Εμενα μου φενεται οτι έχουν αργήσει να ανακοινώσουν κ τα υπόλοιπα,δεν θα έπρεπε να εκδώσουν ένα δελτίο τύπου κ να τα λέει ολα,βλέπω ρωτάνε στο Facebook και τους απαντούν με ένα τυποποιημένο μήνυμα.1 του μήνα βλέπω να πέφτει το τηλεφωνικό τους κέντρο.θα έπρεπε να ξέρουμε γιατί ειναι 8 κανάλια ,επισης γιατθ τα νέα που θα μπουν δεν θα ειναι πλήρης υποτιτλισμένα,υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να παρακολουθήσει χωρίς υποτιτλους ε για ολα αυτα δεν χρειάζεται μια καποια εξήγηση;
Καλύτερα που έφυγαν τα κανάλια που ζήταγαν αυξήσεις...γιατί αυτές οι αυξήσεις θα πέρναγαν στις συνδρομές...το BBC earth ακούγεται πολύ καλό κανάλι.
Μήπως να κρατούσαν έστω τα Eurosport αφού ως φαίνεται αρκετός κόσμος τα βλέπει-θέλει και από τα υπόλοιπα να συνέχιζαν μόνο με Discovery-Science και απλά να έδιωχναν τα TLC-Animal-ID-Showcase?
Δεν υπαρχει κανένας υποβιβασμός προγράμματος.Εγω προτείνω αφού υποβιβαζουν το Πρόγραμμα τους μειωση 5 ευρω σε ολους τούς συνδρομητές ανεξαρτήτου πακετου μονο ετσι γινεται .εχει καλα αθλητικά,τα σινεμα δεν εχει και πολλη καλο πακετο ειδικα οι σειρες καμια σχεση με τις νοβα .τοτε τη μενει τα ντοκιμαντέρ για αυτο υπαρχει το φαμιλυ πακ χωρις αυτο δεν σου δινει τα αλλα ,εγω που θελω τα σινεμα παει με το φαμιλυ μαζι. Θελω και ντοκιμαντέρ καλης ποιότητας ,τα καναλια που λενε τα εχω δει σε ξενα πακετα χωρις τα discovery ειναι σαν να βλεπεις το απολυτο μηδεν .και κανονικα έπρεπε να ειναι ολα οχι να αφησεις τα καλα και να βαλεις τα δευτεροκαναλα.πρεπει Όλοι μαζι να πιεσουμε με καθε τροπο την εταιρια να αφήσει τα καναλια οπως εχει ,αν θελει προσθέτει και τα νεα διαλιως μειωσει τιμης.
υπάρχει μεγάλη υποβάθμιση του προγράμματοςΔεν υπαρχει κανένας υποβιβασμός προγράμματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.