Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Να λεμε την αληθεια ετσι επρεπε να γινε αν και παναθηναικος.τουλαχιστον να δουμε καλο τελικο
Μέχρι να του την πεσουνε κι αυτού. Ετσι όπως πάει σε λίγο θα βλέπουμε τα ματς στο μουγκό μιας και όλοι οι δημοσιογράφοι θα ειναι ανεπιθύμητοι. Και λάθος της cote που έστειλε τον Δαρδαλη, στην μούγκα έπρεπε να το αφήσει το ματς.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΑΡΔΑΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ
Να λεμε την αληθεια ετσι επρεπε να γινε αν και παναθηναικος.τουλαχιστον να δουμε καλο τελικο

Εμένα θα μου άρεσε καλύτερα να είχε δυνατό κινηματογραφικο πακέτο με καλές σειρές και ταυτόχρονη προβολή όπως κάνει η Νοβα με Westworld η game of Thrones. Από αθλητικά για μένα κάλυπτει που έχει formula 1 και moto gp

send from my nexus 5 using Tapatalk

+1 σε όλα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΑΡΔΑΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ

Αγαπητέ δεν γράφουμε με κεφαλαία. Στον χώρο του Internet στα forum και τα chat όταν γράφεις με κεφαλαία ειναι σαν να φωνάζεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Ενταξει συγνωμη δε θα ξαναγινει
Αγαπητέ δεν γράφουμε με κεφαλαία. Στον χώρο του Internet στα forum και τα chat όταν γράφεις με κεφαλαία ειναι σαν να φωνάζεις.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

+1 σε όλα!
Η αληθεια ειναι εχει φτιαξει σε σειρες αρκετα αν και δε βλεπω σειρες.πιστευω στα αθλητικα κατι καλο θα προκυψει..για να δουμε.μονο το nba μη χασουμε.

Εμένα μου αρέσουν οι εκπομπές making of που βάζουν και οι δύο πλατφόρμες

send from my nexus 5 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Το εξηγεις καλυτερα;;

Βάζουν εκπομπές που παρουσιάζουν νέες κυκλοφορίες και εχει συνέντευξης απο τους ηθοποιούς

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Καλά ολόκληρο κανάλι δεν είχε δημοσιογράφο να μεταδώσει αγώνα μπάσκετ;;;;;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξερει κανεις τι στο καλο εκαναν με τους λογαριασμους στο Cosmote.gr και στο cosmote app? Δεν μπορω να μπω απο κανενα σημειο στο λογαριασμο μου για να δω την πληρωμη για το Cosmote tv. Ζηταει ενα cosmote id για το οποιο δε δεχεται τα στοιχεια που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα (και ηταν αποθηκευμενα) και οταν παω να φτιαξω νεο cosmote id και δινω το email, μου λεει οτι υπαρχει ηδη αυτος ο λογαριασμος, ενω οταν παω να πω οτι ξεχασα τον κωδικο μου και βαζω το ιδιο email λεει οτι δεν υπαρχει αυτος ο λογαριασμος.
Τι στο καλο?

Ξερει κανεις τι στο καλο εκαναν με τους λογαριασμους στο Cosmote.gr και στο cosmote app? Δεν μπορω να μπω απο κανενα σημειο στο λογαριασμο μου για να δω την πληρωμη για το Cosmote tv. Ζηταει ενα cosmote id για το οποιο δε δεχεται τα στοιχεια που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα (και ηταν αποθηκευμενα) και οταν παω να φτιαξω νεο cosmote id και δινω το email, μου λεει οτι υπαρχει ηδη αυτος ο λογαριασμος, ενω οταν παω να πω οτι ξεχασα τον κωδικο μου και βαζω το ιδιο email λεει οτι δεν υπαρχει αυτος ο λογαριασμος.
Τι στο καλο?

εγω μπηκα μολις απο το site (με το id, οχι email), αλλα δεν μπαινει με τιποτα απο την εφαρμογη,
ουτε σε εμενα, ουτε σε συναδελφο μου,
απ οτι βλεπω αλλαξαν (παλι..) το login, οποτε εφαρμογη σε κανα μηνα παλι...
(ετσι ειχε γινει την προηγουμενη φορα σε μενα..)

εγω μπηκα μολις απο το site (με το id, οχι email), αλλα δεν μπαινει με τιποτα απο την εφαρμογη,
ουτε σε εμενα, ουτε σε συναδελφο μου,
απ οτι βλεπω αλλαξαν (παλι..) το login, οποτε εφαρμογη σε κανα μηνα παλι...
(ετσι ειχε γινει την προηγουμενη φορα σε μενα..)
Αναγκαστηκα να φτιαξω νεο id γιατι δεν εμπαινε με τπτ.
Απο το app ουτε για ιδεα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ....

Καλά ολόκληρο κανάλι δεν είχε δημοσιογράφο να μεταδώσει αγώνα μπάσκετ;;;;;
εχει να μεταδωσει αλλα ο ρηγας ειναι εγγυηση

Παραξενο αυτο.παρε την τηλεφωνικη εξυπηρετηση
Τι στο καλο?

Last edited by a moderator:
Δοκιμασε ή με το e-mail ή με το user ID που ειχες δηλωσει, σε ενα απο τα 2 θα παιξει

Δοκιμασα με ολους τους τροπους και απλα δεν περνουσε. Οταν εβαζα το email για να κανω νεο id μου εβγαζε οτι υπαρχει αλλα οταν πηγαινα στην επιλογη "ξεχασα τον κωδικο" κι εβαζα το ιδιο ακριβως email εβγαζε οτι δεν υπαρχει! Αντε βγαλε ακρη.
Εφτιαξα νεο id και τελειωσε στο pc. Στο κινητο με τπτ ομως. Απλα δε θελει να παιξει.

Παραξενο αυτο.παρε την τηλεφωνικη εξυπηρετηση

Βρε αδερφε αυτοι ετσι και παρεις εκτος του οτι χρεωνομαι απο την Voda γιατι ειναι 5ψηφιο κανουν και κατι ωρες να απαντησουν. Εφτιαξα νεο λογαριασμο τα συνεδεσα παλι ολα (κινητο και tv δλδ) και ηρεμησα. Φυσικα το android app απλα δεν παιζει αλλα σιγα μην κατσω να ασχοληθω παραπανω.
Ειναι παντως απαραδεκτο να βγαζουν νεα εφαρμογη στον αερα και να μη λειτουργει σωστα με τπτ. Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε εμεις οι debuggers τους και οτι θα πρεπει να τεσταρουν τις εφαρμογες τους σωστα πριν τις βγαλουν στον αερα. Ελεος δλδ.

Νέα τροπή στον ανταγωνισμό για τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η Cosmote TV θέλει να πάρει «εκδίκηση» από τη Nova, η οποία κατάφερε να αποκτήσει ξανά, μετά από πολλά χρόνια, τα δικαιώματα του Campionato, με χαμηλότερο τίμημα, κάτω των 2.000.000 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Cosmote TV θα διεκδικήσει το γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο μεταδίδει τα τελευταία χρόνια η Nova.

Απο τυπολογιες.....

http://www.typologies.gr/theli-to-galliko-protathlima-i-cosmote-tv/οριστε και το πληρες αρθρο....

Last edited by a moderator: