Νέα για Cosmote TV

Δηλαδή τέλος ο νέος αναμεταδότης;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε λεω αυτο.απλα αναφερω αντικρουόμενες πηγες .για αναμετοδοτη ελεγαν μεχρι τελους πρωτου εξαμηνου,δηλαδη τωρα αλλα απ την αλλη δεν το ειδα να πλασάρεται σε αλλες πηγες περαν απο μια

Μεγάλο πισογύρισμα αν αφήσει το Ιταλικό πρωτάθλημα.Μια εταιρεία πρέπει μαζί με την οικονομική της ευμάρεια να έχει και σαν συνεχή στόχο τη βελτίωση του προϊόντος της.Μετά την απώλεια των κυπέλλων και των Discovery channels,αν αφήσει και τη Serie A,θα "στραβώσει" αρκετός κόσμος,κυρίως αυτοί που επιλέγουν την πλατφόρμα για το αθλητικό περιεχόμενο.Στον αντίποδα η μονη προσθήκη είναι τα εντός του ΠΑΟ στο μπάσκετ.Που δηλαδή πλην τελικών και του ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στην κανονική διάρκεια,3 ματς δηλαδή στο σύνολο,είναι αδιάφορα από άποψη ανταγωνισμού.
Προσωπικά με βλέπω να την κάνω γι'άλλες πολιτείες αν επαληθευτεί το σενάριο.

δεν πιστευω με τιποτα οτι ο οτε θα αφησει το ιταλικο πρωταθλημα.εκανε μικροτερη προσφορα προφανως γιατι η νοβα δεν εμπαινε στο παιχνιδη.τωρα λεγετε οτι εκανε δυνατη προσφορα η νοβα και το διεκδικει αραγε με ποσα λεφτα ? οποτε ο οτε θα κανει καλυτερη προσφορα λογικα για να μη το χασει.και ο συγκεκριμενος τυπος δημοσιογραφος ελεγε πριν πολυ καιρο οτι το ιταλικο εχει κλεισει στον οτε τωρα βγαινει και λεει οτι παιζει δυνατα στην νοβα. οτι ακουει λεει ο τυπος ασε που δεν τα διασταυρωνει.ουτε καν την διαφημιση της νοβα δεν εχει δει να δει τι πρωταθληματα ανανεωσε πηρε. ελεγε το αυστριακο δεν το εχει παρει ενω το διαφημιζει η νοβα.γενικως πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και να μην ακουμε τον ενα και τον αλλο.

Επίσης να συμπληρώσω πως τα περί λιτότητας τα έχουμε ακούσει έως τώρα από μία μόνο πηγή. Δεν υπονοώ πως δεν είναι έγκυρη, αλλά είναι μία.

Πάντως ότι έχει γράψει ο davinci και το Digital tv into έχει πέσει μέσα.Τώρα αν σε μερικούς δεν αρέσουν τα νέα τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράματα.

Μεγάλη απώλεια το ιταλικό αν τελικά είναι αλήθεια. Ξαναβάζει στο παιχνίδι την τελειωμένη Nova χάνοντας μετά από καιρό κάποιον σοβαρό διαγωνισμό για αθλητικά. Ακατανόητη κίνηση πραγματικά από τη στιγμή που ούτε στα κινηματογραφικά χτυπάει κάτι της προκοπής (HBO, 20th century fox, time warner), έχασε ήδη τα discovery ενώ ούτε για το ελληνικό πρωτάθλημα δείχνει να ενδιαφέρεται (ευτυχώς) για να πει κανείς ότι θα επενδύσει για την αναβάθμιση του αθλητικού προγράμματος σε ενα προϊόν με περισσότερο ελληνικό ενδιαφέρον.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Σίγουρα δεν θα είναι ωραίο αν το αφήσει ο ΟΤΕ το ιταλικό, έχει και πολλούς υποστηρικτές εκ' Ελλάδας.

Είναι σίγουρο ότι έχει κλείσει στη Nova ή αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο αυτή την στιγμή;
Που ακουσες για νοβα να παρει το ιταλικο;;;;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διεγράφησαν ορισμένα ποστ -και όσα είχαν quotes ή αναφέρονταν σε αυτά.

Τελικά στην Νόβα το ιταλικό! Μάλλον θα την κάνω για εκεί.. Μεγάλη απώλεια κατ εμέ...

Bye Bye Ote tv.

Ας μείνουν οι ιθύνοντες με το γερμανικό που ενδιαφέρο παρουσιάζουν 3 ομάδες,έχει 1 ντέρμπυ (και αυτό με το ζόρι) και παίρνει το πρωτάθλημα η Bayern από το Νοέμβρη.
Αλλά το Ιταλικό με 6 ομάδες top flight,δεν τους έκανε.

Καλό αφανισμό.

Απ ότι ξέρω δεν το άφησε η Cosmote tv, το διεκδίκησε. Ή nova όμως πλειοδότησε και με γενναία προσφορά το πήρε.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για τα οικονομικά δεδομένα των δύο,από τις πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω δηλαδή,το να κερδίσει η nova σε διαδικασία πλειοδοσίας με "αντίπαλο" τον οτε,είναι σαν να το άφησε.

Για τα οικονομικά δεδομένα των δύο,από τις πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω δηλαδή,το να κερδίσει η nova σε διαδικασία πλειοδοσίας με "αντίπαλο" τον οτε,είναι σαν να το άφησε.
Έχει λογική αυτό που λες. Απλά μαθαίνω πως η Nova μπήκε πολύ δυνατά στο διαγωνισμό.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και η απορια μου ειναι ποιος ειναι πισω απο αυτη τη προσφορα.

Bye Bye Ote tv.

Ας μείνουν οι ιθύνοντες με το γερμανικό που ενδιαφέρο παρουσιάζουν 3 ομάδες,έχει 1 ντέρμπυ (και αυτό με το ζόρι) και παίρνει το πρωτάθλημα η Bayern από το Νοέμβρη.
Αλλά το Ιταλικό με 6 ομάδες top flight,δεν τους έκανε.

Καλό αφανισμό.

υπαρχει καποιος λογως που βγαζεις τετοια αντιπαθεια ?

ειτε στην μια ειτε στην αλλη πλατφορμα τις πληρωνεις για να δεις τα καναλια τους εκτος εαν εσενα σου εταξαν τσαμπα συνδρομη οποτε λογικη η αντιδραση που βγαζεις.

Οποιος και να είναι,σημασία έχει πως την πήρε απ τον οτε και είναι πλήγμα...

Κκάπου είχα διαβάσει (μπορεί k εδώ μέσα) ότι χονδρικά η τιμές για τα πρωταθλήματα είναι, 10 εκ. για το Αγγλικό, 6-7 για το Ισπανικό, 5-6 για το Γερμανικό και 4-5 για το Ιταλικό
Δεν είναι δηλαδή και κάνα εξωπραγματικό ποσό που δεν μπορούσε να πλησιάσει η nova. Τόσα χρόνια με το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν, καιρός ήταν να χτυπήσει και ένα τόπ πρωτάθλημα

Το θέμα με τον ΟΤΕ είναι ότι από πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, όπου μάλιστα είχε κάνει και αύξηση, έχασε τα eurosport, έχασε τα discovery, και τώρα χάνει και ένα τοπ πρωτάθλημα,
Και να πεις τουλάχιστον ότι ενισχύθηκε στο κινηματογραφικό κομμάτι, η βελτίωσε την ποιότητα εικόνα, ούτε αυτά έγιναν

Αν μη τι άλλο δεν το λες και εξέλιξη προς το καλύτερο όλο αυτό

Το ανησυχητικό για εμένα είναι αυτό. Ότι σαν να ακολουθεί την παλιά τακτική της Νόβα.
Στην αρχή τα μάζεψε όλα , έκανε αυξήσεις (που για εμένα πχ ήταν λογικές) αλλά μετά ξεκινάει σιγά σιγά να χάνει κάποια. Discovery, Eurosport ,ιταλικό τώρα.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κινηθεί έτσι απο δω και πέρα.
Τουλάχιστον θα μπορούσε να κάνει μια κάποια μείωση (εδώ γελάμε ).

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk