Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Και εγώ θα σας ξαναπώ ότι στο δορυφορικό δεν γίνεται να έχεις και πληθώρα καναλιών και καλή ποιότητα. Μην συγκρίνετε Sky UK που έχει ένα δορυφόρο μόνο του ούτε το Italia που ισχύει το ίδιο πάνω κάτω. Ο Παναγιώτης είχε κάνει μια πρόχειρη μελέτη σχετικά με το ότι θα χρειάζονταν 13 αναμεταδότες για να υπάρχει αρκετό bitrate στα HD. 13 αναμεταδότες δεν υπάρχουν.

Εκτός από τα παραπάνω πακέτα που ανέφερα, τα περισσότερα που τα διαθέτουν ISP's στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να μεταπηδούν στο IPTV ή δίνουν περισσότερα κανάλια μέσω IPTV. Στην προκειμένη περίπτωση -ξανά- όποιος θέλει HD υπηρεσίες όπως προσφέρονται μπορεί να συνεχίσει με το δορυφορικό, όποιος θέλει ποιότητα θα πρέπει να πάει σε IPTV over VDSL. Οι οποίες VDSL 50% κάλυψη έχουν και με το που τελειώσει ο διαγωνισμός της ΕΕΤΤ θα αυξηθεί σημαντικά, λίγη υπομονή.

Δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή ούτε και στο κοντινό μέλλον σύμφωνα με την χωρητικότητα του 9B.

Προφανώς k δεν συγκρίνουμε με το sky uk, αλλα δεν πιστεύω ότι η επιλογές είναι, η εικόνα εφάμιλλη του sky uk η αυτό που βλέπουμε τώρα, υπάρχει k το ενδιάμεσο,παράδειγμα στη nova δεν τα βλέπεις αυτά,μπορεί κι εκεί να μην είναι τέλειο hd αλλα τουλάχιστον έχει σταθερή εικόνα
Εμενα το ότι ξέροντας ότι οι αναμεταδότες είναι λίγοι και τα κανάλια πολλά, το ότι συνεχίζουν να προσθέτουν κι αλλα τοπικά κανάλια μου δείχνει ότι δεν σέβονται τους ήδη συνδρομητές τους
Σου λένε αυτούς τους μαντρώσαμε πάμε για αλλα.

Και εγώ θα σας ξαναπώ ότι στο δορυφορικό δεν γίνεται να έχεις και πληθώρα καναλιών και καλή ποιότητα. Μην συγκρίνετε Sky UK που έχει ένα δορυφόρο μόνο του ούτε το Italia που ισχύει το ίδιο πάνω κάτω. Ο Παναγιώτης είχε κάνει μια πρόχειρη μελέτη σχετικά με το ότι θα χρειάζονταν 13 αναμεταδότες για να υπάρχει αρκετό bitrate στα HD. 13 αναμεταδότες δεν υπάρχουν.

Εκτός από τα παραπάνω πακέτα που ανέφερα, τα περισσότερα που τα διαθέτουν ISP's στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να μεταπηδούν στο IPTV ή δίνουν περισσότερα κανάλια μέσω IPTV. Στην προκειμένη περίπτωση -ξανά- όποιος θέλει HD υπηρεσίες όπως προσφέρονται μπορεί να συνεχίσει με το δορυφορικό, όποιος θέλει ποιότητα θα πρέπει να πάει σε IPTV over VDSL. Οι οποίες VDSL 50% κάλυψη έχουν και με το που τελειώσει ο διαγωνισμός της ΕΕΤΤ θα αυξηθεί σημαντικά, λίγη υπομονή.

Δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή ούτε και στο κοντινό μέλλον σύμφωνα με την χωρητικότητα του 9B.
Αν πάρεις ote tv μέσω VDSL σου πιάνει bandwidth μόνιμο η οπότε το έχεις σε λειτουργία; δηλαδή ας πούμε από τα 50 πιάνει τα 24 τα έχει μόνιμα η οπότε είναι σε λειτουργία;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Φυσικά και με αναγκάζει να τους πληρώνω. Με δέσμευσε με 24μηνο συμβόλαιο με την υπόσχεση πως θα που παρέχει hd κανάλια.Αυτό ήταν άκρως παραπλανητικό γιατί τα hd δεν είναι αυτα που πρέπει και έχουν πολλά προβλήματα. Ο ίδιος ο τεχνικός μου είπε ότι ξερει για τα προβληματα αλλα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και ότι και τηλέφωνο να ξαναπάρω για να διαμαρτυρηθώ θα τον ξαναστείλουν αλλα το πολύ να μου ξαναλλαξει το καλώδιο για τα ματια του κόσμου..Γιατί εμενα με δουλεύουνε και μου λένε οτι φταίει η εγκατάσταση??? Γιατί με αναγκάζουν να τους πληρώσω 120 ευρώ πεναλτυ για κάτι που δεν φταίω??? Για την ταμπακιέρα έχετε να πείτε κάτι η μονο αν δεν σου αρέσει κοφτό ξέρετε να λέτε
Δηλαδή για να καταλάβεις ποιοι βάζουν συνδρομητική για σινεμα-ποδόσφαιρο, και ποιοι για τα τοπικά κανάλια θες και επίσημα στοιχεια? Αν είναι να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας παω πάσο

Δεν υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια σε ότι αφορά την εικόνα. Αν υπάρχουν, υπέδειξε μου ποια είναι αυτά. Ανάλυση/Bitrate/Ήχος. Το ίδιο ισχύει και στο internet καθώς υπάρχει το "έως 24". Οι ISPs καλύπτεται πλήρως για 2 πελάτες που βρίσκονται σε γειτονικά κτίρια με τον έναν να συγχρονίζει στα 6 και τον άλλο στα 14. Εφόσον δεν υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια, το ίδιο συμβαίνει και στο δορυφορικό. Δεν υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια.

Δεν ξέρουμε πως έχει η πίτα συνδρομητών και με τι κριτήρια το βάζει ο καθένας. Αν θυμάσαι, μόλις κόπηκε το History άρχισαν όλοι να λένε εδώ μέσα πως θα έκοβαν τη συνδρομή, τάδε λέγει facebook, θα πάω στη NOVA που το έχει κλπ. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι ποιο ήταν, και ποιο είναι. Πάντως θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως αν με έπαιρναν μια φορά τον χρόνο από τον ΟΤΕ να με ρωτήσουν για το ποσοστό ικανοποίησης ή για προτάσεις που μπορεί να έχω.

Προφανώς k δεν συγκρίνουμε με το sky uk, αλλα δεν πιστεύω ότι η επιλογές είναι, η εικόνα εφάμιλλη του sky uk η αυτό που βλέπουμε τώρα, υπάρχει k το ενδιάμεσο,παράδειγμα στη nova δεν τα βλέπεις αυτά,μπορεί κι εκεί να μην είναι τέλειο hd αλλα τουλάχιστον έχει σταθερή εικόνα
Εμενα το ότι ξέροντας ότι οι αναμεταδότες είναι λίγοι και τα κανάλια πολλά, το ότι συνεχίζουν να προσθέτουν κι αλλα τοπικά κανάλια μου δείχνει ότι δεν σέβονται τους ήδη συνδρομητές τους
Σου λένε αυτούς τους μαντρώσαμε πάμε για αλλα.

Η Nova έχει σταθερή εικόνα (με μια μικρή πτώση) κυρίως γιατί δεν έχει αλλάξει και τίποτε προς το καλύτερο στην υπηρεσία της. Αυτός είναι και ο λόγος που χάνει συνδρομητές.

συμφωνω με τον vertical σε οποιον δεν αρεσει η υπηρεσια το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια υπαρχει και η νοβα με καλυτερο προγραμμα.εχει καταντησει κουραστικη η γκρινια με την εικονα και τα mb.εγω τα καναλια τα βλεπω μια χαρα ολα.

To οτι εσυ ή η πλειοψηφια δεν καταλαβαινει τα προβληματα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Αρκει μια ματια στο bitrate για να καταλαβει κανεις οτι το διαφημιζομενο HD απλά δεν ειναι HD. Πειρατικη iptv και εχει 8-9Mbit bitrate, αν ειναι δυνατον. Γυρισα απο το εξωτερικο και εχουν πονεσει τα ματια μου σε σχεση με αυτο που ειχα στην Αγγλια.
Οπως δικαιωμα σου να μη διαμαρτυρεσαι, ετσι δικαιωμα μας να τονιζουμε τα προβληματα σε καθε ευκαιρια. Δυστυχως ομως, οσο η πλειοψηφια δεν εχει απαιτησεις, δυσκολα το προβλημα να λυθει. Μονη λυση να το γυρισουμε σε ευρυζωνικο μεσω vdsl, ελα ομως εδω που ειμαι αμφιβαλλω αν θα αποκτησουμε ποτε εστω και 30αρι vdsl.

