soccermania
AVClub Enthusiast
- 19 September 2012
- 865
Και για να τονίζει η Κοσμοτε ότι τα αποχωρήσαντα θα αντικατασταθούν από άλλα περιφερειακά σημαίνει ότι στην έρευνα αγοράς που έχουν κάνει σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση.
..πριν λίγες μέρες λέγατε να φύγει η σαβούρα να καθαρίσει ο τόπος μπας και φτιάξει η εικόνα στα υπόλοιπα...τώρα σας λείπει το Sbc κλπ λες και είστε οικονομολόγοι και οι τηλεπωλήσεις των σομπών χαλαζία και φίλτρων νερού....δεν πιάνεστε πουθενά......
Κι εμείς οι νότιοι ξέρουμε χρονια τωρα...Ενα καναλι που θα μπει θα ειναι το Europe 1 απο Θεσσαλονικη...το ειπε ο ...καραφλοκορακας - Ραπτοπουλος σε ανυποπτο χρονο...θα σπασουν τα κοντερ ακροαματικοτητας με την μαρμιτα, οι Βορειοι ξερουν.
φίλε μου, δεν έχουν όλα τηλεπωλήσεις, υπάρχουν αξιόλογα περιφεριακα κανάλια. λίγα αλλά υπαρχουν..πριν λίγες μέρες λέγατε να φύγει η σαβούρα να καθαρίσει ο τόπος μπας και φτιάξει η εικόνα στα υπόλοιπα...τώρα σας λείπει το Sbc κλπ λες και είστε οικονομολόγοι και οι τηλεπωλήσεις των σομπών χαλαζία και φίλτρων νερού....δεν πιάνεστε πουθενά......
Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κόσμος που στην απόφαση τους αν θα πληρώνει συνδρομητική παίζει μεγάλο ρόλο αν θα υπάρχει ενα συγκεκριμένο περιφερειακό κανάλι που του αρέσει.(απ'τον τόπο καταγωγής του πχ)
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κόσμος που στην απόφαση τους αν θα πληρώνει συνδρομητική παίζει μεγάλο ρόλο αν θα υπάρχει ενα συγκεκριμένο περιφερειακό κανάλι που του αρέσει.(απ'τον τόπο καταγωγής του πχ)
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσοι βλέπουν πειρατικά Nova και Cosmote TV στην Ελλάδα;
https://www.news247.gr/media/posoi-vlepoyn-peiratika-nova-kai-cosmote-tv-stin-ellada.6670755.html
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως σα δελτίο τύπου του ΟΤΕ μοιάζει αυτό το "άρθρο".
Όντως σα δελτίο τύπου του ΟΤΕ μοιάζει αυτό το "άρθρο".
Ή και της Νόβα, whatever...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.