Netflix βάλε βασιλιά...Ας εμπλουτίσει λίγο τις ταινίες μιας και δεν ενδιαφέρομαι πολύ για αθλητικά βασικά καθόλου και βλέπω σειρές ταινίες ας κόψει λεφτα από εκεί να ρίξει σε κάποιο στούντιο.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και παλι ομως ειναι πολυ καλυτερο απο το ανυπαρκτο κινηματογραφικο περιεχομενο του ΟΤΕ.Για σειρες δεν συζηταμε καν.Καμια συγκριση...Το Νetflix πιο πολύ μόδα είναι παρα ουσία, και αν είσαι και σινεφιλ σε 2-3 μήνες το εξάντλησες
Για καμια σειρά καλο είναι αλλα μέχρι εκεί, ταινίες ζήτημα να προσθέτει 1-2 καινούργιες κάθε μηνα, ούτε blockbuster έχει ούτε ταινίες από αλλα στούντιο (τουλάχιστον καινούργιες)
Στον οτε όπως και να έχει 25 πρεμιέρες το μηνα θα της δεις
Το Νetflix πιο πολύ μόδα είναι παρα ουσία, και αν είσαι και σινεφιλ σε 2-3 μήνες το εξάντλησες
Για καμια σειρά καλο είναι αλλα μέχρι εκεί, ταινίες ζήτημα να προσθέτει 1-2 καινούργιες κάθε μηνα, ούτε blockbuster έχει ούτε ταινίες από αλλα στούντιο (τουλάχιστον καινούργιες)
Στον οτε όπως και να έχει 25 πρεμιέρες το μηνα θα της δεις
Και παλι ομως ειναι πολυ καλυτερο απο το ανυπαρκτο κινηματογραφικο περιεχομενο του ΟΤΕ.Για σειρες δεν συζηταμε καν.Καμια συγκριση...
Αν είναι το Nerflix μόδα, τότε ο ΟΤΕ τι είναι.... Έχεις πολύ πλάκα...
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατεβάζω αρκετές ταινίες και σειρές και στον OTE βλέπω ότι μπορώ. Είδα προχθές το the wave το captain fantastic το independence day 2 και το American gods τη σειρά. Ότι δεν υπάρχει κατεβαίνει στο σκληρό δεν γίνεται αλλιώς. Το OTE TV με βολεύει πολύ λόγω replay TV και εγγράφων που έχω τον pvr. Βάζω όλη τη βδομάδα και γράφω ταινίες η ότι άλλο θέλω πχ ελληνικές σειρές η κάνα reality και τα βλέπω όποτε έχω χρόνο. Βολεύει πάρα πολύ και το δουλεύει όλη η οικογένεια. Το Netflix είναι κορυφή αλλά μην τους μπλέξω και με αυτό παντα υπάρχει και σκληρός με ταινίες σειρές συνδεδεμένος στην τηλεόραση αν δεν υπάρχει κάτι να δούμε πχ προχθές είδαμε jumanji 2 που δεν υπάρχει ούτε σε OTE ούτε Netflix. Λύσεις υπάρχουν για όλα. Δίνω 120 το δίμηνο σε OTE δεν είναι λίγα και όσο εμπλουτίζει το περιεχόμενο τόσο περισσότερο θα βλέπω ότι μπορώ από εκεί. Netflix θα μπει αν κάποια στιγμή βγει το OTE TV και δεν αξίζει να το κρατάω άλλο.Netflix βάλε βασιλιά...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως αρκετες ταινιες που εχω δει στην νοβα, τις δειχνει και ο οτε αλλα βεβαια μετα απο 1 χρονο.
Ενταξει συγνωμηOpenned.
Παρακαλώ πολύ να μην επαναληφθεί.
Περσι καλυψε και τα 4 οποτε λογικα φετος θα ισχυει το ιδιοΚανένα νεότερο για το Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε? Θα μεταδώσει μόνο τα 2 ματς των πλέι-οφ φέτος η COSMOTE ή θα καλύψει τηλεοπτικά και τα 4 ζευγάρια του γ' προκριματικού γύρου? Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
Θα το μαθουμε συντομα φιλε μου λιγο υπομονηΕίδες γι'αυτό το ρώτησα. Πέρυσι κάλυψε 5 και όχι 4, ζευγάρια των πλέι-οφ. Τον τρίτο γύρο δε τον έδειξε. Φέτος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.