Νέα για Cosmote TV

Στον Δεκτή και αυτόματος θα είναι ασύρματα εφικτά η σύνδεση router με δέκτη, κοινώς ο δεκτής θα έχει wifi. Αυτό θα εξυπηρετήσει πολύ στην υπηρεσία multiroom που δεν υπάρχει δυνατότητα σε κάποιες περιπτώσεις επέκταση του οικιακού δικτυού.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Ποιο ρούτερ ρε φίλε...έχει USB ο δεκτης! μα θα συνδέεται στο ρούτερ που έχει ήδη ίντερνετ για να πάρει ίντερνετ; Ας γνωρίζουμε πρώτα τα βασικά πριν ρωτήσουμε ότι να'ναι!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

τι τροπος ειναι αυτος ρε φιλε;ρωτησε το παιδι να μαθει.δεν ξερει.να μην απαντας καθολου να αφησεις να βοηθησουμε εμεις.αν ειναι δυνατον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

τι τροπος ειναι αυτος ρε φιλε;ρωτησε το παιδι να μαθει.δεν ξερει.να μην απαντας καθολου να αφησεις να βοηθησουμε εμεις.αν ειναι δυνατον.
Δε θεωρω οτι δεν ηταν πρέπον ο τρόπος μου. Τη γνώμη σου εκφράζεις κ δεν τη λαμβάνω υπόψιν μου...αυτα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Δε θεωρω οτι δεν ηταν πρέπον ο τρόπος μου. Τη γνώμη σου εκφράζεις κ δεν τη λαμβάνω υπόψιν μου...αυτα

Καλά σου λέει τώρα, δεν τα ξέρουμε όλοι όλα, αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν forum να μοιράζουν γνώσεις. Τέλος πάντων ας μη δώσουμε συνεχεία σε αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Καλά σου λέει τώρα, δεν τα ξέρουμε όλοι όλα, αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν forum να μοιράζουν γνώσεις. Τέλος πάντων ας μη δώσουμε συνεχεία σε αυτό.
Άλλο μοιράζουμε γνώσεις φίλε μου και άλλο να μαθαίνουμε πως ανοίγουμε το φως στο οποίο κατατασσω αυτό που ρώτησε ο φιλος. Καταρχήν δεν ενοχλήθηκε εκείνος απο τον τρόπο που απαντησε και δε νομίζω να ζήτησε δικηγόρους...το λήγουμε εδώ, ευχαριστώ.

Ειναι κατι που πρεπει να διευκρινιστεί αν το android TV box 4k θα εχει δορυφορική σύνδεση η αν θα παρέχεται μέσω iptv.
Αν ειναι το πρώτο θα ειναι απολυτα ενδιαφέρον .σε αυτη την περίπτωση ομως τι θα γινει; θα αλλάξουμε αποκωδικοποιητές;εντάξει πολυ νωρίς για απαντήσεις αλλα δημιουργούνται αποριες

Last edited:
Δεν ηταν τρόπος που μου μίλησε αλλα δεν του έδωσα σημασία. Σας ευχαριστω πολυ παντως.

δεν ειναι απλο remote control.θαμπορεις να εχεις τον ελεγχο του αποκωδικοποιητή απομακρυσμένα αποτι καταλαβα.γι;τι λενε οτι θα μπορεις να προγραματιζεις και εγγραφες αλλα να βλεοεις και το epg.

το θέμα με την απομακρυσμένη εγγραφη είναι να μπορούν να κάνουν και όσοι έχουν εξωτερικό σκληρό, κάτι που τώρα δεν γίνετε

Να ρωτησω λοιπον και εγω...αμα αρθουν οι περιορισμοι στο cosmote go για τους ηδη συνδρομητες Cosmote TV δεν θα μπορουσε καποιος να κανει broadcast απο το κινητο σε μια 2η τηλεοραση και στην ουσια να καταργηθει η αναγκη για τη κλεψια που ακουει στο ονομα multiroom;

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

To Ote history εγινε HD
Το βλέπει ο 1 στους 1000 το συγκεκριμένο τα κανάλια εθνικής εμβέλειας θα γίνουν HD?

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom