Νέα για Cosmote TV

Λογικό ειναι στην αρχή κάθε εγχειρήματος να υπάρχουν σημεία προς διευκρίνιση. Αν θέλετε, προτείνω να συνοψίσουμε τα ερωτήματα για να απαντηθούν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ωραία, ας ξεκινήσουμε.
1. Θα υπάρχει και το go και το App ή μόνο το app;
2. Θα μπορώ να κρατήσω το δορυφορικό και να έχω το App για το 4k περιεχόμενο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα ηθελα πραγματικα να ηξερα σε ποιους απευθυνοντε εκει στον οτε.η επιτυχια τους στη συνδρομητικη τηλεοραση βασιστηκε στον δορυφορο στα αθλητικα δικαιωματα που πηραν και στης χαμηλες τιμες των πακετων.βγαλανε μια εφαρμογη που οπως και το iptv δεν θα τραβηξει για πολλους και διαφορους λογους.το ποιο βασικο το ιντερνετ που ακομα και σημερα πανω απο τη μιση ελλαδα εχει adsl κακης ποιοτητας με ταχυτητες γυρω στα 10 mb.αν βαλουμε τωρα οτι αρχιζει σταδιακα να αναπτυσετε το vdsl με ταχυτητες που στα 50 mb ειναι ακομα ακριβες δεν συζηταω για ταχυτητες 100 και 200 mb που ειναι για πλουσιους ποιος θα παει να βαλει αυτο το πραγμα.λενε απευθυνοντε σε νεους συνδρομητες που θα τα σκανε για ιντερνετ τουλαχιστον 100 mb και πρεπει και το πακετο για να εχει επιτυχια να πωληθει ακομα ποιο κατω απο το δορυφορικο.αλλα σε αυτο το πραγμα το κολπο ειναι να πουλησουμε μεγαλες ταχυτητες ιντερνετ και απο εκει να βγαζουμε τα σπασμενα.ο δορυφορος δεν αντικαθιστατε με τιποτα και κανενα μεγαλο πακετο σε ολο το κοσμοα ακομα και στην αμερικη δεν παραταει τους δορυφορους για iptv μονο ουτε η ποιοτητα εικονας του μπορει να αντικατασταθει οποιος εχει δει sky αγγλιας μπορει να καταλαβει πολλα.εγω και πολλοι ακομα που μαθαμε τη σημαινει τηλεοραση απο τον δορυφορο αυτα τα θεωρουμε βλακειες.και μετα απο σχεδον 27 χρονια που βλεπω δορυφορικα καναλια δεν προκειτε ποτε να πηγαινα σε τετοιες αηδιες καλυτερα να εκοβα τον οτε.

1. Δεν πρόκειται να σταματήσει το δορυφορικό.
2. Η νέα υπηρεσία θέλει να προσελκύσει νέα κοινά πιο εξοικειωμένοι με YouTube, streaming υπηρεσίες όπως netflix κλπ. Δεν ήρθε να πάρει τους δορυφορικους και να τους αλλάξει τις συνήθειες.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το αpp της android tv που μπορει να δωθει στα store των συσκευων θα δωθει; και αν ναι οι δορυδορικοι θα εχουν προσβαση με τους κωδικους η με καποιο αντιτιμο;

Επισης ακομα ενα ερωτημα ειναι αν το 4κ θα ενταχθει στην hybrid λειτουργια του δορυφορικου

Επισης ακομα ενα ερωτημα ειναι αν το 4κ θα ενταχθει στην hybrid λειτουργια του δορυφορικου
Σωστή ερώτηση, θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει. Δεν ξέρω όμως αν οι δορυφορικοί αποκωδικοποιητές, ειδικά οι πιο παλιοί, μπορούν να σηκώσουν 4k.

Αυτό μπορώ να στο απαντήσω εγώ. Η απάντηση είναι όχι, διότι είναι απαγορευτικά ακριβή διαδικασία και για το λογο αυτό όλοι οι πάροχοι δίνουν 4Κ μέσω iptv.

Στο app για smart tvs που θα χρησιμοποιούν και οι δορυφορικοί θα υπάρχει και το 4K κανάλι;

Δεν εννοώ να δημιουργησει χωρητικότητα στο δορυφορο για 4κ καναλι αλλα να το ενταξει στα sections των hybrid επιλογων,εκτος αν αναφερεσαι σε αυτο.
Οσο για την android tv εφαρμογη δεν εχουμε κατι συγκεκριμενο απο οτι καταλαβαινω ,σωστά;

Σωστή ερώτηση, θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει. Δεν ξέρω όμως αν οι δορυφορικοί αποκωδικοποιητές, ειδικά οι πιο παλιοί, μπορούν να σηκώσουν 4k.
Νομίζω δεν έχουν τη δυνατότητα

να ρωτήσω και αν ξέρει κάποιος. Αν έχεις δορυφορικη θα έχεις και το app στην tv ,tablet κ.λ.π. ταυτόχρονα δεν θα μπορείς να βλέπεις αθλητικά .σωστα; με το go θα μπορείς ;αν βλέπεις το app θα βλέπεις και στο go ταυτόχρονα αθλητικά ;

#davinci δάσκαλε ερώτηση.... εγώ που έχω δορυφορικό και θέλω να βάλω να βλέπω και μέσα στο υπνοδωμάτιο, (multiview δεν γίνεται για πολλούς και διάφορους λόγους) να περιμένω να βγει η εφαρμογή για εμάς αρχές του χρόνου; Θα παίζει σε tv box; Ή να κάνω κάτι άλλο; Θα είναι δωρεάν; Ξέρουμε κάτι για τιμές; Ο δέκτης free; Ευχαριστώ...

