Νέα για Cosmote TV

Και μόνο Αεκ και παναθηναϊκό να πάρει η cosmote, η ζημιά θα είναι τεράστια. Θα την πατήσει η nova, θα το δείτε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα πάντα είναι ρευστά. Ακόμη και συμφωνίες που διαβάζω, σίγουρα δεν έχουν πέσει υπογραφές. Διαφωνώ επίσης με το εμπορικό/αντιεμπορικό και τον διαχωρισμό των ΠΑΕ έτσι. Εμπορικός ο Λεβαδειακός, μη εμπορικός ο Παναιτωλικός πχ ; Πιο πολύ κόσμο βλέπω στο Αγρίνιο παρά στη Λιβαδειά.

αφου λεει οτι ειναι κοντα να υπογραψει και η αεκ με την νοβα.πολλη φασαρια τελικα για το τιποτα.βγηκε ενας δημοσιογραφος εγραψε μια λαλακια και μαλιστα αποκλειστικη πληροφορια και αναγκασε την νοβα να βγει να πει οτι εχει συμφωνησει σχεδον με ολες τις ομαδες.τωρα βεβαια η λαρισα ηταν αυτη που εβριζε την νοβα και παει και συμφωνει τι να πεις.καλα ο λεβαδειακος εμπορικος και ο ατρομητος οχι τι εγινε ο κομποτης εγινε μπαρτσελονα ξαφνικα.και καλο ειναι η συζητηση να παει στο νημα της νοβα ο οτε δεν εχει ουσιαστικα σχεση με ολο αυτο.

Μακάρι να μείνουν ολες οι ομάδες στην nova. Εγω σαν συνδρομητής cosmote δεν τις θελω. Αν ειναι να πάρει κατι ας χτυπήσει την Ευρωλίγκα όταν λήξει με τη nova.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Μακάρι να μείνουν ολες οι ομάδες στην nova. Εγω σαν συνδρομητής cosmote δεν τις θελω. Αν ειναι να πάρει κατι ας χτυπήσει την Ευρωλίγκα όταν λήξει με τη nova.

Σωστόοοοοοοοοος........

Εγώ σαν συνδρομητής cosmotetv θέλω πολύ να πάρει την κεντρική διαχείριση. Έτσι το ποδοσφαιρικό πακέτο ολοκληρώνετε. Όλη μέρα ποδόσφαιρο. Όσο για το μπάσκετ δεν πρόκειται να το πάρει γιατί ως γνωστόν το βλέπουν 3 και ο κούκος.

Εγώ σαν συνδρομητής cosmotetv θέλω πολύ να πάρει την κεντρική διαχείριση. Έτσι το ποδοσφαιρικό πακέτο ολοκληρώνετε. Όλη μέρα ποδόσφαιρο. Όσο για το μπάσκετ δεν πρόκειται να το πάρει γιατί ως γνωστόν το βλέπουν 3 και ο κούκος.

Αντιστοίχως μπορώ να πω και εγώ πως καλύτερα να πάρει το μπάσκετ μιας και το βρίσκω πιο ενδιαφέρον από το ποδόσφαιρο.

Όπως καταλαβαίνεις οι απόψεις σε τέτοια θέματα είναι υποκειμενικές, ωστόσο το να πούμε ότι ένα σπόρ το βλέπουν 3 και ο κούκος, ανεξαρτήτως του τι είναι αυτό, είναι ατυχές.

Το Μπάσκετ 3 και ο κούκος??? Δεν πάμε καθόλου καλά... Στο άθλημα που έχουμε υπερδυνάμεις... Νομίζω ζεις σε άλλο πλανήτη

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η cosmote πρεπει να καταλαβει οτι γιναμε συνδρομητες της για να βλεπουμε μπάλα κι οχι κλωτσοσκούφι αλλιώς πηγαίναμε νοβα, ακόμη και οι αγώνες κυπέλλου που εχει ειναι too much για τα ματια μας. Ειδικά αν αυξησει και την τιμή εχει να ακουσει 2ο μπινελίκι μετά την αφαιρεση των discovery+eurosport

σχεδον καθημερινα βγαινει μια δημοσιευση σε μια ιστοσελιδα με πληροφοριες που η μια αναιρει την αλλη
παντως αν η cosmote θελει την κεντρικη διαχειριση ειναι η καταστροφη της νοβα.εγω που δεν ειμαι συνδρομητης της αλλα του οτε δεν θελω την καταστροφη της .δηλαδη τι?θα γυρισουμε 10χρονια πισω ?με ενα δορυφορικο παροχο με τιμες θεου?ο ανταγωνισμος ειναι υγεια για ολους

αντε να πιστεψουμε οτι ασχολητε η κοσμοτε με το ελληνικο πρωταθλημα.ο παοκ ειναι στην νοβα αν παει και ο ολυμπιακος τοτε η κοσμοτε θα εχει παο και αεκ τις μικρες δεν τις βαζω γιατι θα πανε οπου εχουν καλες σχεσεις και τι λεφτα θα παρουν.και δεν νομιζω οτι θα παρουν παραπανω απο αυτα που θα τους προτεινει και η νοβα.αρα μπαχαλο πρωταθλημα και δυο συνδρομητικα καναλια να μεταδιδουν παιχνιδια.και εγω σαν συνδρομητης και των δυο θα ηθελα η νοβα να εχει ολα τα παιχνιδια η ο οτε οχι και οι δυο απο κατι.και στην τελικη ρε οτε τι να το κανεις το ελληνικο οταν εχεις την αφροκρεμα απορω.θες να κλεισεις την νοβα ε παρε τα παντα απο αθλητικα και κλειστην να ησυχασουμε ολοι.και μετα αν ανεβασεις συνδρομη θα μας ξεχασεις και εμας και ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι.

Τώρα να πω την μαύρη μου αλήθεια, ούτε εγώ θέλω να μπει η cosmote στη διαδικασία αυτή. Αφενός θα υπάρξει αύξηση μικρή ή μεγαλύτερη στη συνδρομή, αφετέρου είναι ορατός ο "κίνδυνος" να φτάνουν μεσάνυχτα για να βλέπουμε στα sportshow στιγμιότυπα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από την άλλη βέβαια θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν έχω σκεφτεί κάποιες φορές πως μου λείπει μια εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή αμιγώς ελληνικού ενδιαφέροντος

Εεεε μην ακούω για αύξηση στη συνδρομή γιατί υπάρχουμε και κάποιοι που δεν ενδιαφερόμαστε για ποδόσφαιρο!

το epsilon tv μπηκε στο replay tv, αν το εχει βαλει καπιος άλλος φιλος παρακαλω να διαγραφει.

αν το εχω βαλει σε λαθος νημα, παρακαλω να μεταφερθει στο σωστο