Νέα για Cosmote TV

Θα σε ρωτούσα για τα 2 κανάλια (επιπλέον τον 10) που είχες πει ότι βρίσκονται σε συζητήσεις, αλλα για να μην αναφέρεις κάτι δεν θα υπάρχει κάποια εξέλιξη

Εμενα μου φενεται οτι έχουν αργήσει να ανακοινώσουν κ τα υπόλοιπα,δεν θα έπρεπε να εκδώσουν ένα δελτίο τύπου κ να τα λέει ολα,βλέπω ρωτάνε στο Facebook και τους απαντούν με ένα τυποποιημένο μήνυμα.1 του μήνα βλέπω να πέφτει το τηλεφωνικό τους κέντρο.θα έπρεπε να ξέρουμε γιατί ειναι 8 κανάλια ,επισης γιατθ τα νέα που θα μπουν δεν θα ειναι πλήρης υποτιτλισμένα,υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να παρακολουθήσει χωρίς υποτιτλους ε για ολα αυτα δεν χρειάζεται μια καποια εξήγηση;

Εμενα μου φενεται οτι έχουν αργήσει να ανακοινώσουν κ τα υπόλοιπα,δεν θα έπρεπε να εκδώσουν ένα δελτίο τύπου κ να τα λέει ολα,βλέπω ρωτάνε στο Facebook και τους απαντούν με ένα τυποποιημένο μήνυμα.1 του μήνα βλέπω να πέφτει το τηλεφωνικό τους κέντρο.θα έπρεπε να ξέρουμε γιατί ειναι 8 κανάλια ,επισης γιατθ τα νέα που θα μπουν δεν θα ειναι πλήρης υποτιτλισμένα,υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να παρακολουθήσει χωρίς υποτιτλους ε για ολα αυτα δεν χρειάζεται μια καποια εξήγηση;

Τα κανάλια ανήουν σε διαφορετικές εταιρείες για αυτό το λόγο θα γίνουν και ξεχωριστά οι ανακοινώσεις.

ειναι πολλες ομως οι συμφωνιες η θα βγουν την ιδια μερα τα δελτια τυπου η θα τα σπασουν καπως.παιζει και να αργουν επειδη οι ενδεχομενες 2 ακομα προσθηκες (αν ευδοκιμησουν) ναι ειναι αδελφα καναλια με καποια εταιρια απο αυτες που μαθαμε

Ελπίζω με της προσθαφαιρέσεις να βρούνε μια φόρμουλα ώστε να ανεβεί λίγο το bitrate.
Eριξα μια ματια και τα νούμερα ήταν...
Eνδεικτικά να αναφέρω

COSMOTECinema1HD Min Moy Max
3 3 3,4

Novacinema1HD Min Moy Max
4 7,2 10!!

Novasports1HD Min Moy Max
6 8,3 10!!

COSMOTESport1HD Min Moy Max
6 6 6

Καλύτερα που έφυγαν τα κανάλια που ζήταγαν αυξήσεις...γιατί αυτές οι αυξήσεις θα πέρναγαν στις συνδρομές...το BBC earth ακούγεται πολύ καλό κανάλι.

Καλύτερα που έφυγαν τα κανάλια που ζήταγαν αυξήσεις...γιατί αυτές οι αυξήσεις θα πέρναγαν στις συνδρομές...το BBC earth ακούγεται πολύ καλό κανάλι.

Εγω λεω να βγαλουν και αλλα ριχνωντας την ποιοτητα συνεχεια...ισως εχουμε μειωσεις τοτε στης συνδρομες.

9 μέρες έμειναν για τις αλλαγές.κακα τα ψέματα παντως,έστω και για το γοητρο της εταιρίας πρεπει κάτι να γινει.τα eurosport ειναι προφανές οτι δεν τους τα δίνουν αν δεν μπουν κ τα υπόλοιπα στο πακέτο.καταλαβαινω οτι μπορεί να μην ήταν καθόλου ρεαλιστικη η τιμή για ανανέωση αλλα παράδειγμα με nautical και outdoor δεν σωζεις την φήμη σου,ούτε κλείνεις τα στόματα μας ..λογικό να μην θέλουν μια ασυμφορη συμφωνια η οποια ισως είχε κ μετακυλιση του κοστους στους συνδρομητές αλλα για να τα λέμε ολα όταν βγάζεις έναν πασίγνωστο brand name (αρέσει δεν αρέσει,ειναι η πραγματικότητα) πρεπει να προσφέρεις κάτι παραπάνω θεωρώ απο αυτα που ήδη μάθαμε.μπείτε σε πλατφόρμες σε κυπρο Βουλγαρία σκοπια τουρκια κ άλλες πόσες και θα δείτε οτι αυτα τα κανάλια που θα Μπουν προσφέρονται ήδη μαζι με τα discovery.

Μήπως να κρατούσαν έστω τα Eurosport αφού ως φαίνεται αρκετός κόσμος τα βλέπει-θέλει και από τα υπόλοιπα να συνέχιζαν μόνο με Discovery-Science και απλά να έδιωχναν τα TLC-Animal-ID-Showcase?

Θεωρώ οτι έχουν εξαντληθεί οι συζητήσεις κ οι πιθανότητες δεν τους δίνουν συγκεκριμένα κανάλια.η ολα η τιποτε θα τους είπαν .η μόνη λύση ειναι να προσθεσει 2η3 ακόμη,γιατί για να το σκέφτονται σημαίνει οτι τα νέα κανάλια τους βγαίνουν πολυ πιο φθηνά οποτε μπορούν να κάνουν κ άλλες προσθηκες

Εγω προτείνω αφού υποβιβαζουν το Πρόγραμμα τους μειωση 5 ευρω σε ολους τούς συνδρομητές ανεξαρτήτου πακετου μονο ετσι γινεται .εχει καλα αθλητικά,τα σινεμα δεν εχει και πολλη καλο πακετο ειδικα οι σειρες καμια σχεση με τις νοβα .τοτε τη μενει τα ντοκιμαντέρ για αυτο υπαρχει το φαμιλυ πακ χωρις αυτο δεν σου δινει τα αλλα ,εγω που θελω τα σινεμα παει με το φαμιλυ μαζι. Θελω και ντοκιμαντέρ καλης ποιότητας ,τα καναλια που λενε τα εχω δει σε ξενα πακετα χωρις τα discovery ειναι σαν να βλεπεις το απολυτο μηδεν .και κανονικα έπρεπε να ειναι ολα οχι να αφησεις τα καλα και να βαλεις τα δευτεροκαναλα.πρεπει Όλοι μαζι να πιεσουμε με καθε τροπο την εταιρια να αφήσει τα καναλια οπως εχει ,αν θελει προσθέτει και τα νεα διαλιως μειωσει τιμης.

Μήπως να κρατούσαν έστω τα Eurosport αφού ως φαίνεται αρκετός κόσμος τα βλέπει-θέλει και από τα υπόλοιπα να συνέχιζαν μόνο με Discovery-Science και απλά να έδιωχναν τα TLC-Animal-ID-Showcase?

ισως να μην δινουν ενα ενα καναλι αλλα ολα μαζι οσα εχουν διαθεσιμα για ελλαδα. αν πλεον παει ετσι βλεπω να βγαινουν και απο την νοβα οταν ληξει το αντιστοιχο συμβολαιο. ξερεις κανεις ημερομηνιες?

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Εγω προτείνω αφού υποβιβαζουν το Πρόγραμμα τους μειωση 5 ευρω σε ολους τούς συνδρομητές ανεξαρτήτου πακετου μονο ετσι γινεται .εχει καλα αθλητικά,τα σινεμα δεν εχει και πολλη καλο πακετο ειδικα οι σειρες καμια σχεση με τις νοβα .τοτε τη μενει τα ντοκιμαντέρ για αυτο υπαρχει το φαμιλυ πακ χωρις αυτο δεν σου δινει τα αλλα ,εγω που θελω τα σινεμα παει με το φαμιλυ μαζι. Θελω και ντοκιμαντέρ καλης ποιότητας ,τα καναλια που λενε τα εχω δει σε ξενα πακετα χωρις τα discovery ειναι σαν να βλεπεις το απολυτο μηδεν .και κανονικα έπρεπε να ειναι ολα οχι να αφησεις τα καλα και να βαλεις τα δευτεροκαναλα.πρεπει Όλοι μαζι να πιεσουμε με καθε τροπο την εταιρια να αφήσει τα καναλια οπως εχει ,αν θελει προσθέτει και τα νεα διαλιως μειωσει τιμης.
Δεν υπαρχει κανένας υποβιβασμός προγράμματος.

Λοιπον επειδη αρκετοι εχετε λυσαξει
για τα discovery εγω αν μπορουσα θα προτεινα στον οτε να κανει αυξηση 3 ευρω σε οσους τα θελουν, γιατι δε γινεται να τα κρατησει στο τζαμπα οπως φενεται, και εκει να δω ποσοι απο εσας θα το παιζετε επαναστατες κ υποστηρικτες... Να δουμε ποσοι θα δινεται 3 ευρω (πανω κατω) επιπλεον για τα discovery.. Για να βλεπω τι? Τα ιδια κ τα ιδια ή 1 νεο καθε 3μηνο και αν? Γελαω κ μονο στην ιδεα...
Το discovery ψαχνει για μακακες στην ευρωπη κ πουλαει ποιο πολυ τη φημη του παρα το περιεχομενο του... Ο οτε για μενα καλα κανει, τα ζυγισε κ ειδε οτι εμεις δεν ειμαστε μακακες να δωσουμε τοσα λεφτα για περιεχομενο που δεν αξιζει τοσο, συν το γεγονος οτι θα επρεπε να κανει παλι αυξηση...
Τους εστειλε στο δ.... και καλα εκανε..
Λοιπον περιμενω να δω ποιοι θα πληρωναν επιπλεον τα discovery κ κυριως ποσοι... Μετραω καφαλια που λενε!!!
Αν μαζευτειτε τοσοι πολλοι υποσχομαι θα μπω κ εγω στον αγωνα σας κ θα δωσω κ παραπανω λεφτα γιατι μερικοι ειστε large (ειδικα για το discovery)..

Παλαιότερα επεβαλαν αυξηση μονο και μόνο εξαιτιας του κοστους του ευρωπαικου πρωταθληματος ποδοσφαιρου, που ειναι ενα μικρο κομμάτι του αθλητικου πακέτου της cosmote tv. Με την ιδια λογική θα μπορουσαν να ειχαν οndemand χρεωση για τα ChL/EuL. Παρόλα αυτά η χρεωση περασε σε όλους τους συνδρομητες. Τότε δεν είχε ζυγιστεί το ποιος ήθελε τι. Το discovery/Eurosport ειναι μεγάλος πυλώνας σε κάθε συνδρομητική και το πρέπον ειναι να γινει εκ νεου διαπραγματευση της συμφωνιας προσπαθώντας για το χαμηλότερο κοστος και να συνεχίσει το προγραμμα ως εχει. Εαν ειναι αναγκαια η αυξηση, θα ειναι ο τελικός λόγος στους συνδρομητές να κρατησουν το συμβολαιο τους δεχομενοι τους νεους όρους ή διακόπτοντας.

Επισης, θα σε παρακαλούσα να προσεξεις τον τόνο σου αναφερόμενος στα μέλη που θελουν τα εν λόγω καναλια.