Νέα για Cosmote TV

αν δεν κάνω τραγικό λάθος το chipset του είναι το RTL8192EU οπότε οποιοδήποτε άλλο με αυτό το chipset θα πρέπει να παίζει

LUiRq

buexMGj.png

Κανάλι cinema είναι, calibration σου λέει πρέπει να κάνεις :flipout: :flipout: :flipout:

κατσε να δουμε αν οντως αρθουν οι περιορισμοι για τους κατοχους cosmote tv.μην ισχυει μονο για την αυτονομη υπηρεσια.
ξερω τραβηγμενο..αλλα εχω επιφυλαξεις.στο τηλεφωνικο κεντρο δεν ειχαν ενημερωση να μου δωσουν οταν τους ρωτησα για αυτο και οτι ειναι σημαντικος λογος για να ανανεωσω η οχι

'Οταν ξεκινήσει η αυτόνομη υπηρεσία on the go, οι περιορισμοί θα αρθούν και σε αυτούς που είναι ήδη συνδρομητές της δορυφορικής η ευρυζωνικής πλατφόρμας. Όλοι δηλαδη θα ωφεληθούν με τα νέα δεδομένα. Αυτή την ενημέρωση έχω.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

'Οταν ξεκινήσει η αυτόνομη υπηρεσία on the go, οι περιορισμοί θα αρθούν και σε αυτούς που είναι ήδη συνδρομητές της δορυφορικής η ευρυζωνικής πλατφόρμας. Όλοι δηλαδη θα ωφεληθούν με τα νέα δεδομένα. Αυτή την ενημέρωση έχω.
μακαρι να ισχυει αυτο που λετε αλλα να ρωτησω στους περιορισμους θα ειναι παλι 1 συσκευη ταυτοχρονα ξερουμε κατι?

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

μακαρι να ισχυει αυτο που λετε αλλα να ρωτησω στους περιορισμους θα ειναι παλι 1 συσκευη ταυτοχρονα ξερουμε κατι?
Ότι ισχύει και σήμερα. Σε εως δύο συσκευές ώστε να παρακολουθείς μόνο απο μια κάθε φορά.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστω davinci για την ενημερωση.την θεωρω πολυ σημαντικη εξελιξη εστω κ μετα απο αυτο το διαστημα,η εταιρια να προσδοσει στην εφαρμογη τον πραγματικο της σκοπο χωρις αλλα προαπαιτουμενα .θα αρει την δυσαρεσκεια πολλων συνδρομητων
το ιδιο σημαντικο ειναι κ το αυτονομο της υπηρεσιας σε μια περιοδο που ολοι οι ανταγωνιστες λανσαρουν η επαναλανσαρουν τις υπηρεσιες τους.
απο τελος του μηνα αρχες του απριλη υπαρχει περιπτωση να εφαρμοστει?γνωριζουμε?

Πόσο συμφέρει αυτόνομη υπηρεσία cosmote go δεν θα χάσει συνδρομητές με συμβόλαιο μετά;

send from my nexus 5 using Tapatalk

με το ανοιγμα νεων υπηρεσιων.οπως netflix,amazon prime,wind vision vodafone, οι δυο τελευταιες η μια λανσαρει ωσονουπο νεα υπηρεσια χωρις περιορισμους κ η αλλη αναμενεται μεχρι το καλοκαιρι να κανει το ιδιο,δεν γινεται ο οτε να μην κινηθει σε αυτη την κατευθυνση.θα τσιμπισει νεους πελατες με το αυτονομο.το οποιο θα χει καποιους περιορισμους ως προς το δορυφορικο κ Iptv δεν θα παρεχει το συνολικο πακετο καναλιων αλλα θα παρεχει περισσοτερες επιλογες πχ.θεαση ανα αγωνα επι πληρωμη
επισης με την αρση περιορισμων στους υπαρχοντες συνδρομητες για το go θα συγκρατησει δυσαρεστημενους πελατες

Δεν μπορούν να βγούν πρώιμα συμπεράσματα συνεπώς θα σας πρότεινα να μείνετε στα μετριοπαθέστερα δημοσιεύματα προς ώρας, υπάρχουν διάφορα websites που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά. Οι δε τυπολογίες έχουν καιρό να γράψουν ''Κάτι μεγάλο ετοιμάζει η nova''.

Μέχρι στιγμής η Superleague για το διάστημα που ο ΟΤΕ είναι στη συγκεκριμένη αγορά δεν είχε κάνει διαγωνισμό περί της κεντρικής διαχείρησης. Η Superleague τυγχάνει να είναι και το βασικό προιόν της nova ως προς τη προώθηση της τηλεόρασης και φυσικά ένα μεγάλο ποσοστό συνδρομητών της ενδιαφέρεται για αυτό το περιεχόμενο.

