ενδιαφερομένων!
Συν φυσικά της δεδομένης κατάστασης της χώρας μας,αν εγώ πχ χάσω την δουλειά μου,ή δεν τα βγάζω πέρα από τα πρώτα πράγματα που θα κοψω,θα είναι η συνδρομητική!

Εγώ ξέρω ότι αύριο θα τους διώξω όλους από το σπιτι και θα στρωθω στην Premier. !

Gents, δεν ειναι ότι προσθεσε 700 συνδρομητές αλλα έληξαν και πολλά συμβολαια και ζήτησαν διακοπή.

Σαφώς....το δυνατό χαρτί,παραμένει η premier League..... Περιμενουμε πως και πως την έναρξη....

iPad using Tapatalk

Σαφώς....το δυνατό χαρτί,παραμένει η premier League..... Περιμενουμε πως και πως την έναρξη....

iPad using Tapatalk
Τι πιο ωραίο πρωτάθλημα με διαφορά το θέμα είναι από εκεί που το μεταδίδουν δεν μου αρέσει ίσως επειδή είναι από στούντιο η περιγραφή είναι ψοφια δεν μπαίνεις στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού

Τι πιο ωραίο πρωτάθλημα με διαφορά το θέμα είναι από εκεί που το μεταδίδουν δεν μου αρέσει ίσως επειδή είναι από στούντιο η περιγραφή είναι ψοφια δεν μπαίνεις στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού

Μακάρι να είχαν και επιλογή της αγγλικής περιγραφής

Sent from my iPad using Tapatalk

Αλλαξαν μετάδοση από Αγγλία βλέπω διαφορετικά γραφικά σε σχέση με περισυ

Όμορφα και μοντέρνα γραφικά. Τα πάντα είναι τετραγωνισμένα!

Αυτό που δείχνει άσχημα κατά την γνώμη μου, είναι οι συνθέσεις των ομάδων. Στην θέση των παιχτών στο γήπεδο, υπάρχουν τετραγωνάκια με νούμερα, ούτε καν ονόματα... Για να δεις ποιός παίζει σε ποια θέση, πρέπει να κοιτάζεις δεξιά την λίστα των παιχτών.

Όμορφα και μοντέρνα γραφικά. Τα πάντα είναι τετραγωνισμένα!

Αυτό που δείχνει άσχημα κατά την γνώμη μου, είναι οι συνθέσεις των ομάδων. Στην θέση των παιχτών στο γήπεδο, υπάρχουν τετραγωνάκια με νούμερα, ούτε καν ονόματα... Για να δεις ποιός παίζει σε ποια θέση, πρέπει να κοιτάζεις δεξιά την λίστα των παιχτών.
Και μένα δεν μου άρεσαν. Υα καλύτερα τα έχω δει στο sky sports

Εκανα πείραμα και είδα αγώνα και στο λάπτοπ αλλά βέβαια η διαφορά εικόνας με τηλεόραση είναι μεγάλη. Αναγκάστηκα να χαλάσω τα χρώματα στις άλλες χρήσεις του λάπτοπ., για να εχω χρωματα που προσεγγίζουν της τηλεόρασης στα ματς.