Νέα για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Μπορείς να το κρατήσεις, πληρώνοντας το αντίτιμο.
Αν το κρατήσω λοιπον θα μπορω να βλέπω τις εγγραφές μέσω αποκωδικοποιητη?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Να προσθέσω οτι πρεπει να βάζει και τις επιχρωματισμενες πλεον ταινίες.
Πολύ σωστή η επισήμανση σου. Μέχρι τώρα οι επιχρωματισμενες ταινίες είναι εάν δεν κάνω λάθος 4 και είναι όλες ιδιοκτησία του γραφείου ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.
Ant-1 και star έχουν προηγηθεί.
COSMOTE CINEMA 3 πότε ;;;;;

Πολύ σωστή η επισήμανση σου. Μέχρι τώρα οι επιχρωματισμενες ταινίες είναι εάν δεν κάνω λάθος 4 και είναι όλες ιδιοκτησία του γραφείου ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.
Ant-1 και star έχουν προηγηθεί.
COSMOTE CINEMA 3 πότε ;;;;;

Πέρα από το "η γυνή να φοβείται τον άνδρα" και το "της κακομοίρας" υπάρχουν κι άλλες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Αν το κρατήσω λοιπον θα μπορω να βλέπω τις εγγραφές μέσω αποκωδικοποιητη?

Δεν ξέρω :firstprize:

Δεν νομίζω να μπορείς. Εγώ που είχα τον πρώτο δέκτη που ήταν compo μαζί με επίγειο δέκτη όταν άλλαξα δέκτη λόγω υβριδικής υπηρεσίας και μου έμεινε ο άλλος (Ο πρώτος compo δέκτης του ΟΤΕ δεν επιστρέφονταν) δεν λειτούργησε ποτέ ως ψηφιακός δέκτης μόνο.

Πέρα από το "η γυνή να φοβείται τον άνδρα" και το "της κακομοίρας" υπάρχουν κι άλλες;

Σίγουρα υπάρχουν άλλες 2: Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (με τον Κ.Βουτσά) και πρόσφατα Ο Σπαγγοραμενος (με τον Λ.Κωνσταντάρα).

Χρειάζεται ανανέωση στο cinema pack έχει λίγες καλές ταινίες γενικά η Νοβα έχει καλύτερο πρόγραμμα περίσοτερα blockbuster

send from my nexus 5 using Tapatalk

Δεν ισχύει επ'ουδενί αυτό που λέτε (και δεν είστε ο μόνος, το επαναλαμβάνουν πολλοί, σαν καραμέλα). Νόβα και ΟΤΕ έχουν μοιρασμένα όλα τα μεγάλα στούντιο -η Nova έχει Fox, Warner, Sony και ο ο ΟΤΕ Universal, Paramount, Disney και MGM. Σε Β´προβολή η Νόβα έχει Universal και MGM και ο ΟΤΕ τη Fox. Άρα, δεν τίθεται θέμα καλύτερων ή χειρότερων μπλοκμπάστερ. Αν δεν σας αρέσουν οι ταινίες που βγήκαν από το κάθε στούντιο φέτος, ούτε ο ΟΤΕ ούτε η Νόβα αντίστοιχα μπορούν να κάνουν κάτι γι'αυτό. Σε επίπεδο ανεξάρτητων εταιρειών, η Νόβα έχει μόνο Σπέντζος Φιλμ, Οντεόν και Rosebud.21, ενώ ο ΟΤΕ έχει όλες τις άλλες (και είναι πολλές), ενώ έχει και επιλεγμένα της Οντεόν σε Β' προβολή. Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν το επαναλαμβανόμενο "ο ΟΤΕ είναι αδύναμος στα κινηματογραφικά". Τι να κάνει, δηλαδή; Να γυρίζει μόνος του ταινίες; Αν έκατσε να σας αρέσουν πιο πολύ οι φετινές ταινίες της Fox π.χ. είναι σύμπτωση.

Δεν ισχύει επ'ουδενί αυτό που λέτε (και δεν είστε ο μόνος, το επαναλαμβάνουν πολλοί, σαν καραμέλα). Νόβα και ΟΤΕ έχουν μοιρασμένα όλα τα μεγάλα στούντιο -η Nova έχει Fox, Warner, Sony και ο ο ΟΤΕ Universal, Paramount, Disney και MGM. Σε Β´προβολή η Νόβα έχει Universal και MGM και ο ΟΤΕ τη Fox. Άρα, δεν τίθεται θέμα καλύτερων ή χειρότερων μπλοκμπάστερ. Αν δεν σας αρέσουν οι ταινίες που βγήκαν από το κάθε στούντιο φέτος, ούτε ο ΟΤΕ ούτε η Νόβα αντίστοιχα μπορούν να κάνουν κάτι γι'αυτό. Σε επίπεδο ανεξάρτητων εταιρειών, η Νόβα έχει μόνο Σπέντζος Φιλμ, Οντεόν και Rosebud.21, ενώ ο ΟΤΕ έχει όλες τις άλλες (και είναι πολλές), ενώ έχει και επιλεγμένα της Οντεόν σε Β' προβολή. Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν το επαναλαμβανόμενο "ο ΟΤΕ είναι αδύναμος στα κινηματογραφικά". Τι να κάνει, δηλαδή; Να γυρίζει μόνος του ταινίες; Αν έκατσε να σας αρέσουν πιο πολύ οι φετινές ταινίες της Fox π.χ. είναι σύμπτωση.
Fox και Sony έχουν καλύτερα blockbuster και περίσοτερα

send from my nexus 5 using Tapatalk

επειδη ειναι οντως μοιρασμενα μπορει να ανανεωσει το κινηματογραφικο του περιεχομενο με προσθηκη καναλιου. amc ,axn ,bbc first,universal,epic ,tcm.εχει επιλογες να το φρεσκαρει ,ειμαστε πολυ πισω σαν χωρα απο διεθνη καναλια ενα fox και παλι καλα και ενα sundance σε αυτο τον τομεα εχουμε.

εχει ναι οπως και το the terror,ειναι αδερφο καναλι με sundance .και επειδη μεσα στις καλες σειρες που παιζει εχει και παλιες ταινιες θεωρω σχετικα εφικτη απο οικονομικης αποψης προοσθηκη ..εφοσον παιζει σε ολα τα βαλκανια και στις πολυ γειτονικες μας χωρες

Δυστυχώς(για εμάς που μας αρέσουν οι ταινίες) η κοσμοτε ρίχνει όλο το χρήμα στα αθλητικά...

Και εκεί το δίνει όμως.Άλλο κόστος έχει η τροφοδότιση καναλιών με ταινίες και άλλο με αθλητικά.Και η νοβα την έπαθε άσχημα έτσι..

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Δυστυχώς(για εμάς που μας αρέσουν οι ταινίες) η κοσμοτε ρίχνει όλο το χρήμα στα αθλητικά...

Συμφωνώ απόλυτα, κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι...

Μολις ανοιξα το δεκτη μου και φορτωνει νεο λογισμικο... Ελπιζω να εφτιαξαν και το replay tv...
Αν το διορθωσαν θα επανελθω...

Ποια είναι η έκδοση του νέου λογισμικού;;; Για να δούμε αν πέρασε και στον δικό μας δέκτη;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk