Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Όντως ξεκίνησε;

Υπάρχει σχετική αναφορά στο SDTV

http://sdtv.gr/smf/index.php?topic=45586.msg285904;topicseen#new

4678b2739b1b1bf7bfa9647bc2dd1062.jpg

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Εξηγηστε λίγο παιδιά γιατί κάπου χάθηκα. Ποτε θα γίνει η αναβάθμιση και τι περιλαμβάνει? Θέλει 2 καλώδια στον pvr η ένα όπως το έχω? Σύνδεση με ρουτερ? Γράψτε όποιος ξέρει σίγουρα μην μείνουμε πίσω.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η αναβαθμιση γινεται σταδιακα.
Αυτο σημαινει οτι καποιοι θα την παρουν συντομα, και καποιοι θα την παρουν τελευταιοι.

Αν ολα πανε καλα, μεχρι τον Οκτωβρη θα εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση σε ολους τους συνδρομητες.

Απο την στιγμη που δεν υποστηριζει HD το replay tv δωρον αδωρον θα ειναι

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Απο την στιγμη που δεν υποστηριζει HD το replay tv δωρον αδωρον θα ειναι

Αυτό ακριβώς!
Ελπίζω οταν δώσουν το ondemand δωρεάν εκεί να μπορούμε να βλέπουμε της ταινίες σε hd
Οσο για την αναβάθμιση μην τρελαίνεστε έχει αρκετά θεματάκια...

Σίγουρα θα είναι πολυ καλύτερα από το replay στο laptop.

Eγω φιλε εχω το replay(απο το otevgo) στο Pc που ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση και υποστηριζει HD οποτε πως μπορει το replay tv του αποκωδικοποιητη οταν γινει να ειναι πολυ καλυτερο?

Εννοείται ότι δεν είναι καλύτερο. Απαράδεκτο το replay TV που τα έχουν όλα sd, ενώ στο ote tv Go, από tablet δείχνει κανονικά HD

Μα πώς βγάλατε αμέσως το συμπέρασμα οτι το replay tv δεν υποστηρίζει HD;Στο sdtv ο φίλος αναφέρει οτι για HD χρειάζεται ταχύτητα πάνω από 7mbps το οποίο είναι απόλυτα λογικό.

Ερώτηση η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει και για τον KAON NS 111O και για τον Technicolor DS 810 η μονο για τον έναν από τους δυο

Μα πώς βγάλατε αμέσως το συμπέρασμα οτι το replay tv δεν υποστηρίζει HD;Στο sdtv ο φίλος αναφέρει οτι για HD χρειάζεται ταχύτητα πάνω από 7mbps το οποίο είναι απόλυτα λογικό.

ο διεθυντης του οτε tv το ειχε πει στην συνεντευξη τυπου-παρουσιαση

"Mε το hybrid η τηλεοπτικη εμπειρια αλλαζει,απο φετος ολοι οι συνδρομητες μας θα μπορουν να απολαμβανουν replay tv..εχουμε την δυνατοτητα να πηγαινουμε το προγραμμα 48 ωρες πισω για να παρακολουθησουμε κατι που δεν προλαβαμε και θα θελαμε να δουμε μεσα απο το Replay tv(σε SD ποιοτητα οπως διευκρινιστηκε για λογους χωρητικοτητας)

Υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν κανάλι 4κ??ή είναι μακρινό όνειρο??

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Eγώ έβγαλα το συμπέρασμα φιλε γιατί έχω ήδη τον υβριδικό δεκτη. Kαι σου λέω κατηγορηματικά πως ΔΕΝ υποστηρίζει HD
Ασε που το λέει και στη σελίδα του OTE, πως για λόγους χωρητικότητας η υπηρεσία παρέχεται σε sd

Με αφορμή του συγκεκριμένου ποστ
<<Διάβασα στο rexsat ότι από Σεπτέμβρη, μετά την αναβάθμιση του cinema2 σε hd, θα γίνουν hd και το fox life και το fox, Για να δούμε>>, θεωρώ ότι επίκειται ή συγκεκριμένη αναβάθμιση λόγω οτι τα συγκεκριμένα κανάλια που βγαίνουν στις 45° μοίρες, από όπου λογικά γίνεται η τροφοδοσία για τις ελληνικές πλατφόρμες, ήδη αρχισαν να εκπέμπουν σε HD ποιότητα όπως αναφέρεται και στο site flysat...

Στάλθηκε από το HUAWEI G610-U00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με αφορμή του συγκεκριμένου ποστ
<<Διάβασα στο rexsat ότι από Σεπτέμβρη, μετά την αναβάθμιση του cinema2 σε hd, θα γίνουν hd και το fox life και το fox, Για να δούμε>>, θεωρώ ότι επίκειται ή συγκεκριμένη αναβάθμιση λόγω οτι τα συγκεκριμένα κανάλια που βγαίνουν στις 45° μοίρες, από όπου λογικά γίνεται η τροφοδοσία για τις ελληνικές πλατφόρμες, ήδη αρχισαν να εκπέμπουν σε HD ποιότητα όπως αναφέρεται και στο site flysat...
Αυτο απο μονο του δεν λεει κατι. Δεν προκειται για απλη αναμεταδοση ενος feed. Γινεται επεξεργασια για να "χωρεσει" στην πολυπλεξια.

παντως στης 45 μοιρες (Intelsat 12 (IS-12) @ 45° East) προστεθηκαν τα καναλια Fox Greece HD & Fox Life Greece HD και με ελληνικο ηχο στης 24/08!

στοιχεια ληψης 11509 V 23332 2/3 DVB-S2/8PSK irderto 2

http://www.flysat.com/is12.php

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και συμφωνα με το rexsat μεσα στον Σεπτεμβριο

https://rexsat.blogspot.gr/

Last edited:

παντως στης 45 μοιρες (Intelsat 12 (IS-12) @ 45° East) προστεθηκαν τα καναλια Fox Greece HD & Fox Life Greece HD και με ελληνικο ηχο στης 24/08!

στοιχεια ληψης 11509 V 23332 2/3 DVB-S2/8PSK irderto 2

http://www.flysat.com/is12.php

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και συμφωνα με το rexsat μεσα στον Σεπτεμβριο

https://rexsat.blogspot.gr/
Ελληνικό ήχο;

Σε εμένα αναφέρεσαι που έγραψα ότι δεν παίζει ΗD. Δεν είναι συμπέρασμα. Είναι διαπίστωση από την 1η μέρα που έγινα συνδρομητής έχω τον υβριδικό δέκτη.
Και δεν νομίζω ότι είναι λόγω χωρητικότητας όπως έγραψε κάποιος φίλος, γιατί το ίδιο πρόγραμμα σε tablet παίζει κανονικά το HD.
Όταν γράφουμε κάτι δεν το βγάζουμε από το κεφάλι μας. :)