Αν θα μπορούσαμε να κάνουμε μια άμεση ανάλυση, εάν ο ΟΤΕ έπαιρνε τα δικαιώματα της λίγκας θα δημιουργούσε εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα στη πώληση της Forthnet, η οποία και έσπασε τη κεντρική διαχείρηση αποκλειστικά για να ορθολογήσει τον προυπολογισμό της περιορίζοντας τη ζημιά χρήσης. Να απέκτησε ξαφνικά ενδιαφέρον για τον ΟΤΕ το τηλεοπτικό προιόν δεν το πιστεύω, ωστόσο είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία με 30εκ τον χρόνο -μπροστά στα 1,5δις διαθέσιμα που έχει είναι αμελητέο ποσό- να περιορίσει τη δυναμική των 2 IPTV ανταγωνιστών, Vf&Wind, μιας και το αθλητικό πακέτο των novasports θα πάψει να είναι κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος εκλυστικό όπως και να καταρρεύσουν τα deals πώλησης. Το τελευταίο, κυρίως επειδή εάν κάνουμε ένα reality check, κερδοφορία με αποδυναμωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, μη έχοντας μπει στις επενδύσεις σταθερής, αδυναμία ακόμα και χρήσης NGA υποδομών λόγω ΕΕΤΤ και χωρίς κινητή δεν μπορεί να υπάρξει.

Συνεπώς, η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αν ο ΟΤΕ πάρει τα συγκεκριμένα δικαιώματα θα το κάνει κυρίως όχι για τη δυναμική του πακέτου ή την ποιότητα του προιόντος αλλά για τις αλυσυδωτές αντιδράσεις που θα κινήσει.

Αν το πάρει πάντως, εγώ δεν έχω λόγο να έχω nova & cosmote TV (πλην του εξοχικού που δεν προσφέρει ο ΟΤΕ ακόμη), οπότε κάνω διακοπή της nova και μένω με cosmote TV μόνο. Μακάρι...

παντως ακρη δεν βγαινει με τον καθε δημοσιογραφο που γραφει στα σαιτ και να λεει το μακρυ του και το κοντο του.γιατι σε ενα σαιτ λεει οι μισες ομαδες ηδη εχουν κλεισει στην νοβα σε αλλο λεει ο οτε ενδιαφερετε για την κεντρικη διαχειρηση ολου του πρωταθληματος.και τελικα τι να πιστεψεις ? εγω νομιζω οτι ειναι παιχνιδια της σουπερ λιγκα μπας και ψαρωσει την νοβα γιατι αρχιζουν και χανουν τα αυγα και τα πασχαλια και βλεπουν να μενουν οι μικρες χωρις τηλεοπτικη καλυψη και χωρις λεφτα.ο οτε δεν πιστευω να καιγεται να παρει το χαλι της σουπερ λιγκα και αν το παρει ο μονος λογος ειναι για να τελειωσει την νοβα και να παιζει μπαλα μονος του στην συνδρομητικη τηλεοραση.

παντως ακρη δεν βγαινει με τον καθε δημοσιογραφο που γραφει στα σαιτ και να λεει το μακρυ του και το κοντο του.γιατι σε ενα σαιτ λεει οι μισες ομαδες ηδη εχουν κλεισει στην νοβα σε αλλο λεει ο οτε ενδιαφερετε για την κεντρικη διαχειρηση ολου του πρωταθληματος.και τελικα τι να πιστεψεις ? εγω νομιζω οτι ειναι παιχνιδια της σουπερ λιγκα μπας και ψαρωσει την νοβα γιατι αρχιζουν και χανουν τα αυγα και τα πασχαλια και βλεπουν να μενουν οι μικρες χωρις τηλεοπτικη καλυψη και χωρις λεφτα.ο οτε δεν πιστευω να καιγεται να παρει το χαλι της σουπερ λιγκα και αν το παρει ο μονος λογος ειναι για να τελειωσει την νοβα και να παιζει μπαλα μονος του στην συνδρομητικη τηλεοραση.
Συμφωνώ απόλυτα...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Η πλάκα είναι ότι σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση των δικαιωμάτων σε ΟΤΕ σχεδόν όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Οι υπάρχοντες πελάτες ΟΤΕ σιγουρα θα πληρώσουν μια μικρη αύξηση (λογικό) αλλά θα έχουν ένα νέο πολυ ενδιαφέρον προιον, οι δε πελάτες Nova, τουλάχιστον όσοι δεν έχουνε πολύχρονες δεσμεύσεις, μεταπηδώντας σε ΟΤΕ θα βλέπουν το ίδιο προιόν με σημαντικά μικρότερο κόστος (απίθανο να πλησιάσει καν ο ΟΤΕ την αντίστοιχη τιμή της Nova) και μπόνους ένα σωρό διοργανώσεις και πρωταθλήματα που δεν είχαν πριν, ο ορισμός του win-win...

Το λογικό είναι να χτυπήσει κανέναν από τους μεγάλους.Η Νοva βέβαια κοιτάζει να κλείσει τις εμπορικές ομάδες.Θεωρώ ότι ο ΟΤΕ δεν θα κάνει κίνηση,εκτός αν μείνει κάποιος μεγάλος.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Τα πράγματα είναι απλά

Οι μεγαλοπρόεδροι ρωτάνε τη Νοβα πόσα τους δίνει ανά έτος
Μετά ρωτάνε την Λίγκα πόσα θα πάρουν
Μετά αποφασίζουν που θα πάνε .

Και μετά θα δει ο ΟΤΕ τι θα κάνει ...σιγά μην πληρώσει για να μεινει με τα λιμά...