Νέα για Cosmote TV

Και για να τονίζει η Κοσμοτε ότι τα αποχωρήσαντα θα αντικατασταθούν από άλλα περιφερειακά σημαίνει ότι στην έρευνα αγοράς που έχουν κάνει σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση.

..πριν λίγες μέρες λέγατε να φύγει η σαβούρα να καθαρίσει ο τόπος μπας και φτιάξει η εικόνα στα υπόλοιπα...τώρα σας λείπει το Sbc κλπ λες και είστε οικονομολόγοι και οι τηλεπωλήσεις των σομπών χαλαζία και φίλτρων νερού....δεν πιάνεστε πουθενά......

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

..πριν λίγες μέρες λέγατε να φύγει η σαβούρα να καθαρίσει ο τόπος μπας και φτιάξει η εικόνα στα υπόλοιπα...τώρα σας λείπει το Sbc κλπ λες και είστε οικονομολόγοι και οι τηλεπωλήσεις των σομπών χαλαζία και φίλτρων νερού....δεν πιάνεστε πουθενά......

Εγώ δεν θέλω να μπουν άλλα, και τα 10 πολλά είναι. Ε και; Δεν πληρώνω μόνο εγώ πληρώνουν κι άλλοι.
Το ότι υπάρχει κόσμος που δεν το πήρε καλά είναι γεγονός. Μου αρέσει που θέλουν σόμπες; Όχι. Είναι γεγονός ότι θέλουν σόμπες; Ναι.

Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κόσμος που στην απόφαση τους αν θα πληρώνει συνδρομητική παίζει μεγάλο ρόλο αν θα υπάρχει ενα συγκεκριμένο περιφερειακό κανάλι που του αρέσει.(απ'τον τόπο καταγωγής του πχ)

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενα καναλι που θα μπει θα ειναι το Europe 1 απο Θεσσαλονικη...το ειπε ο ...καραφλοκορακας - Ραπτοπουλος σε ανυποπτο χρονο...θα σπασουν τα κοντερ ακροαματικοτητας με την μαρμιτα, οι Βορειοι ξερουν.

Ενα καναλι που θα μπει θα ειναι το Europe 1 απο Θεσσαλονικη...το ειπε ο ...καραφλοκορακας - Ραπτοπουλος σε ανυποπτο χρονο...θα σπασουν τα κοντερ ακροαματικοτητας με την μαρμιτα, οι Βορειοι ξερουν.
Κι εμείς οι νότιοι ξέρουμε χρονια τωρα...

φίλε μου, δεν έχουν όλα τηλεπωλήσεις, υπάρχουν αξιόλογα περιφεριακα κανάλια. λίγα αλλά υπαρχουν

Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κόσμος που στην απόφαση τους αν θα πληρώνει συνδρομητική παίζει μεγάλο ρόλο αν θα υπάρχει ενα συγκεκριμένο περιφερειακό κανάλι που του αρέσει.(απ'τον τόπο καταγωγής του πχ)

Ότι ρόλο μπορει να παίζει αν θα υπάρχει και το Stingray CMusic ας πούμε ...
Η συνδρομητική επιλέγεται κυρίως για το αποκλειστικό της θέαμα , αυτό υπάρχει στα αθλητικά καναλια ως επί το πλείστον και στα κινηματογραφικά κατά δεύτερον.
Τα υπόλοιπα είναι απλά συμπληρωματικά στην τελική επιλογή !

Εδώ έχεις λάθος. Εμείς βάλαμε cosmote family pack μαζί με τηλέφωνο στην γκαρσονιέρα της πεθεράς μου για να βλέπει κανάλια από Κρήτη μια που τη φέραμε στη Β. Ελλάδα. Αλλιώς δεν θα της αγοράζαμε cosmote tv.

Δεν έχει νόημα να βάλει κάποιος πειρατική κοσμοτέ. Η χάλια ποιότητα θα είναι ακόμα πιο χάλια στο πειρατικό και είναι και αρκετά ακριβό που αξίζει να το έχεις νόμιμο.
Για ξένη IPTV, το συζητάμε ;-)

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Πόσοι βλέπουν πειρατικά Nova και Cosmote TV στην Ελλάδα;

https://www.news247.gr/media/posoi-vlepoyn-peiratika-nova-kai-cosmote-tv-stin-ellada.6670755.html

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άλλο ένα νούμερο βγαλμένο από το καπέλο. Εγώ λέω δεν είναι 150.000, είναι 5.000. Πως προκύπτει το 150.000; Από ποια έρευνα, από τι στοιχεία; Καλά για τα 500.000 που λέγανε το Γενάρη γελάνε και οι πέτρες.

"Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο NEWS 24/7 στελέχη από την αγορά της συνδρομητικής", ότι να 'ναι δηλαδή, να 'χαμε να λέγαμε. Που είναι οι μετρήσεις, που είναι τα γραφήματα των traffic από τους ISPs που το αποδεικνύουν; Πουθενά φυσικά.

Να ενημερώσω ότι το cosmote go έχει πρόσθεση την λειτουργία που αν δεις κάτι στο replay TV και το σταματήσεις μπορείς να το ξεκινησεις από το σημείο που το άφησες.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως σα δελτίο τύπου του ΟΤΕ μοιάζει αυτό το "άρθρο".

Ή και της Νόβα, whatever...

Μπα, περισσότερο για "άρθρο" της ΕΠΟΕ μοιάζει. Πέρα από πλατφόρμες τηλεόρασης είναι και ISPs, δεν θα έβγαζαν ποτέ δελτίου τύπου που θα αναφερόταν σε "pirate file sharing" εντός του δικτύου τους. Κανένας ISP πουθενά δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

d591262ab34de287321a8270569a6682_XL.jpg

To tv plus εχει γεμισει με τιτλους του BBC!!!!!!!!!!!:music-smiley-005::award:
Ripper street 1εως5 robin hood,ss gb,atlantis 1,2 call the midwife 1-3 συν εορταστικα.dci banks 1&aftermath ,dickensian,good cop,war&peach
To μονο κακο οτι ληγουν νομιζω ολα 30 ιανουαριου.εικαζω οτι θα μπουν κ στη ροη του 4 καποια στιγμή