Νέα για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Aυτα παθαινεις οταν συνεχως ανεβαζεις τις τιμες χωρις να προσθετεις νεο περιεχομενο και ταυτογχρονα ριχνεις στα ταταρα τη ποιοτητα εικονας...

Ειμαι βεβαιος οτι το ενα δεν εχει σχεση με το αλλο.

Εγω δεν μπορώ να καταλάβω, υποθετικά έχει budget μεγάλο ο ΟΤΕ και η ΝΟΒΑ έχει τεράστιες απώλειες σε συνδρομητές. Ο ΟΤΕ γιατί δεν χτυπάει κάτι περισσότερο σε στούντιο απο κινηματογραφικές ταινίες; Υπάρχου ρήτρες με την ΝΟΒΑ για αποκλειστική διαπραγμάτευση; Γνωρίζω προσωπικά πως μεγάλα στούντιο δίνουν μεγάλη σημασία στους συνδρομητές της κάθε πλατφόρμας και αν το πόσο αυξομειώνονται. Δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι εξαρχής να συζητησουν;

Γιατί χρειάζεται την Νόβα! Αν μείνει μονοπώλιο θα πάθει τα ίδια!!!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα ειναι κομβικής σημασίας σημείο: Ειναι απο τα μεγαλύτερα στούντιο που έχουν εμπορικές ταινίες και βλέπουμε ήδη πως οι αυξήσεις συνδρομητών ειναι πολύ μικρότερες, γεγονός που δείχνει πως θα ήτανε δυνατό σπρώξιμο μια τέτοια κίνηση αφού πλέον οι συνδρομητές που θα γράφει, δεν θα ειναι ορφανοί (χωρίς συνδρομη) αλλά θα ειναι μεταφορές απο την ΝΟΒΑ. Νομίζω πως θα έπρεπε να το κυνηγήσει παραπάνω το θέμα γιατι δεν αφορά 1-2 χρόνια αλλά τέσσερα (τόσα είχε τουλάχιστον).

Σε 4 χρόνια δεν θα υπάρχει Νόβα και Ο ΟΤΕ θα πρέπει να κάνει αυξήσεις και θα έρθει ένα άλλο συνδρομητικό και ξανά τα ίδια

Ψαγμένη σκέψη η αλήθεια ειναι αλλά όσο είμαστε σίγουροι οτι δεν θα υπάρχει ΝΟΒΑ σε 4 χρόνια άλλο τόσο σίγουροι πρέπει να είμαστε οτι θα υπάρχει. Εχει αποδειχτεί πως σαν λαός δεν αλλάζουμε εύκολα συνήθειες (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) διατηρώντας παράλληλα στρατηγικές τόσο πεπαλαιωμένες όσο και επίπονες, χωρίς να δώσουμε ευκαιρία σε άλλες φωνές, όχι απλά να μιλήσουν αλλά ούτε καν να ψιθυρίσουν το τι θέλουν να μας πουν. (Επεκτείνεται και σε άλλες μορφές όχι μονο σε δορυφορικά- βλέπε πολιτική σκηνή- σχέσεις- διατροφή - και πολλά άλλα)

Καλά,ας πάρει και τα έργα ο ΟΤΕ και εδώ είμαστε!!!

Καλά,ας πάρει και τα έργα ο ΟΤΕ και εδώ είμαστε!!!

Ας μου ζητήσουν αύξηση!!!!

Δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Η Forthnet αυτή τη στιγμή επιβιώνει με νύχια και με δόντια και -απαράδεκτα- ευνοική μεταχείρηση, waiver δανείων και άλλα πολλά. Κανονικά μια τέτοια επιχείρηση όχι εγγυητικές δεν θα μπορούσε να πάρει από τις τράπεζες, αλλά εάν δεν είχε waiver θα ήταν κλειστή αυτή τη στιγμή. Ταμειακά αποθέματα για το τέλος του 16 ήταν 4εκ ευρώ, αστεία πράγματα για το μέγεθος της.

Το θέμα ειναι πως δίνει (υπόσχεται να δώσει καλύτερα) τόσα λεφτά παραπάνω απο τον ΟΤΕ που έχει για να τα δώσει ή έστω να εγγυηθεί οτι μπορεί να τα δώσει, ώστε να κλείσει τη συμφωνια η ΝΟΒΑ; Δεν το ψάχνουν καθόλου στον ΟΤΕ το όλο θέμα;

Απλά αρχίζω να πιστεύω πως ο ΟΤΕ δεν θέλει να μπει σε διαδικασία πληστειριασμού (κακώς για εμένα) αφού θεωρώ πως ό,τι πραγματικά χρειαζόταν το πήρε. Μήπως ποντάρει αλλού; Τα λέω αυτά αφού θεωρώ πως ο davinci οτι γράφει ειναι λίρα 100 και αφού το είδαμε γραμμένο, δύσκολα θα χαλάσει.

Περιμένει για τα επόμενα δικαιώματα για chl και Europa, γιατί την τελευταία φορά μας έβαλαν καπέλο 2 !!!!

Δηλαδή για να βλέπει κάποιος ταινίες πρέπει να έχει δύο πλατφόρμες. Μετά λέμε φταίει η Πειρατεία.

send from my nexus 5 using Tapatalk

Μου φαίνεται περίεργο να μην ασχολήθηκε αφού ειανι δυνατό στούντιο, επίσης τα αλλα 2 ειναι καπαρωμένα απο περυσι. Δεν βλέπω λογική στο να μην ασχοληθεί. Γιατι να το κάνει;

Ίσως το κάνει επίτηδες. Να ματώσει λίγο παραπάνω. Σωτηρία δεν υπάρχει. Σε λίγο καιρό όλα δικά του θα είναι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω πιστευω οτι τον οτε τον ενδιαφερει ποιο πολυ το αθλητικο περιεχομενο και επειδη ερχοντε διαγωνισμοι τσαμπιονς και γιουροπα και bundesliga δεν πολυασχοληθηκε με τα κινηματογραφικα εξαλου φαινετε ευχαριστημενος με τα στουντιο που εχει παρει.η νοβα με αυτη τη κινηση ενισχυθηκε στο κινηματογραφικο κομματι γιατι αθλητικα δεν βλεπω να κανει κατι.

εγω πιστευω οτι τον οτε τον ενδιαφερει ποιο πολυ το αθλητικο περιεχομενο και επειδη ερχοντε διαγωνισμοι τσαμπιονς και γιουροπα και bundesliga δεν πολυασχοληθηκε με τα κινηματογραφικα ....

+1 αυτό πιστεύω και εγώ. Θα χτυπήσει αθλητικό περιεχόμενο και θα προσπαθήσει να ανοίξει την ψαλίδα. Στα κινηματογραφικά ή στις σειρές υπάρχουν άλλα προβλήματα που τον αποτρέπουν να επενδύσει περισσότερο, πχ. η ευρεία χρήση του kodi και των προσθέτων του. Η ΝΟΒΑ κρατιέται κυρίως με την Superleague.

+1 αυτό πιστεύω και εγώ. Θα χτυπήσει αθλητικό περιεχόμενο και θα προσπαθήσει να ανοίξει την ψαλίδα. Στα κινηματογραφικά ή στις σειρές υπάρχουν άλλα προβλήματα που τον αποτρέπουν να επενδύσει περισσότερο, πχ. η ευρεία χρήση του kodi και των προσθέτων του. Η ΝΟΒΑ κρατιέται κυρίως με την Superleague.
Πιο αθλητικό περιεχόμενο αφού τα έχει όλα να πάρει αυτά που έχει η Νοβα δεν γίνεται

send from my nexus 5 using Tapatalk

Γιατί Cosmote TV Freeview μόνο στη Θράκη;

Σύμφωνα με πίνακα δικαιούχων περιοχών και εταιρειών του προγράμματος επιδοτούμενης δορυφορικής λήψης (Freeview) που εξέδωσε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, στη Θράκη συμμετέχουν οι Cosmote και Forthnet, ενώ στα νησιά του Αιγαίου συμμετέχει μόνο η Forthnet.

Τι από τα παρακάτω συμβαίνει;

Α) Η επιλογή των εταιρειών ανά περιοχή έγινε από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής; Αν ναι, με ποια κριτήρια;

B) H Cosmote αποφάσισε να μην συμμετέχει στα νησιά του Αιγαίου;

Το γεγονός και μόνο ότι οι δικαιούχοι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου έχουν μία και μόνο επιλογή (Nova), ενώ της Θράκης δύο επιλογές (Cosmote TV, Nova), απαιτεί κάποιες εξηγήσεις.

http://mindigital.gr/attachments/ar...ν Περιοχών - Εταιριών_Συνημμένο Έγγραφο 1.pdf