Νέα για Cosmote TV

Αύξηση συνδρομητών Cosmote TV έχουμε. Διάθεση multiroom μέσω δορυφόρου πότε θα έχουμε;

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Εγινε το πρωι στις 6, αναβαθμιση λογισμικου
Ελπίζω να διορθώνει τα πολλά σκαλωματα εδώ και 4 μήνες

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καινουργιο update εμφανιστηκε στο συστημα η υπηρεσια MULTIROOM η οποια ακομη δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμη προς το παρον.

IMG_0012.jpg

Γενικά εχει ξεφύγει απο τον ανταγωνισμό. Ειναι πολυ μπροστά πλέον.

Στο τι είναι πολύ μπροστά πλέων από τον ανταγωνισμό; από ταινίες και αθλητικά είναι θέμα γούστου και δεν νομίζω να αναφέρεις αυτό.
Γιατί αν δεν κάνω λάθος Μόνο το replay tv έχει που δεν έχει ο αντίπαλος. Και ο αντίπαλος έχει εξοχικό.

Το fox play έχει περιορισμένο περιεχόμενο κυρίως catch up ,αυτο που πρεπει να βάλουν και εύχομαι να μπει μαζί ειναι το fox plus που παρέχει ολοκληρους κύκλους σειρων της fox παλαιότερους και καινουριους.ειναι νέα υπηρεσία διαθέσιμη απ την vodafone μονο προς στιγμήν

Συμφωνώ. Απορώ πως δεν έχουν βάλει survivor live 24h. Χαμός θα είχε γίνει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλάκα θα είχε να έβαζε το survivor. Ειδικά τώρα με τους τσακωμούς θα είχε πολυ τηλεθέαση.

Συμφωνώ. Απορώ πως δεν έχουν βάλει survivor live 24h. Χαμός θα είχε γίνει.

Γιατι τεχνικα και οικονομικα ειναι ανεφικτο.
Οι καμερες δεν ειναι σε fixed σημεια, το δορυφορικο feed κοστιζει....

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Στο τι είναι πολύ μπροστά πλέων από τον ανταγωνισμό; από ταινίες και αθλητικά είναι θέμα γούστου και δεν νομίζω να αναφέρεις αυτό.
Γιατί αν δεν κάνω λάθος Μόνο το replay tv έχει που δεν έχει ο αντίπαλος. Και ο αντίπαλος έχει εξοχικό.

Σε συνδρομητές εννοώ και σε υπηρεσίες. Αλλα ξέχασα το εξοχικό.

Γιατί στο ondemand, στις ταινίες συγκρίνεται?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το on demand η nova το δίνει μόνο σε όσους έχουν Internet στην forthnet. Οπότε εμείς που είμαστε εκτός δικτύου της εταιρείας, βλέπουμε μία κλεψύδρα να γυρίζει....