Μήπως να συνεχίσουμε τη κουβέντα στο νήμα για την ποιότητα εικόνας της cosmote tv γιατί εδώ είμαστε στα νέα για cosmote και μόνο νέα δε βλέπουμε μετά τη δημοσίευση για τα 2 νέα επαρχιακά κανάλια.

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Δεν υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια σε ότι αφορά την εικόνα. Αν υπάρχουν, υπέδειξε μου ποια είναι αυτά. Ανάλυση/Bitrate/Ήχος. Το ίδιο ισχύει και στο internet καθώς υπάρχει το "έως 24". Οι ISPs καλύπτεται πλήρως για 2 πελάτες που βρίσκονται σε γειτονικά κτίρια με τον έναν να συγχρονίζει στα 6 και τον άλλο στα 14. Εφόσον δεν υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια, το ίδιο συμβαίνει και στο δορυφορικό. Δεν υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια.

Εντάξει,δεν είπα ότι υπάρχει κάποιο στάνταρ,ότι δηλαδή να είναι 10mbps ακατέβατα
Να στο πω αλλιώς με βάση το παράδειγμα με το internet που αναφέρεις. Σου λέει ο ΟΤΕ σου δινω internet έως 24,ok,εγώ δεν ζητάω να πιανω 24 ας πιανω 5-6-7 το θέμα είναι να είναι σταθερή η γραμμή και να μην έχω συνεχείς αποσυνδέσεις, Σκέψου τώρα εσύ να έβαζες 24άρα γραμμή internet, απο τη μια να έπιανες μονο 4 και από την άλλη να έχεις όλη την ώρα αποσυνδέσεις
Γιατί τώρα αυτό συμβαίνει με την εικόνα,εμ από τα 24 πιάνεις 4 εμ έχεις όλη την ώρα αποσυνδέσεις δηλαδή πιξελιασματα

Και όταν αυτό το πράγμα το βλέπεις σχεδόν κάθε φορα που κάθεσαι να δεις αγώνα σε κουράζει

Οk καταλαβαίνω είναι λίγοι οι αναμεταδότες, τουλάχιστον αφήστε τα κανάλια ως έχουν, η ας κάνει αυτό που είπε ένας φίλος, ας βάλει όλα τα τοπικά σε ένα αναμεταδότη,για πιο λόγο τα έχει σκορπίσει σε όλους τους αναμεταδότες
Βάζει καινούργιο αναμεταδότη k εκεί που λες άντε μπας και μεταφέρει το cinema1, μπας και μεταφέρει ένα δυο από τα sport να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση, ο ΟΤΕ πρώτη κίνηση που κάνει ποια είναι? να προσθέσει κι αλλα τοπικά κανάλια
Δηλαδή τώρα αυτό είναι λογικό, τη, να λέει ότι έχει 80 κανάλια και από τα 80 τα 40 να είναι τοπικά. Αυτή είναι δηλαδή η συνδρομητική τηλεόραση. Η στο φιναλε πρόσθεσε και 200 κανάλια αλλα να μπορείς να τα υποστηριξης,όχι να προσθέτεις τοπικά και να χαλάει η εικόνα από τα sport
Η πρόσθεσε κάποιο θεματικό,για κυνήγι για ψάρεμα,για στοίχημα κάποιο να λέει τεχνολογικά νέα εκατοντάδες κανάλια υπάρχουν, φτάνει με τα τοπικά 20+ έχει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η Nova έχει σταθερή εικόνα (με μια μικρή πτώση) κυρίως γιατί δεν έχει αλλάξει και τίποτε προς το καλύτερο στην υπηρεσία της. Αυτός είναι και ο λόγος που χάνει συνδρομητές.

Η nova δεν χάνει συνδρομητές επειδή δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, χάνει συνδρομητές γιατί έχασε και αυτά που είχε, το ποδόσφαιρο δηλαδή, γιατί συνδρομητική =ποδόσφαιρο μπασκετ κλπ
Το καλύτερο πρόγραμμα εσύ πως το εννοείς? για την εικόνα λες πως δεν υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια. για το πρόγραμμα πια είναι τα ποιοτικά κριτήρια? υπάρχει κάποιο στάνταρ, αν ρωτήσεις συνδρομητές της nova θα σου πούνε ότι το πρόγραμμα της nova είναι καλύτερο από του ΟΤΕ
Δεν γίνετε για την εικόνα να μην υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια αλλα για το περιεχόμενο να υπάρχουν, ολα υποκειμενικα ειναι.
Η μήπως το ποιοτικότερο περιεχόμενο του ΟΤΕ είναι το luxe, το καρντασιαν hd τα τοπικά κανάλια και 2 ντοκιμαντέρ που έχει παραπάνω
Η νομίζεις ότι αυτά φέρνουν κόσμο στον ΟΤΕ, αν φέρναν αυτά η nova να είσαι σίγουρος θα τα είχε προσθέσει χθες

Και για να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα περί σταθερής εικόνας στη nova που ανέφερα, κάποτε όλα αυτά που έχει ο ΟΤΕ τα είχε η nova και δεν έβλεπες ίχνος πιξελιασματος
Κάποτε στον ΟΤΕ πρέπει να κοιτάξουν και την ποιότητα όχι μονη την ποσότητα. Και ποσο μάλλον όταν η ποσότητα κατά κύριο λόγο είναι τα τοπικά κανάλια

το cosmote allstar που δινουν σε ολους μεσω cosmote go πιστευω οτι ειναι τεστ να δει ποσο αντεχουν οι server πριν το γενικο λανσαρισμα της υπηρεσιας ως αυτονομη

Εγινε κάποιο μπέρδεμα συγχωνεύτηκαν όλα μαζί
Ελπίζω να βγάλεις άκρη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To οτι εσυ ή η πλειοψηφια δεν καταλαβαινει τα προβληματα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Αρκει μια ματια στο bitrate για να καταλαβει κανεις οτι το διαφημιζομενο HD απλά δεν ειναι HD. Πειρατικη iptv και εχει 8-9Mbit bitrate, αν ειναι δυνατον. Γυρισα απο το εξωτερικο και εχουν πονεσει τα ματια μου σε σχεση με αυτο που ειχα στην Αγγλια.
Οπως δικαιωμα σου να μη διαμαρτυρεσαι, ετσι δικαιωμα μας να τονιζουμε τα προβληματα σε καθε ευκαιρια. Δυστυχως ομως, οσο η πλειοψηφια δεν εχει απαιτησεις, δυσκολα το προβλημα να λυθει. Μονη λυση να το γυρισουμε σε ευρυζωνικο μεσω vdsl, ελα ομως εδω που ειμαι αμφιβαλλω αν θα αποκτησουμε ποτε εστω και 30αρι vdsl.

Για το ευρυζωνικό εκτος του ότι ζητάνε 8 ευρώ παραπάνω, αλλα κατά τη γνώμη μου τα 10 mbit που δίνουν(και αν φτάνει τόσο δεν ξέρω)μου φαίνονται λίγα σε 50άρα σύνδεση. Οπως λες πειρατικο και φτανει 8-9. Αν εφτανε τουλάχιστον 15-17 ίσως το σκεφτόμουνα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Η nova δεν χάνει συνδρομητές επειδή δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, χάνει συνδρομητές γιατί έχασε και αυτά που είχε, το ποδόσφαιρο δηλαδή, γιατί συνδρομητική =ποδόσφαιρο μπασκετ κλπ
Το καλύτερο πρόγραμμα εσύ πως το εννοείς? για την εικόνα λες πως δεν υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια. για το πρόγραμμα πια είναι τα ποιοτικά κριτήρια? υπάρχει κάποιο στάνταρ, αν ρωτήσεις συνδρομητές της nova θα σου πούνε ότι το πρόγραμμα της nova είναι καλύτερο από του ΟΤΕ
Δεν γίνετε για την εικόνα να μην υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια αλλα για το περιεχόμενο να υπάρχουν, ολα υποκειμενικα ειναι.
Η μήπως το ποιοτικότερο περιεχόμενο του ΟΤΕ είναι το luxe, το καρντασιαν hd τα τοπικά κανάλια και 2 ντοκιμαντέρ που έχει παραπάνω
Η νομίζεις ότι αυτά φέρνουν κόσμο στον ΟΤΕ, αν φέρναν αυτά η nova να είσαι σίγουρος θα τα είχε προσθέσει χθες

