Νέα για Cosmote TV

λετε να δουμε τα καναλια eurosport παλι στην cosmote ή δεν υπαρχει περιπτωση?

λετε να δουμε τα καναλια eurosport παλι στην cosmote ή δεν υπαρχει περιπτωση?
Το πρώτο θα το ήθελα έβλεπα την άρση βαρών εκεί μια φορά το χρόνο. Τώρα μπουκάλα.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η αληθεια ειναι ειναι μεγαλο μειον η μη απουσια των καναλιων eurosport.προσωπικα βεβαiα με καλυπτει το fox.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σνουκερ και τα μεγαλα τουρνουα τεννις ειναι για μενα οι μεγαλες απωλειες...

Σνουκερ και τα μεγαλα τουρνουα τεννις ειναι για μενα οι μεγαλες απωλειες...
Σνουκερ ε;;;δε μπορω να φανταστω οτι καποιος γουσταρει σνουκερ.ενταξει τενις βαζει ο οτε

σνουκερ εβλεπα ...απο της επαναληψης των ντοκιμαντερ καλητερο ηταν .....

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Κανάλι Star Wars ετοιμάζει η COSMOTE TV

Ένα νέο θεματικό pop up κανάλι αφιερωμένο στο Star Wars, το γνωστό αμερικανικό franchise, ετοιμάζεται να προσγειωθεί στις οθόνες των συνδρομητών της COSMOTE TV.

Μέσα από το νέο κανάλι θα προβληθούν σε υψηλή ευκρίνεια και οι οκτώ ταινίες Star Wars ξεκινώντας από τον «Πόλεμο των Άστρων» του 1977 έως και την πιο πρόσφατη ταινία της σειράς «The Last Jedi» του 2017.

Δε θα λείπει φυσικά από το πρόγραμμα του καναλιού και πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα των ταινιών, συνεντεύξεις των συντελεστών, ειδικά ντοκιμαντέρ, αφιερώματα κλπ.

Το νέο κανάλι θα είναι διαθέσιμο και μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV go.

Το λανσάρισμα του νέου pop up καναλιού αναμένεται μετά την καλοκαιρινή περίοδο.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/22871-kanali-star-wars-etoimazei-i-cosmote-tv

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Κανάλι Star Wars ετοιμάζει η COSMOTE TV

Ένα νέο θεματικό pop up κανάλι αφιερωμένο στο Star Wars, το γνωστό αμερικανικό franchise, ετοιμάζεται να προσγειωθεί στις οθόνες των συνδρομητών της COSMOTE TV.

Μέσα από το νέο κανάλι θα προβληθούν σε υψηλή ευκρίνεια και οι οκτώ ταινίες Star Wars ξεκινώντας από τον «Πόλεμο των Άστρων» του 1977 έως και την πιο πρόσφατη ταινία της σειράς «The Last Jedi» του 2017.

Δε θα λείπει φυσικά από το πρόγραμμα του καναλιού και πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα των ταινιών, συνεντεύξεις των συντελεστών, ειδικά ντοκιμαντέρ, αφιερώματα κλπ.

Το νέο κανάλι θα είναι διαθέσιμο και μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV go.

Το λανσάρισμα του νέου pop up καναλιού αναμένεται μετά την καλοκαιρινή περίοδο.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/22871-kanali-star-wars-etoimazei-i-cosmote-tv
Αν και δεν ειμαι φαν της συγκεκριμενης τριλογιας.....
Μπραβο στην cosmote

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

[h=2]Δεν ενδιαφέρει την COSMOTE TV το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου![/h]
Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα που θέλουν την COSMOTE TV να «γλυκοκοιτάζει» το γαλλικό πρωτάθλημα και να «ζητά εκδίκηση» όπως γράφεται χαρακτηριστικά, για την απώλεια του ιταλικού πρωταθλήματος. Αυτό δηλώνουν με κατηγορηματικό τρόπο στελέχη της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Το γαλλικό πρωτάθλημα αν και παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον εντούτοις δεν αποτελεί στην παρούσα φάση, στόχο για την συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV.

https://digitaltvinfo.gr/news/sport...cosmote-tv-to-galliko-protathlima-podosfairou