Νέα για Cosmote TV

Δεν θα υπάρχει η Nova που έκλεισε τη συμφωνία με την ZTE,???μάλλον δεν τα υπολογιζετε σωστά...:)

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να δούμε πως θα την πληρώσει τη ZTE γιατί με 4εκ ταμειακά αποθέματα 500εκ εξοπλισμό δεν αγοράζεις.

Δεν είναι συμφωνία αγοράς εξοπλισμού αλλά συνεργασίας και επένδυσης με την ZTE και κινέζικο fund.

Πιο αθλητικό περιεχόμενο αφού τα έχει όλα να πάρει αυτά που έχει η Νοβα δεν γίνεται

send from my nexus 5 using Tapatalk

Εννοώ να συντηρήσει το ήδη υπάρχον, γιατί ξεκινάνε ξανά διαγωνισμοί και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι champions και Europa κόστισαν αρκετά χρήματα. Άρα χρειάζεται μια διατήρηση χρηματικού αποθέματος.

Θα πω οτι ήταν αναμενόμενο γιατί αν δεν ανανέωνε θα ήταν θεμα.με foxplay & ant1next μεγάλη καθυστέρηση όπως κ στην μεταφορά καναλιών στο νέο αναμεταδότη η έστω μια αξιόλογη προσθήκη που δεν θα ναι τοπικό καναλι.επισης το ote history με εχει απογοητεύσει ήδη,πολυ επανάληψη κ σε συνδυασμό με έλλειψη παραγωγής ντοκιμαντέρ ιστορικού περιεχομενου έχει τελματώσει.ειναι δυνατόν να κανεις παραγωγές εκπομπών με συνεντεύξεις κ ως εκει; εδω ο σκαι είχε κανει υπέροχες εκπομπές ιστορικού ενδιαφέροντος όπως το εμείς οι Έλληνες κ το 1821 ,κ τελευταια την ιστορια της τροφης ο ότε κανει το αυτοί που τόλμησαν

Η κοσμοτέ έπρεπε να κάνει ένα ντού...και να πάρει και τα στούντιο που έχει η nova, και να της έδινε την χαριστική βολή..
Αλλα από την άλλη είμαι σίγουρος ότι μετά αν έλεγε θα αυξήσω 5 ευρώ τη συνδρομή οι περισσότεροι θα διαμαρτυρόταν.
Eμ θέλουμε φθηνά εμ και να παίζει συνεχεια πρεμιέρες, δε γίνετε αυτό
Διαβάζεις στο facebook, γιατί κάνετε αυξήσεις-γιατί κάνετε αυξησης, και την άλλη μέρα οι ίδιοι γραφουν, έχετε φτωχό πρόγραμμα
Η κοσμοτέ ακούει την πλειοψηφία και φοβάται να κάνει αυξήσεις, γιαυτο παραμένει μέτρια και η εικόνα γιαυτο και δεν βάζει περισσότερες ταινίες. Γιατί όλα αυτά θέλουν χρήματα,

Παιδια νομιζω η νοβα ειναι σε κατασταση πανικου δινει πλεον σε ολα τα 3 play πακετα απεριοριστες κλησεις σε κινητα!!!!

Η κοσμοτέ έπρεπε να κάνει ένα ντού...και να πάρει και τα στούντιο που έχει η nova, και να της έδινε την χαριστική βολή..
Αλλα από την άλλη είμαι σίγουρος ότι μετά αν έλεγε θα αυξήσω 5 ευρώ τη συνδρομή οι περισσότεροι θα διαμαρτυρόταν.
Eμ θέλουμε φθηνά εμ και να παίζει συνεχεια πρεμιέρες, δε γίνετε αυτό
Διαβάζεις στο facebook, γιατί κάνετε αυξήσεις-γιατί κάνετε αυξησης, και την άλλη μέρα οι ίδιοι γραφουν, έχετε φτωχό πρόγραμμα
Η κοσμοτέ ακούει την πλειοψηφία και φοβάται να κάνει αυξήσεις, γιαυτο παραμένει μέτρια και η εικόνα γιαυτο και δεν βάζει περισσότερες ταινίες. Γιατί όλα αυτά θέλουν χρήματα,
Ποσο δίκιο έχεις.

Παιδια ακουγεται οτι παραγοντες του ελληνικου πρωταθληματος προσεγγισαν την cosmotetv....

Ο Παοκ φέτος ξέρουμε σε ποιο κανάλι θα είναι;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελεύθεροι είναι να κάνουν όσες επαφές θέλουν. Πολύ αμφιβάλω αν θα πάρουν απο την cosmote tv τα χρήματα που τους δίνει η nova. Ειδικά για ένα πρωτάθλημα που απαξιώνεται χρόνο με χρόνο όλο και περισσότερο.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε και;
Ακομα εχει συμβολαιο με Nova η λιγκα.

Στο συμβόλαιο υπάρχουν και ρήτρες πληρωμής. Εφόσον η Nova αθετεί το θέμα πληρωμών προς την Λίγκα τότε υπάρχει ζήτημα.

Πιστεύω πως οι συζητήσεις γίνονται γιατί αν σκάσει κάτι τόσο μεγάλο με αδυναμία πληρωμής της Λίγκας, το πρωτάθλημα θα είναι στον αέρα. Ο ΟΤΕ σίγουρα θα δώσει πολύ λιγότερα και είμαι σίγουρος ότι θα προτιμούσε μια απαξιωμένη σε τιμή Nova από το να δώσει ένα Χ ποσό για το Ελλ. πρωτάθλημα. Βέβαια πάνω στην απόγνωση, η Λίγκα μπορεί να πει και το ναι σε πολύ λιγότερα με την δυνατότητα να αυξηθούν τα ποσά σταδιακά ανάλογα και τους νέους συνδρομητές.

Tι την θέλετε τη super league ρε παιδιά, να μας βάλει κάνα καπέλο 5 ευρώ να βλέπουμε το κλοτσοσκούφι
Ας προσθέσει ταινίες και ας φτιάξει την ποιότητα καλυτερα

Δυστυχώς δεν τον βλέπω ζεστό τον ΟΤΕ για να πάρει άλλα στούντιο στην παρούσα φάση. Επειδή εμπιστεύομαι ως εκεί που δεν πάει τον davinci, η πρόσφατη ανάρτηση του στο digitaltvinfo.gr σχετικά με την ανανέωση του ΦΟΞ και δεδομένου ότι μόλις περυσι ανανέωσε με SOny-Warner, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον ΟΤΕ για να αυξήσει τα στούντιο. Και εγώ θα το ήθελα αλλά όπως φαίνεται και για τα επόμενα 3 χρόνια (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) sony-warner-Fox παραμένουν στην ΝΟΒΑ.