al capone
AVClub Enthusiast
- 8 July 2014
- 1,026
Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV
Προφανώς k δεν συγκρίνουμε με το sky uk, αλλα δεν πιστεύω ότι η επιλογές είναι, η εικόνα εφάμιλλη του sky uk η αυτό που βλέπουμε τώρα, υπάρχει k το ενδιάμεσο,παράδειγμα στη nova δεν τα βλέπεις αυτά,μπορεί κι εκεί να μην είναι τέλειο hd αλλα τουλάχιστον έχει σταθερή εικόνα
Εμενα το ότι ξέροντας ότι οι αναμεταδότες είναι λίγοι και τα κανάλια πολλά, το ότι συνεχίζουν να προσθέτουν κι αλλα τοπικά κανάλια μου δείχνει ότι δεν σέβονται τους ήδη συνδρομητές τους
Σου λένε αυτούς τους μαντρώσαμε πάμε για αλλα.
Και εγώ θα σας ξαναπώ ότι στο δορυφορικό δεν γίνεται να έχεις και πληθώρα καναλιών και καλή ποιότητα. Μην συγκρίνετε Sky UK που έχει ένα δορυφόρο μόνο του ούτε το Italia που ισχύει το ίδιο πάνω κάτω. Ο Παναγιώτης είχε κάνει μια πρόχειρη μελέτη σχετικά με το ότι θα χρειάζονταν 13 αναμεταδότες για να υπάρχει αρκετό bitrate στα HD. 13 αναμεταδότες δεν υπάρχουν.
Εκτός από τα παραπάνω πακέτα που ανέφερα, τα περισσότερα που τα διαθέτουν ISP's στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να μεταπηδούν στο IPTV ή δίνουν περισσότερα κανάλια μέσω IPTV. Στην προκειμένη περίπτωση -ξανά- όποιος θέλει HD υπηρεσίες όπως προσφέρονται μπορεί να συνεχίσει με το δορυφορικό, όποιος θέλει ποιότητα θα πρέπει να πάει σε IPTV over VDSL. Οι οποίες VDSL 50% κάλυψη έχουν και με το που τελειώσει ο διαγωνισμός της ΕΕΤΤ θα αυξηθεί σημαντικά, λίγη υπομονή.
Δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή ούτε και στο κοντινό μέλλον σύμφωνα με την χωρητικότητα του 9B.
Προφανώς k δεν συγκρίνουμε με το sky uk, αλλα δεν πιστεύω ότι η επιλογές είναι, η εικόνα εφάμιλλη του sky uk η αυτό που βλέπουμε τώρα, υπάρχει k το ενδιάμεσο,παράδειγμα στη nova δεν τα βλέπεις αυτά,μπορεί κι εκεί να μην είναι τέλειο hd αλλα τουλάχιστον έχει σταθερή εικόνα
Εμενα το ότι ξέροντας ότι οι αναμεταδότες είναι λίγοι και τα κανάλια πολλά, το ότι συνεχίζουν να προσθέτουν κι αλλα τοπικά κανάλια μου δείχνει ότι δεν σέβονται τους ήδη συνδρομητές τους
Σου λένε αυτούς τους μαντρώσαμε πάμε για αλλα.