Και για να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα περί σταθερής εικόνας στη nova που ανέφερα, κάποτε όλα αυτά που έχει ο ΟΤΕ τα είχε η nova και δεν έβλεπες ίχνος πιξελιασματος
Κάποτε στον ΟΤΕ πρέπει να κοιτάξουν και την ποιότητα όχι μονη την ποσότητα. Και ποσο μάλλον όταν η ποσότητα κατά κύριο λόγο είναι τα τοπικά κανάλια

Καλύτερο πρόγραμμα = περισσότερα κανάλια και ποιοτικότερα. Για παράδειγμα, ο ΟΤΕ πρόσθεσε το ΟΤΕ History που το θεωρώ προσωπικά, το καλύτερο κανάλι σε Ελληνική δορυφορική πλατφόρμα και άλλαξε το lifestyle κανάλι History με το Viasat. Άρα σε ότι αφορά το ιστορικό περιεχόμενο, ο ΟΤΕ παίζει μόνος. Ποιοτικότερο είναι να δείχνεις το 30 for 30 από το να κάνεις αφιέρωμα σε ένα ντέρμπι Ελληνικού πρωταθλήματος. Μπορώ να σου πω δεκάδες παραδείγματα αλλά δεν ήμαστε στο σωστό νήμα.

Σε κάθε εταιρεία κοιτάνε τις πωλήσεις. Αν η ποσότητα εγγυάται πωλήσεις, εκεί θα επικεντρωθεί εκπληρώνοντας την επιθυμία της πλειοψηφίας. Όταν είχε η NOVA ότι έχει τον ΟΤΕ έπαιζε μόνη της και ζήταγε 52 και 62 ευρώ συνδρομές + 5 ευρώ για HD. Το πλήρωνες! Επίσης, πολύς κόσμος έχει μικρές TV (32-40) σε μεγάλες αποστάσεις θέασης και δεν μπορεί να δει διαφορές. Αυτό που διαβάζεις εδώ, σε ένα τεχνολογικό forum, είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία.

Και για να μην παρεξηγηθώ, έχω και τις δύο πλατφόρμες οπότε μπορώ να κρίνω (και είμαι και γνωστός "γκρινιάρης" σε θέματα εικόνας).

Δεν διαφωνώ με το history, αλλα από την άλλη μπορεί κάποιος να σου πει, τι με ενδιαφέρει εμενα η ιστορία.
Ολα θέμα γούστου είναι.
Και το περισσότερα κανάλια πάλι σχετικό είναι,προτιμώ να έχω το cinema1 παρα mega ant1 σκαι star μαζί.
Και στης διαφημίσεις που βλέπεις του ΟΤΕ όλες ξεκινάνε και τελειώνουν με ποδόσφαιρο. Eχω CL σου λέει. έχω Primera Division σου λέει, και ούτω καθεξής.
Δεν λέει πουθενά το νέο κανάλι OTE History, το νέο κανάλι ντοκιμαντέρ το νέο κανάλι από την Kρήτη
Ολα αυτά συμπληρωματικά είναι, (όπως είναι η πατάτες στη μπριζόλα) και για επικοινωνιακό τρικ, να έχουμε 80 κανάλια σου λενε, 80 κανάλια έχεις τι κανάλια είναι αυτά όμως
Oσο για την τιμή, για 3play μιλώντας τώρα δινω 128 ευρώ. Δεν νομίζω ότι πριν 3-4 χρονια που είχε η nova CL κλπ να ήταν ακριβότερη.

Το viasat Που ειναι ενα χρονο σχεδον στον οτε σε σχεση με αυτα τα αποθεωτηικα που ακουγοτανε ειδικα πριν μπει ειναι απογοητευση

Απλά να πω και εγώ την γνώμη μου.
Όποιος λέει " αν δεν σ αρέσει να σηκωθεις να φύγεις", μου θυμίζει κάτι αυταρχικα αφεντικά! Με αυτή την άποψη δεν θα άλλαζε τίποτα σε κανέναν τομέα!
Πάμε παρακάτω.... Συμφωνώ με τα παιδιά ας βάλουν ΟΣΑ περιφερειακά κανάλια θέλουν, αλλά τουλάχιστον να ανεβάσουν το bitrate στα ήδη υπάρχοντα. Τον τρόπο ας τον βρουν αυτοί...

