Νέα για Cosmote TV

On demand Νομιζω ελεγε οτι θα ειναι το 4k θα εχει δηλαδη ταινιες που θα ειναι σε 4κ και θα τις νοκιαζεις
δεν θα ειναι "κανονικο" καναλι

οπως ανεφερε ο μιχαλακης στο λινκ της συνεντευξης που εδωσε ο paksat ερχεται το νοεμβριο το app για smart tv το θεμα ειναι αν θα αφορα το αυτονομο tvgo η το tvgo στο συνολο του.android tv app μαλλον απο το νεο ετος. .
επισης πολυ σημαντικη η αναφορα του για την πρωτη παραγωγη τους ελληνικης σειρας για τα καναλια cinema

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Τι δουλειά έχει η cosmote tv στον δορυφόρο Eutelsat 33E? Και γιατί έχει τόση μικρή χωρητικότητα? https://gr.kingofsat.net/pack-cosmote.php

Κάπου αλλού το πήρε το μάτι μου που κάποιος άλλος ή εσύ το εντόπισε, και συζητήθηκε πιθανή μετακόμιση αλλά και αναφέρθηκε και η παρουσία του Πολωνικού πακέτου. Δεν θυμάμαι πού

Οσον αφορα για την 33ε αντιγραφω απο ρεχσατ: Οι παράλληλες δοκιμές και σε άλλο δορυφόρο συνήθως χρησιμοποιούνται από την Eutelsat ως Back up για να γίνονται με περισσότερη ασφάλεια αλλαγές σε ψηφιακά δεδομένα `η προτύπου εκπομπής σε DVB-S2/8PSK (σε δημοφιλείς τροχιακές θέσεις),
https://rexsat.blogspot.com/2018/04/1404-eutelsat-9b-9e-highlights-enjoytv.html?m=1

Με λιγα λογια, εχουνε προαγγελο μεταβασης σε DVB-S2 για περισσοτερο bandwidth;

Ξερουμε αν ο νεος δεκτης υποστηριζει HEVC;

ειχε γινει το καναλι της δημοπρασιας. καμμια σχεση με ιστορια...

Ξέρω γιατί το βλέπω στη Nova αλλά μου αρέσουν τέτοιου είδους εκπομπές.

τοτε δεν θα επρεπε να αναφερετε ως History αλλα σε κατι αλλο πχ TLC που ειναι το αντιστοιχο kits channel !

Tα εχουμε πει 100 φορες για αυτο το θεμα
ητανε απο τα ποιο "easy view" Καναλια το history αρκετοι το βλεπανε και καθε μερα εστω σαν χαζεμα για λιγο
μερικοι εχουνε φαει κολλημα επειδη λεγοτανε "history" λες και το ονομα κανει το καναλι

Παιδιά εάν μου επιτρέπετε, γνώμη μου είναι καλύτερα να μην μπαίνουμε στο τρυπάκι της κρίσεως για τα κανάλια. Άλλωστε το τι αρέσει και σε ποιον, αποτελεί καθαρά προσωπική άποψη και γούστο. Το θέμα είναι να έχουμε πολλά και καλά κανάλια με όσο γίνεται καλή ποιότητα. Σε γενικές γραμμές, η cosmote καλύπτει όλα τα γούστα των καταναλωτών. Επίσης, με τις αναβαθμίσεις και προσθήκες που ενδέχεται να λάβουν χώρα το πακέτο θα ενισχυθεί σημαντικά. Αλήθεια φίλε μου davinci, έχεις γνώση για το πότε θα υλοποιηθούν; π.χ. αναβάθμιση σε HD τα viasat;

Tα εχουμε πει 100 φορες για αυτο το θεμα
ητανε απο τα ποιο "easy view" Καναλια το history αρκετοι το βλεπανε και καθε μερα εστω σαν χαζεμα για λιγο
μερικοι εχουνε φαει κολλημα επειδη λεγοτανε "history" λες και το ονομα κανει το καναλι

To περιεχόμενο κάνει το οποίο ήταν χάλια. Ειδικά όταν 9/10 εκπομπές ήταν/είναι επαναλήψεις.

Απο την αλλη ομως vertical δεν υπαρχει κανάλι που να μην εχει ροη επαναληψεων ανα 4 ωρες περιπου.την λιγοτερη επαναληψη εχει το food neteork.συμφωνω με τον anto_33 οτι ηταν easy viewing .
Παντως ευτυχως υπαρχει ανταγωνισμος,η voda βαζει nick + η cosmote βαζει cartoon network on demand.

To nick plus on demand οχι καναλι,κανονικα στα ελληνικα.το duck δεν εχει διαλογους ειναι τυπου baby tv εικονες μουσικη.επισης πρόσθεσε και national geo plus και ανανεωσε μαλλον αποκλειστικα παλι το fox +

το duck δεν το εχω δει καπου γι αυτο ρωτησα για την γλωσσα, το baby tv δεν ειναι μόνο με εικονες και μουσικη εχει σχεδον στο 95 % του προγραμματος του Ελληνικα