Νέα για Cosmote TV

Πολύ καλή παραγωγή από την cosmote το ντοκιμαντέρ στο cosmote history "Ιερός Λόχος. Ιστορία ενός Θρύλου" !

Η οποία έφυγε από την ερτ.Και φυσικά εκεί έκανε μηδέν τηλεθέαση, επειδή ήταν στην ερτ...

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Η οποία έφυγε από την ερτ.Και φυσικά εκεί έκανε μηδέν τηλεθέαση, επειδή ήταν στην ερτ...
Δεν έχεις καθόλου άδικο σ' αυτό που λες

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επιτελους ειναι χαρουμενο το γεγονος οτι το history παιρνει μπρος και αργησε κιολας.καθως μας ειχε φλομωσει με παραγωγες εκπομπων λογου.ηταν συμπαραγωγη το χθεσινο και για τις υπολοιπες κυριακες οπως το ντοκιμαντερ για την φωτια στην θεσσαλονικη.
τωρα @ΜΙΚΥ νομιζω εχεις μια εμμονη με την ερτ .αν θες να βρεις ποιοτητα που καταλαβα σε ενδιαφερει μπορω να σου κανω λιστα με εκπομπες στην ερτ που μπορει να μην ετυχε να παρακολουθησεις.
τωρα οσον αφορα την μηχανη του χρονου που λετε εφυγε,οταν ηταν στην ερτ την παραγωγη την ειχε ο ιδιος ο παρουσιαστης.12 επεισοδια περσι στην ερτ με κοστος 138.318 συν φπα.στο history Πλεον βλεπω την παραγωγη την εχει αναλαβει ο οτε.
κλεινοντας με αφορμη το ντοκιμαντερ για την φωτια στην θεσσαλονικη ,το καλοκαρι που συμπληρωθηκαν 100 χρονια η ερτ εδειξε πρωτη ντοκιμαντερ παραγωγης της.

davinci Μήπως ξέρεις με το Netflix τι γίνεται; Θα έρθει στην Cosmote ή πάει προς Wind?
Δε βλέπω κάτι με cosmote tv, πιο πιθανή περίπτωση η wind που αναζητά και περιεχόμενο.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επιτελους ειναι χαρουμενο το γεγονος οτι το history παιρνει μπρος και αργησε κιολας.καθως μας ειχε φλομωσει με παραγωγες εκπομπων λογου.ηταν συμπαραγωγη το χθεσινο και για τις υπολοιπες κυριακες οπως το ντοκιμαντερ για την φωτια στην θεσσαλονικη.
τωρα @ΜΙΚΥ νομιζω εχεις μια εμμονη με την ερτ .αν θες να βρεις ποιοτητα που καταλαβα σε ενδιαφερει μπορω να σου κανω λιστα με εκπομπες στην ερτ που μπορει να μην ετυχε να παρακολουθησεις.
τωρα οσον αφορα την μηχανη του χρονου που λετε εφυγε,οταν ηταν στην ερτ την παραγωγη την ειχε ο ιδιος ο παρουσιαστης.12 επεισοδια περσι στην ερτ με κοστος 138.318 συν φπα.στο history Πλεον βλεπω την παραγωγη την εχει αναλαβει ο οτε.
κλεινοντας με αφορμη το ντοκιμαντερ για την φωτια στην θεσσαλονικη ,το καλοκαρι που συμπληρωθηκαν 100 χρονια η ερτ εδειξε πρωτη ντοκιμαντερ παραγωγης της.

Καμιά εμμονή.Λέω μια πραγματικότητα.

που την στηριζεις την πραγματικοτητα?εχεις τηλεθεασεις?γιατι εδω κ λιγο καιρο δεν μετεχει η ερτ σε αυτες.επισης παιζει επαναληψη επειδη εχει γκελ.συν το οτι δεν ενδιαφερει η τηλεθεαση την ερτ οσο η ποιοτητα.αν σε ενοιαζε αυτη δεν θα κοιτουσες την τηλεθεαση αλλα τι σου προσφερει.επισης φανταζομαι δεν εχεις γνωση για την τηλεθεαση που κανει στο history.
το κλεινω εδω το θεμα γιατι εχω βγει εκτος.αλλα να ειμαστε αντικειμενικοι αν σου αρεσουν οι εκπομπες με ενα περιεχομενο δεν σε νοιαζει η τηλεθεαση και ουτε το κοιτας αυτο και με αυτο κρινεις.ο σκοπος της ερτ δεν ειναι να παραγει σκουπιδια για να φερνει τηλεθεασεις

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι σημαίνει το Netfix θα πάει στην Cosmote, στη Wind κτλ?
Για ποιο λόγο μια συνδρομητική πλατφόρμα όπως το Netflix να ενταχθεί σε μια άλλη? τι θα προσφέρει?

@psybill αυτο γινεται και στο εξωτερικο σε πολλες χωρες ισπανια πορτογαλια αγγλια γερμανια κλπ. ενας παροχος οπως η cosmote Προσφερει η σε χαμηλοτερη τιμη η δωρεαν για καποιο διαστημα και το νετφλιξ μεσω των υβριδικων του υπηρεσιων.ετσι και ο οι 2 ενισχυουν την θεση τους.ο παροχος μεν περισσοτερη ποικιλια η νετφλιξ κερδος και διαφημιση.φυσικα οι λογαρισμοι που τυχον εχει ο καθενας μας συνεχιζουν κανονικα ασχετως οποιας συμφωνιας με παροχο

ok, ευχαριστώ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις τι ισχύει αν
1) έχεις ήδη ανεξάρτητη συνδρομή στο netflix, μπορείς να συνδέσεις το λογαριασμό σου και να βλέπεις Netflix μέσα από το δέκτη του παρόχου?
2) αν έχεις συνδρομή netflix μέσα από τη συμφωνία του παρόχου, μπορείς να βλέπεις Netflix μέσα από τις εφαρμογές του Netflix για όλα τα λειτουργικά ή περιορίζεσαι μόνο μέσα από το δέκτη του παρόχου?

σωστοι οι προβληματισμοι σου, για τον πρωτο φανταζομαι πως ναι κανονικα οπως και για το δευτερο αν και αυτα θα ειναι ξεκαθαρα οταν θα κλεισει η συμφωνια .επισης αυριο εχει παρουσιαση η ελληνικη υπηρεσια του νετφλιξ οποτε καποιες ειδησεις θα βγουν και απο κει

ναι το ξέρω, αλλά αν δεν έκανα την ερώτηση θα έσκαγα.
πιο πολύ εγκυκλοπαιδικά πάντως ρώτησα γιατί οι ώρες θέασης σειρών και ταινιών δεν δικαιολογούν συνδρομή στο netflix για μένα. τώρα για να καταλάβεις έχω δώρο 6 μήνες συνδρομή από την αγορά chromebook και δεν έχω δει τίποτα:antlers:

που την στηριζεις την πραγματικοτητα?εχεις τηλεθεασεις?γιατι εδω κ λιγο καιρο δεν μετεχει η ερτ σε αυτες.επισης παιζει επαναληψη επειδη εχει γκελ.συν το οτι δεν ενδιαφερει η τηλεθεαση την ερτ οσο η ποιοτητα.αν σε ενοιαζε αυτη δεν θα κοιτουσες την τηλεθεαση αλλα τι σου προσφερει.επισης φανταζομαι δεν εχεις γνωση για την τηλεθεαση που κανει στο history.
το κλεινω εδω το θεμα γιατι εχω βγει εκτος.αλλα να ειμαστε αντικειμενικοι αν σου αρεσουν οι εκπομπες με ενα περιεχομενο δεν σε νοιαζει η τηλεθεαση και ουτε το κοιτας αυτο και με αυτο κρινεις.ο σκοπος της ερτ δεν ειναι να παραγει σκουπιδια για να φερνει τηλεθεασεις

Μια χαρά συμμετέχει στις τηλεθεάσεις!Τώρα μπαίνει και η ΕΡΤ3, συμφωνα με τις τυπολογιες.Δες εδω:http://www.typologies.gr/beni-ke-i-ert3-sti-metrisi-tiletheasis/
Η πρωινή εκπομπή κάνει 10-13%.http://www.tv-24.gr/i-maxi-tis-tiletheasis-gia-tin-paraskevi-8-dekemvriou-ta-episima-noumera/

Μια χαρά συμμετέχει στις τηλεθεάσεις!Τώρα μπαίνει και η ΕΡΤ3, συμφωνα με τις τυπολογιες.Δες εδω:http://www.typologies.gr/beni-ke-i-ert3-sti-metrisi-tiletheasis/
Η πρωινή εκπομπή κάνει 10-13%.http://www.tv-24.gr/i-maxi-tis-tiletheasis-gia-tin-paraskevi-8-dekemvriou-ta-episima-noumera/

απεχει απο τις τηλεθεασεις η ερτ το τελευταιο διαστημα αν ψαξεις θα το βρεις.ηταν σε διαφωνια με την `nielsen για δαφορα ζητηματα και συμφωνα με τα τελευταια στις μετρησεις θα μπουν και θεασεις απο ταμπλετες νεα μεσα κλπ κατι που ζητησε .εν κατακλειδι και υποσχομαι να μην το συνεχισω το θεμα(κατι που θα τηρησω αυτην την φορα) το ζητουμενο για την ερτ δεν ειναι η τηλεθεαση,ευτυχως λεω εγω .ειμαστε οτι βλεπουμε και δεν ειμαστε οτι δεν βλεπουμε