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Δεν διαφωνώ με το history, αλλα από την άλλη μπορεί κάποιος να σου πει, τι με ενδιαφέρει εμενα η ιστορία.
Ολα θέμα γούστου είναι.
Και το περισσότερα κανάλια πάλι σχετικό είναι,προτιμώ να έχω το cinema1 παρα mega ant1 σκαι star μαζί.
Και στης διαφημίσεις που βλέπεις του ΟΤΕ όλες ξεκινάνε και τελειώνουν με ποδόσφαιρο. Eχω CL σου λέει. έχω Primera Division σου λέει, και ούτω καθεξής.
Δεν λέει πουθενά το νέο κανάλι OTE History, το νέο κανάλι ντοκιμαντέρ το νέο κανάλι από την Kρήτη
Ολα αυτά συμπληρωματικά είναι, (όπως είναι η πατάτες στη μπριζόλα) και για επικοινωνιακό τρικ, να έχουμε 80 κανάλια σου λενε, 80 κανάλια έχεις τι κανάλια είναι αυτά όμως
Oσο για την τιμή, για 3play μιλώντας τώρα δινω 128 ευρώ. Δεν νομίζω ότι πριν 3-4 χρονια που είχε η nova CL κλπ να ήταν ακριβότερη.

Το ΟΤΕ History έχει πάρει την μεγαλύτερη προώθηση από την COSMOTE TV. O ίδιος ο Τζαμάζ είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία και συνεχίζουν να το προωθούν γιατί είναι μοναδικό κανάλι για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Η Nova πριν 3-4 χρόνια ασφαλώς και ήταν ακριβότερη σε τιμές καταλόγου. Δες πόσο είχαν τα πακέτα Sports, Cinema, Full τότε και πόσο σήμερα.

Φαντάζομαι απίθανο. Αν και για εμένα εκεί θα έπρεπε να ήτανε εξ αρχής Αλλά θα έπρεπε μετά να είχανε 2 κάτοπτρα όσοι θα τον έβαζαν δοκιμαστικά η θα κρατούσαν και τη Νόβα

Φαντάζομαι απίθανο. Αν και για εμένα εκεί θα έπρεπε να ήτανε εξ αρχής Αλλά θα έπρεπε μετά να είχανε 2 κάτοπτρα όσοι θα τον έβαζαν δοκιμαστικά η θα κρατούσαν και τη Νόβα

Αυτός ειναι και ο βασικότερος λόγος η επιλογή στις 9E το οτι η Nova ήταν στις 13E που δεν είχε βέβαια τους απαιτούμενους αναμεταδότες κάνουν για να μπει και ο OTE στην ίδια τροχιακη θέση με την Nova έτσι λοιπόν η 9E ήταν μονόδρομος με ένα παράκεντρα LNB να έχεις και τα δυο πακέτα αν το επιθυμείς.

Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα 12μήνου 2016 του Ομίλου ΟΤΕ.

502.696 οι συνδρομητές COSMOTE TV

Σταθερά ετήσια έσοδα Ομίλου 3,9 δισ., μετά από 9 χρόνια συρρίκνωσης
· Ελλάδα: Αύξηση προσαρμοσμένου EBITDA κατά 1% και περιθωρίου κατά 30 μ.β - περαιτέρω ενίσχυση κερδοφορίας Σταθερής και βελτίωση τάσης Κινητής το Δ´ τρίμηνο
· Ρουμανία: στόχος η λειτουργική βελτίωση σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον
· Ενίσχυση επενδύσεων σε τομείς ανάπτυξης:
o Προσαρμοσμένες Επενδύσεις 627 εκατ. για το έτος, αυξημένες κατά 10%
o Επενδύσεις σε οπτικές ίνες, Δίκτυα Νέας Γενιάς και περιεχόμενο τηλεόρασης
· Ισχυρές ελεύθερες προσαρμοσμένες ταμειακές ροές στα 459 εκατ. το 2016, παρά τις αυξημένες επενδύσεις
Προτεινόμενο μέρισμα 0,16 ανά μετοχή (από 0,10 το προηγούμενο έτος)

Αναλυτικά στο https://digitaltvinfo.gr/news/news/item/19180-omilos-ote-oikonomika-apotelesmata-d-triminou-kai-etous-2016