να ρωτήσω και αν ξέρει κάποιος. Αν έχεις δορυφορικη θα έχεις και το app στην tv ,tablet κ.λ.π. ταυτόχρονα δεν θα μπορείς να βλέπεις αθλητικά .σωστα; με το go θα μπορείς ;αν βλέπεις το app θα βλέπεις και στο go ταυτόχρονα αθλητικά ;

Αυτο ακριβως ειναι το ερωτημα που δεν μας απανταει κανεις. Μεχρι το 2020 παμε ως εχουμε οι δορυφορικοι με cosmotego. Μετα οπως λετε το go θα αναβαθμιστει με το app. Εμεις οι δορυφορικοι οταν παρουμε το νεο app θα μπορουμε σε μια συσκευη να βλεπουμε τα αθλητικα ταυτοχρονα με το δορυφορικο; Εκει ειναι το κρισιμο σημειο...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν δημιουργησει τετοια σύγχυση και κυριως γιατι σε δευτερο χρονο να παρεχουν τις ανανεωμενες go εφαρμογες; δηλαδη οι νεοι συνδρομητες του box θα βλεπουν στις αλλες συσκευες με τις υπαρχουσες tv go εκδοσεις;τοσο καιρο τους πηρε,αλλαζαν ημερομηνιες ,προσπαθησαν πριν ενα χρονο για ta smart apps και τωρα λενε αλλους 3 μηνες.
Δημιουργησαν μια android tv εφαρμογη την εγκατεστησαν στο δικο τους box γιατι δεν την διαθετουν σε ολους τους συνδρομητές τους που εχουν αναλογες συσκευες.το smart app που ειναι το ιδιο πραγμα θα το διαθεσουν στους δορυφορικούς και την android tv οχι? Πολυ μπερδεμα.το θεμα ειναι να διευκολυνεις ολους.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν δημιουργησει τετοια σύγχυση και κυριως γιατι σε δευτερο χρονο να παρεχουν τις ανανεωμενες go εφαρμογες; δηλαδη οι νεοι συνδρομητες του box θα βλεπουν στις αλλες συσκευες με τις υπαρχουσες tv go εκδοσεις;τοσο καιρο τους πηρε,αλλαζαν ημερομηνιες ,προσπαθησαν πριν ενα χρονο για ta smart apps και τωρα λενε αλλους 3 μηνες.
Δημιουργησαν μια android tv εφαρμογη την εγκατεστησαν στο δικο τους box γιατι δεν την διαθετουν σε ολους τους συνδρομητές τους που εχουν αναλογες συσκευες.το smart app που ειναι το ιδιο πραγμα θα το διαθεσουν στους δορυφορικούς και την android tv οχι? Πολυ μπερδεμα.το θεμα ειναι να διευκολυνεις ολους.

Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, μήπως ξέρει κανείς πως λειτουργεί έτσι και η μητρική εταιρεία ή είναι μόνο ελληνικές πατέντες?

Ευελπιστώ να μπορεί να παίξει σε Android TV με το κατάλληλο DRM (ίσως με όσα μπορούν να παίξουν και Netflix πχ Mi Box, Shield κλπ). Σε αυτή την περίπτωση, παρατάω χθες το δορυφορικό.

@vertical και γω εευελπιστώ αλλα κατω απο πια συνθηκη;σαν απλα μια ακομη δυνατοτητα θεασης οπως στις φορητες συσκευες; με χρεωση για δορυφορικους;
Θελω να πω ,εφόσον πληρωνουμε την δορυφορικη υπηρεσια και καποιοι κ εξτρα συσκυευες δεν βλεπω γιατι να μην μπορει να δωθει η δυνατοτητα και σε αυτες τις συσκευες με android tv για παρακολουθηση εφοσον στους νέους θα δωθουν 4 συσκευες για εγκατασταση

Δεν μιλαμε για τον δεκτη στην προκειμένη αλλα για το app οσο για το δεκτη η θα δωθει με χρησιδανειο η εφαπαξ κατοβολη .στο γερμανικο πχ νομιζω ειναι 60κατι ευρω με 3 μηνες δωρεαν αλλα ας μη τα μπερδεύουμε τι κανουνε εκει με την νεα πλατφόρμα γιατι δεν εχει τόσες ομοιοτητες εκει οσο εψαξα δεν ειδα περιορισμο στα Αθλητικά αν δε κανω λαθος