Νέα για Cosmote TV

Στη σελίδα της Cosmote TV τα εμφανίζουν ακόμα όμως. Στο full pack στο sport pack αλλα και στο family pack μολις κοίταξα γράφει μεταξύ άλλων καναλιών και τα eurosport 1 σε hd και τι eurosport 2.
Γίνεται να μην τα έχει και να τα αναφέρει στη σελίδα της;
da3fd5fe9e8cf035eec88047b51d0fdb.jpg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

εγω το ειχα στο discovery και με πεταξε στο promo. αφεραιθηκαν ηδη αλλα τα αλλα δεν μπηκαν...

Οι αλλαγές αυτές συνιστούν λόγο αίτησης διακοπής χωρίς πέναλντι;

Μαλλον οχι, γιατι φαινεται οτι το εγκλημα ειναι οργανωμενο.
Απο την μια φροντισαν να χαμηλωσουν πολυ τις τιμες τον Ιουνιο
για να εγκλωβισουν συνδρομητες σε πολυμηνες συνδρομες

Απο την αλλη στο συμβολαιο γραφει οτι ο οτε
εχει δικαιωμα να προσθεσει και να αφαιρεσει οτι προγραμμα γουσταρει.

Και εαν διακοψεις οποιοδηποτε μηνα πληρωνεις χοντρα ποσα:
Για 24 μηνες 137,50 (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα διακοπης Για 12μηνη δέσμευση 110 (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα διακοπης.

Εν τω μεταξυ αυριο αρχισει το masters στο snooker
και σημερα ανοιξα να δω το EPG και πηρα τα @@μου γιατι δεν γνωριζα για την καταργηση.
Το snooker ειναι ο βασικος λογος που αγορασα την συνδρομη. (οπως και πολλοι αλλοι φιλοι μου)
Με τις υγειες μας.

ΥΓ1 Εχω την εντυπωση οτι σιγα-σιγα αρχιζει να σπαει και η φουσκα των δορυφορικων.
Οπως παντα την πληρωνει ο καταναλωτης χωρις καμια δυνατοτητα αντιδρασης.

ΥΓ2 Εν πασει περιπτωσει ο ΟΤΕ επιβαλεται να δωσει την δυνατοτητα αποχωρησης στους δεσμευμενους
με συμβολαια καταναλωτες, διοτι εαν δεν το κανει θα εχει απωλεσει οριστικα
και ολοκληρωτικα την αξιοπιστια του. Εδω δεν μιλαμε για αφαιρεση 1-2 καναλιων
αλλα για ριζικη αλλαγη σε δυο σημαντικες ομαδες προγραμματων (σπορ-ντοκυμαντερ)
Δεν γινεται να πας στο μαναβη να αγορασεις πορτοκαλια,
και να σου βαζει στην σακουλα μηλα με το ετσι θελω.
Ακουτε καλοπαιδα εκει στον ΟΤΕ?:mad:

ΥΓ3 Πολυ θα ηθελα να ξερω τι θα κανουν οταν ληξουν και δεν ανανεωθουν ενα καρο συμβολαια.
Θα ξαναβαλουν τα eurosport η κανενα λουκετο στο μαγαζι?

Last edited:
Μεγαλη υποβάθμιση δυστυχώς.
Εκτος του bbc όλα τα υπόλοιπα ντοκιμαντέρ έχουν πολύ κακή εικόνα, αμφιβάλλω αν ξεπερνάνε το 1,5 mbit,

Εμπρός.. πίσω..

Πέφτω για ύπνο γιατί ήπια και κάνα δυο ουίσκια και στο τσακ είμαι να τους πάρω τηλέφωνο νυχτιάτικα

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Μεγαλη υποβάθμιση δυστυχώς.
Εκτος του bbc όλα τα υπόλοιπα ντοκιμαντέρ έχουν πολύ κακή εικόνα, αμφιβάλλω αν ξεπερνάνε το 1,5 mbit,

Εμπρός.. πίσω..

Πέφτω για ύπνο γιατί ήπια και κάνα δυο ουίσκια και στο τσακ είμαι να τους πάρω τηλέφωνο νυχτιάτικα
Συμφωνώ απόλυτα.Υπότιτλους έχει μόνο ένα.

Συμφωνώ απόλυτα.Υπότιτλους έχει μόνο ένα.
Ποιο κανάλι έχει υπότιτλους; Τόσο χάλια εικόνα έχουν όλα; Όπως και αν το δεις αν ισχύουν τα γραφόμενα σας είναι υποβάθμιση...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αναρωτιέμαι άραγε τι θα κάνει η nova όταν έρθει η ώρα να ανανεώσει τη σύμβαση με τα discovery λογικά μετα το κράξιμο που έχει φάει ο οτε εδώ και μέρες μαλών θα τα κρατήσει

Ποιο κανάλι έχει υπότιτλους; Τόσο χάλια εικόνα έχουν όλα; Όπως και αν το δεις αν ισχύουν τα γραφόμενα σας είναι υποβάθμιση...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BBC earth έχει υπότιτλους.

Ελληνικά αυτή τη στιγμή βλέπω σε bbc earth και cbs reality. Viasat explore κλειστό ακόμη. Προσωπικά μιλώντας πάντα, περιμένω πώς και πώς να λιώσω σήμερα όλη μέρα στο fox sports (nfl). Το fine living λόγω εικόνας είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα...

ΥΓ Ευελπιστώ να προστεθεί στο replay tv το fox sports, γιατί οι ώρες είναι απαγορευτικές δυστυχώς για πολλούς live αγώνες που δείχνει...

Μόνο το BBC earth βλέπετε τα άλλα είναι σαβούρες σε sd ποιότητα. Ντροπή τι να πω.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Εν τω μεταξυ αυριο αρχισει το masters στο snooker
και σημερα ανοιξα να δω το EPG και πηρα τα @@μου γιατι δεν γνωριζα για την καταργηση.
Το snooker ειναι ο βασικος λογος που αγορασα την συνδρομη. (οπως και πολλοι αλλοι φιλοι μου)
Με τις υγειες μας.
Ειμαστε καμια 10αρια ατομα που εχουμε cosmote tv και ενας απο τους κυριοτερους λογους που το βαλαμε ειναι το snooker.
Και μονο που το σκεφτομαι οτι θα το χασω θελω να παρω τηλεφωνο και να διακοψω.Αν ημουν εκτος συμβολαιου θα το ειχα κανει ηδη.
Θα ζητησω με καθε τροπο μειωση τιμης κι αν δεν το κανουν θα το σκεφτω μετα για διακοπη.

Να μην μιλησω για τα καναλια που εβαλαν γιατι θα φαω σιγουρα ban ουτε καν προειδοποιηση δεν θα μου κανουν.
Η απολυτη ξεφτιλα σε εικονα για να μην πω περισσοτερα.

Δεν ξερω αν μπορουμε να κανουμε κατι παρα μονο να τους ταραξουμε στο chat και στα τηλεφωνα ολη μερα μπας και καταλαβουν τι εχει συμβει.

Σύμφωνα με το Greek Digital TV, υπάρχουν σκέψεις για νέο αναμεταδότη της Cosmote TV μέσα στο 2018, στα πλαίσια αναβάθμισης υφιστάμενων και νέων υπηρεσιών της πλατφόρμας σε HD.

https://greekdigitaltv.blogspot.gr/2017/09/epg-cosmote-tv.html#more

Εύχομαι να πραγματοποιηθεί, γιατί πάντα θεωρώ την αύξηση της δορυφορικής χωρητικότητας σαν ένα ελπιδοφόρο γεγονός. Αρκεί βέβαια να βρει κάποιον άδειο αναμεταδότη στον Eutelsat 9B, καθώς αυτή την στιγμή η ευρωπαίκή και η ελληνική δέσμη είναι γεμάτες.

εγω παλι αυτη την στιγμη δεν μπορω να την παρω σοβαρα την πληροφορια.γιατι να βγει τωρα?γιατι ηξεραν οτι θα γινει μανουρα με ολα αυτα κ σου λεει κατσε να τους αφησουμε να περιμενουν ενα χρονο και αν.. για να φτιαξουμε τα bitrates και να βαλουμε κανα hd ακομα

Το nature και το exlpore εχουν σε καποιες εκπομπες υποτιτλους , σιγα σιγα θα μπουν σε ολες λογικα...