solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
........και το Nautical δεν το βλέπει ούτε ο καπετάν Αντρέας Ζέπος
η υποβάθμιση είναι που κουράζει δεν τίθεται θέμα αναβάθμισηςΠαιδιά μην αρχίσετε πάλι τα περί αναβάθμισης/υποβάθμισης, έχει κουράσει το θέμα
Δεν έχεις καθόλου άδικο σ' αυτό που λεςΗ οποία έφυγε από την ερτ.Και φυσικά εκεί έκανε μηδέν τηλεθέαση, επειδή ήταν στην ερτ...
Δε βλέπω κάτι με cosmote tv, πιο πιθανή περίπτωση η wind που αναζητά και περιεχόμενο.davinci Μήπως ξέρεις με το Netflix τι γίνεται; Θα έρθει στην Cosmote ή πάει προς Wind?
επιτελους ειναι χαρουμενο το γεγονος οτι το history παιρνει μπρος και αργησε κιολας.καθως μας ειχε φλομωσει με παραγωγες εκπομπων λογου.ηταν συμπαραγωγη το χθεσινο και για τις υπολοιπες κυριακες οπως το ντοκιμαντερ για την φωτια στην θεσσαλονικη.
τωρα @ΜΙΚΥ νομιζω εχεις μια εμμονη με την ερτ .αν θες να βρεις ποιοτητα που καταλαβα σε ενδιαφερει μπορω να σου κανω λιστα με εκπομπες στην ερτ που μπορει να μην ετυχε να παρακολουθησεις.
τωρα οσον αφορα την μηχανη του χρονου που λετε εφυγε,οταν ηταν στην ερτ την παραγωγη την ειχε ο ιδιος ο παρουσιαστης.12 επεισοδια περσι στην ερτ με κοστος 138.318 συν φπα.στο history Πλεον βλεπω την παραγωγη την εχει αναλαβει ο οτε.
κλεινοντας με αφορμη το ντοκιμαντερ για την φωτια στην θεσσαλονικη ,το καλοκαρι που συμπληρωθηκαν 100 χρονια η ερτ εδειξε πρωτη ντοκιμαντερ παραγωγης της.
που την στηριζεις την πραγματικοτητα?εχεις τηλεθεασεις?γιατι εδω κ λιγο καιρο δεν μετεχει η ερτ σε αυτες.επισης παιζει επαναληψη επειδη εχει γκελ.συν το οτι δεν ενδιαφερει η τηλεθεαση την ερτ οσο η ποιοτητα.αν σε ενοιαζε αυτη δεν θα κοιτουσες την τηλεθεαση αλλα τι σου προσφερει.επισης φανταζομαι δεν εχεις γνωση για την τηλεθεαση που κανει στο history.
το κλεινω εδω το θεμα γιατι εχω βγει εκτος.αλλα να ειμαστε αντικειμενικοι αν σου αρεσουν οι εκπομπες με ενα περιεχομενο δεν σε νοιαζει η τηλεθεαση και ουτε το κοιτας αυτο και με αυτο κρινεις.ο σκοπος της ερτ δεν ειναι να παραγει σκουπιδια για να φερνει τηλεθεασεις
Μια χαρά συμμετέχει στις τηλεθεάσεις!Τώρα μπαίνει και η ΕΡΤ3, συμφωνα με τις τυπολογιες.Δες εδω:http://www.typologies.gr/beni-ke-i-ert3-sti-metrisi-tiletheasis/
Η πρωινή εκπομπή κάνει 10-13%.http://www.tv-24.gr/i-maxi-tis-tiletheasis-gia-tin-paraskevi-8-dekemvriou-ta-episima-noumera/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.