Νέα για Cosmote TV

To transfermarket, το έχω γράψει και αλλού, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν αναφέρεται σε συμβόλαια αλλά σε ονομαστικές εμπορικές αξίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τα συμβόλαια των παικτών.

Η Ισπανία μια χαρά ενδιαφέρον έχει και πέρα των δύο ομάδων. Αθλέτικο, Σεβίλλη, Βαλένθια, Μπιλμπάο έχουν εξαιρετικές ομάδες. Μην κρίνεις ως οπαδός του Ιταλικού.

Στην εθνική Αργεντινής υπάρχει ο Μέσι και μετά όλοι οι άλλοι. Δεν ξέρω καν αν η υπόλοιποι 10 φτάνουν την αξία και την εμπορικότητα του Μέσι.

Για τον οπαδό. Ο φίλαθλος θέλει να δει καλή μπάλα. Το επίπεδο ποδοσφαίρου στην Ιταλία είναι χαμηλότερο από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία.

Πόση ουσία παιρνει η εννοια οπαδος οταν μιλαμε για ομαδες εξωτερικου?
Ο φιλαθλος επισης επιθυμει να βλεπει και πρωταθληματα που εχουν αγωνια μεχρι το τελος,και παιχνιδια στα οποια παιζονται κυριολεκτικα οι τιτλοι.Πιο ευκολα θα κατσεις να δεις παιχνιδι του 1ου με τον 2ο που εχουν 2 βαθμους αποσταση,παρα του 8ου με τον 10ο στο οποιο δεν κρινεται απολυτως τιποτα.
Το να βλεπεις ματς αδιαφορα βαθμολογικα,ισως μερικα απο αυτα να προσφερουν αρκετα γκολ,αλλα δεν προσφερουν κανενα ενδιαφερον περαιτερω.
Σιγουρα καποιοι μπορει να ειναι ικανοποιημενοι απλα με αυτο.Σιγουρα επισης,πολλοι δεν ειναι.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Επίσης είναι σημαντικό ότι και η προσέλευση στα γήπεδα είναι χαμηλή στην Ιταλία ενώ σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία δεν πέφτει καρφίτσα. Η εμπορικότητα του Ιταλικού είναι μακράν η χαμηλότερη.

Aπό που προκύπτει ότι στην Iταλία η προσέλευση είναι χαμηλή?

Συνολικά εισιτήρια σεζόν 2017/18
Serie A 9.411.539
La Liga 10.209.871

Δεν τα λες και άδεια τα γήπεδα στην Iταλία με M.Ο. εισιτηριων 25.000 χονδρικά
Στην ισπανία ο Μ.Ο. είναι χονδρικά 27.000.

Yπάρχει μια σχετική διαφορα αλλα όχι και χαμηλή η προσέλευση. Και μάλιστα σε ένα Kαμπιονάτο που όπως λες έχει πιάσει πάτο, ενώ η Iσπανία είναι στο απόγειο της δόξας της.
Σκέψου δηλαδή στην Ιταλία, Μίλαν-Ιντερ να γίνουν οι ομάδες του παρελθόντος που θα εκτοξευθούν τα εισιτήρια

Εγω περιμενω να δω ποια ειναι η απαντηση της cosmote σε περιεχόμενο επειτα απο το λανσαρισμα της windvision,το επερχομενο επαναλανσαρισμα του vodafoneTV,την ανανεωση συμβολαιου nova discovery, την ανανεωση nova hbo,το χασιμο του ιταλικου..ακουστηκαν πραγματα που προς το παρον δε βλεπουμε, για αναμεταδοτη και καναλια.

Η αλήθεια ειναι πως έπεσε πολύ ησυχία στο στρατόπεδο του ΟΤΕ. Μια γενική στασιμότητα και πολύ χαλάρωμα. Ταινίες πλέον ΔΕΝ βλέπονται... δεν έχω λόγια. Έδειξε λίγο...δόντι κάποια στιγμή αλλά έως εκεί. Υπήρχαν κουβέντες διάσπαρτες το τελευταίο τρίμηνο, νέος αναμεταδότης (τίποτα)...νέες συμφωνίες κινηματογράφου (επίσης τίποτα, ανανέωση NOBA-ΗΒΟ-FOX στον αντίποδα), νέες hybrid υπηρεσίες (τίποτα-πλέον του NG+,το οποίο βέβαια είχε προηγηθεί των φημολογιών..άρα δεν στρέχει που λέγαμε και στο χωρίο μου). Αντίθετα πολυφωνία πλέον για ισχυρή λιτότητα ακούγεται από παντού και δυστυχώς τα γεγονότα έρχονται για να το επιβεβαιώσουν και σε καμία περίπτωση να το διαψεύσουν. Σφίξαν τα γάλατα (επίσης το λέγαμε στο χωριό μου). Πουτ δε κοτ νταουν...(κορυφαία διαφήμιση της ΝΟΒΑ παλαιότερη της εποχής της χρυσής κουτάλας και όχι μόνο).

Αυτο ακριβως ηθελα να γραφω,απο το στομα μου το πηρες.Απο δικαιολογιες οι ...fan του Οτε,να φαν κι οι κοτες.
Ο αλλος τις προαλλες εγραψε για την απωλεια του ιταλικου πρωταθληματος "ε,η νοβα πλειοδοτησε γι'αυτο και το πηρε"!
Ευχαριστουμε πολυ για την ...πληροφορια,δεν το ειχαμε καταλαβει!:SFGSFGSF::flipout::flipout:

Aυτό είναι το θέμα, αντί να υπάρχει έστω μια σχετική δυσφορία για την απώλεια περιεχομενου, και την υποβάθμιση του προϊόντος, προσπαθούμε να βγάλουμε σκάρτο το Kαμπιονάτο, όπως σκάρτα ήταν τα eurosport, τα discovery, τα κύπελλα που έχασε
Tου χρόνου θα χάσει και την Universal και θα λέμε, σιγά το στούντιο, μάπα ταινίες είχε

Για αυτο φενεται μας καναν την χαρη και ανοιξαν το tvgo.νταξει τοοοοσο δυσκολο ειναι να βαλεις ενα κινηματογραφικο καναλι; παρε ενα amc,καποιο εφοσον τα στουντιο ειναι κλεισμένα.γιατι σεβαστα τα παραπονα στο αθλητικο κας ας ελπισουμε να μην υπαρχουν αλλες εκπληξεις.( σημερα οι τυπολογιες γραφουν κ για αλλες συζητησεις της νοβα για ευρωπαικα πρωταθληματα). αλλα κ στις ταινιες εχει σοβαρο προβλημα και κατ επεκταση και στο φτωχο tvplus συγκριτικά με nova ondemand και wind netflix.κυκλοι μπαινουν ,κυκλοι βγαινουν,ψαχνεις τον πρωτο υπαρχει μονο δευτερος κ τετοια.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Πόση ουσία παιρνει η εννοια οπαδος οταν μιλαμε για ομαδες εξωτερικου?
Ο φιλαθλος επισης επιθυμει να βλεπει και πρωταθληματα που εχουν αγωνια μεχρι το τελος,και παιχνιδια στα οποια παιζονται κυριολεκτικα οι τιτλοι.Πιο ευκολα θα κατσεις να δεις παιχνιδι του 1ου με τον 2ο που εχουν 2 βαθμους αποσταση,παρα του 8ου με τον 10ο στο οποιο δεν κρινεται απολυτως τιποτα.
Το να βλεπεις ματς αδιαφορα βαθμολογικα,ισως μερικα απο αυτα να προσφερουν αρκετα γκολ,αλλα δεν προσφερουν κανενα ενδιαφερον περαιτερω.
Σιγουρα καποιοι μπορει να ειναι ικανοποιημενοι απλα με αυτο.Σιγουρα επισης,πολλοι δεν ειναι.

To κριτήριο σου βασίζεται στους βαθμούς. Εμένα στο θέαμα. Προτιμώ κάτι θεαματικό παρά κάτι κακό με σκοπιμότητα και με απώτερο σκοπό τη βαθμολογική συγκομιδή.

Aπό που προκύπτει ότι στην Iταλία η προσέλευση είναι χαμηλή?

Συνολικά εισιτήρια σεζόν 2017/18
Serie A 9.411.539
La Liga 10.209.871

Δεν τα λες και άδεια τα γήπεδα στην Iταλία με M.Ο. εισιτηριων 25.000 χονδρικά
Στην ισπανία ο Μ.Ο. είναι χονδρικά 27.000.

Yπάρχει μια σχετική διαφορα αλλα όχι και χαμηλή η προσέλευση. Και μάλιστα σε ένα Kαμπιονάτο που όπως λες έχει πιάσει πάτο, ενώ η Iσπανία είναι στο απόγειο της δόξας της.
Σκέψου δηλαδή στην Ιταλία, Μίλαν-Ιντερ να γίνουν οι ομάδες του παρελθόντος που θα εκτοξευθούν τα εισιτήρια

Οι υπολογισμοί σου είναι λάθος. Δεν κοιτάς το σύνολο αλλά τον ΜΟ προσέλευσης σε σχέση με την χωρητικότητα του γηπέδου. Για παράδειγμα, η Roma παίζει στο Olympico χωρητικότητας 70000 θέσεων κι έχει μέσο όρο προσέλευσης 37000. Για μια ομάδα της πρωτεύουσας που πρωταγωνιστεί και παίζει ημιτελικά CHL, το μισό-άδειο είναι αποτυχία. Από την άλλη, σου παίρνω την Real Betis, που είναι εμφανώς πιο άγνωστη από την Ρόμα χωρίς ευρωπαϊκή πορεία, γήπεδο 60000, ΜΟ προσέλευσης 46,500. Το ισπανικό μόνος σου το έγραψες 2 σελίδες πίσω ότι στοιχίζει περισσότερο και είναι σε εμπορικότητα το 4ο συνολικά.

Παιδιά δε χρειάζεται να πλακωνόμαστε αν όντως το καμπιονάτο είναι καλύτερο απο τη La Liga ή όχι.

Ήταν φυσιολογικό επόμενο ύστερα από μια χρόνια επιθετική πολιτική της cosmote να προσπαθήσει να ρίξει λίγο τις τιμές και ίσως ουτε η ίδια να περιμενε οτι μπορεί η nova να τους χτυπουσε τόσο το ιταλικό..

σημασία έχει οτι λειτουργεί ο ανταγωνισμός και είναι υγιές αυτο..

τώρα για αυτους που γουσταρουν πολύ καμπιονατο, θα υπάρχει θεμα. αλλα δυστυχως ετσι είναι αυτα.. (άποψη μου)

Μια διόρθωση, το Ιταλικό είναι το 4ο σε εμπορικότητα σύμφωνα με τα νούμερα που πόσταρε ο al capone.

σημασία έχει οτι λειτουργεί ο ανταγωνισμός και είναι υγιές αυτο..

Προσθέτω επίσης οτι κάθε προσθήκη που κάνει μια δορυφορική πλατφόρμα, είναι καλό για τους συνδρομητές.
Άσχετα αν μας αρέσει η οχι το πρωτάθλημα που θα προστεθεί στην πλατφόρμα.
Είναι λογικό, σε κάποιους αρέσει το Αγγλικό σε κάποιους το Ιταλικό κ.ο.κ.

Εμένα θα μου άρεσε καλύτερα να είχε δυνατό κινηματογραφικο πακέτο με καλές σειρές και ταυτόχρονη προβολή όπως κάνει η Νοβα με Westworld η game of Thrones. Από αθλητικά για μένα κάλυπτει που έχει formula 1 και moto gp

send from my nexus 5 using Tapatalk

Το μονο που μπορει να κανει τωρα για να ρεφαρει καπως ειναι να κλεισει Παναθηναικο-Αρη που δεν εχουνε συμβολαιο με Nova

Το μονο που μπορει να κανει τωρα για να ρεφαρει καπως ειναι να κλεισει Παναθηναικο-Αρη που δεν εχουνε συμβολαιο με Nova

Βλέπεις φιλε μου να τους θελει; Αμα ήθελε θα είχε κλείσει καιρό πριν τον Παναθηναικο τουλάχιστον.

Πάντως στα συν,είναι ότι έχει ανανεώσει προκριματικά Euro,Mundial και τη νέα διοργάνωση Nakhona League.Προσωπικά βέβαια δεν τα συγκρίνω - με ένα πρωτάθλημα που γίνεται κάθε ΣΚ.

http://www.typologies.gr/i-nova-pai-italia

Σύμφωνα με τις τυπολογίες δεν έχει κλείσει ακόμη, αλλά θα κλείσει γιατί η Nova έμεινε μόνη της να το διεκδικεί.
H Cosmote αποσύρθηκε, προφανώς γιατί έκρινε ότι η κούρσα τιμών ήταν εκτός πραγματικότητας.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι ποσό θα κλείσει και τι ποσό πλήρωνε η Cosmote.
Στο τέλoς γράφει ότι η Νοva συζητάει και για άλλα πρωταθλήματα, κάτι μου λέει ότι εννοούν το ελεύθερο γαλλικό.
Να δούμε και κούρσα τιμών για το γαλλικό και τι στο κόσμο.

Να πω κ την δικια μου γνωμη. προσωπικα αργα η γρηγορα το περιμενα. εχω αυτες τις σκεψεις εδω κ χρονια. επισης η στιγμη που η nova η αλλη εταιρεια που θα μπει στο μελλον θα εχει ολα τα ξενα πρωταθληματα κ ο οτε θα εχει παρει αυτος το Ελληνικο δεν θα αργησει. αυτα παιδια διαχρονικα ετσι ειναι κ ετσι θα ειναι.

Αραγε το cosmotesports 9 σε τι θα εξυπηρετει με μειον ενα πρωταθλημα; Αν οντως το Γαλλικο ειναι προς διαπραγματευση θα ειναι πολυ καλη προσθηκη αντι για το Ιταλικο. Και εγω χαλαστηκα που δεν θα βλεπω την Ναπολι αλλα για να ημαστε ρεαλιστες τα ματς περα των ντερμπι σχεδον δεν βλεποντουσαν, σε αντιθεση πχ με την Αγγλια οπου ανετα το ματς της χρονιας θα μπορουσε να ειναι αναμεσα στους δυο τελευταιους.

Αραγε το cosmotesports 9 σε τι θα εξυπηρετει με μειον ενα πρωταθλημα; Αν οντως το Γαλλικο ειναι προς διαπραγματευση θα ειναι πολυ καλη προσθηκη αντι για το Ιταλικο. Και εγω χαλαστηκα που δεν θα βλεπω την Ναπολι αλλα για να ημαστε ρεαλιστες τα ματς περα των ντερμπι σχεδον δεν βλεποντουσαν, σε αντιθεση πχ με την Αγγλια οπου ανετα το ματς της χρονιας θα μπορουσε να ειναι αναμεσα στους δυο τελευταιους.
Συμφωνούμε,με τη μόνη διαφορά ότι είχε τα περισσότερα ντέρμπυ από όλα τα πρωταθλήματα πλην αγγλικού.
Αν δηλαδή υποθέσουμε ότι οποιοδήποτε ματς μεταξύ Inter,Roma,Milan,Napoli,Juve και Lazio είχε το χαρακτήρα του Derby.
Αν βάλεις και αξιολογες ομαδες οπως Fiorentina/Sampdoria,κάθε αγωνιστική κάτι είχε.

Στο Γαλλικό,πέρα του ότι ο πρωταθλητής έχει καθοριστεί από τον Οκτώβρη,τα derbies είναι εμφανώς λιγότερα,και αμφιβάλλω αν οι μεσαίες ομάδες θα προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα.Σε μια τράμπα Ιταλικού/Γαλλικού,πάλι ζημιωμένοι βγαίνουμε σαν συνδρομητές,αποψή μου.
Αν και πιστεύω ότι ούτε αυτό θα το πάρει:drool:

Συγχαρητηρια για την απωλεια του Ιταλικου πρωταθληματος....αξιζει μια αυξηση της συνδρομης πιστευω.

Συγχαρητηρια για την απωλεια του Ιταλικου πρωταθληματος....αξιζει μια αυξηση της συνδρομης πιστευω.
Με τα λεφτά που γλίτωσαν μπας και πάρουν κανένα καινούργιο στούντιο για ταινίες.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk