Νέα για Cosmote TV

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν τα viasat σε HD; Αν υπάρχουν και μας τα δώσουν μόνο σε SD είναι πολύ τσιπιδες.
Για τα Eurosport υπάρχει ενημέρωση και από ΟΠΑΠ (υπάρχει συμφωνία και με τα δύο συνδρομητικά για τα πρακτορεία) ότι από 1/10 κλείνουν.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν καταλαβα το ποστ.Υπαρχει συμφωνια να μεινουν τα eurosport ή τα χανουμε?

Τα χάνουμε. Η παρένθεση μπήκε για να εξηγήσω τον λόγο που ενημερώθηκε ο ΟΠΑΠ.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ικανοποίηση βλέπω στο νέο πρόγραμμα του ΟΤΕcinema4 τα πρώτα επεισόδια από Bonanza και Επικίνδυνες Αποστολές ☺☺

Οχι ρε π.... μου!Τωρα που το'κοψα!Αμα βαλουνε και Dukes of Hazzard,Knight Rider,και C.H.i P.s θα πα'να το ξαναβαλω!

παιδια στο epg η ενημερωση παιζει εδω κ μια εβδομαδα.οι πληροφοριες βγηκαν αρχικα στις τυπολογιες,οτι δηλαδη ειναι ξανα σε επαφη.κ καποια παιδια γραψαν οτι γινεται επαφη κ θα κλεισει.αλλα επειδη κατι επισημο δεν βλεπω ας θεωρουμε δεδομενο οτι θα βγουν ,αν μεινουν θα ναι εκπληξη .εγω παντως ´´στενοχωριεμαι´´ ηδη για τα euro

Πάντως επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει για το ότι τα Χ κανάλια φεύγουν. Αυτό με κάνει λίγο αισιόδοξο. Καλό θα ήταν όμως να ενημερώσουν/είχαν ενημερώσει.

Όσοι κανουν ανανεωσεις ή νεα συμβόλαια, καλο θα ήταν να ρωτησουν συγκεκριμένα για το θέμα και να μην αποδεχτουν αν δεν λαβουν υπευθυνη απαντηση. Ετσι ίσως αναγκαστει να παρει επισημη θεση η cosmote. Πλεον ειναι αργα βέβαια, με μολις 2-3 ημερες μεχρι τη φιμολογουμενη ημερομηνια. Τουλαχιστον να ειναι ενημεροι όσοι προκειται να δεσμευτουν με μια νεα πολυμηνη συνδρομη.

Νομιζω οτι κατω απο της εντονες αντιδρασεις κυριως για τα Eurosport η cosmote ψαχνει συμφωνια για να τα κρατησει εστω και στο παραπεντε η ενδεχομενως και στο και πεντε.Επρεπε να το αναμενει .Τα Eurosport ειναι Αναντικαταστατα.

Davinci με την αφαίρεση τον 8 καναλιών από τους υπολοιπους αναμεταδότες να ελπίζουμε σε αύξηση της ποιότητας σε κανα κανάλι η μπα?

Αλλάξανε τις θέσεις στα cosmote sport. Πλεον το highlights ειναι στο 300. Το sport1 στο 301 κ.ο.κ.

Συγχαρητήρια στην cosmote που εξασφαλισε τα νέα επεισόδια της "μηχανής του χρόνου" μεσα απο το cosmote history.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Davinci με την αφαίρεση τον 8 καναλιών από τους υπολοιπους αναμεταδότες να ελπίζουμε σε αύξηση της ποιότητας σε κανα κανάλι η μπα?

Δεν το γνωρίζω θα πρεπει να δούμε τα bitrate του κάθε καναλιού.