Σωστή ερώτηση, θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει. Δεν ξέρω όμως αν οι δορυφορικοί αποκωδικοποιητές, ειδικά οι πιο παλιοί, μπορούν να σηκώσουν 4k.Επισης ακομα ενα ερωτημα ειναι αν το 4κ θα ενταχθει στην hybrid λειτουργια του δορυφορικου
Αυτό μπορώ να στο απαντήσω εγώ. Η απάντηση είναι όχι, διότι είναι απαγορευτικά ακριβή διαδικασία και για το λογο αυτό όλοι οι πάροχοι δίνουν 4Κ μέσω iptv.Επισης ακομα ενα ερωτημα ειναι αν το 4κ θα ενταχθει στην hybrid λειτουργια του δορυφορικου
Νομίζω δεν έχουν τη δυνατότηταΣωστή ερώτηση, θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει. Δεν ξέρω όμως αν οι δορυφορικοί αποκωδικοποιητές, ειδικά οι πιο παλιοί, μπορούν να σηκώσουν 4k.
να ρωτήσω και αν ξέρει κάποιος. Αν έχεις δορυφορικη θα έχεις και το app στην tv ,tablet κ.λ.π. ταυτόχρονα δεν θα μπορείς να βλέπεις αθλητικά .σωστα; με το go θα μπορείς ;αν βλέπεις το app θα βλέπεις και στο go ταυτόχρονα αθλητικά ;
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν δημιουργησει τετοια σύγχυση και κυριως γιατι σε δευτερο χρονο να παρεχουν τις ανανεωμενες go εφαρμογες; δηλαδη οι νεοι συνδρομητες του box θα βλεπουν στις αλλες συσκευες με τις υπαρχουσες tv go εκδοσεις;τοσο καιρο τους πηρε,αλλαζαν ημερομηνιες ,προσπαθησαν πριν ενα χρονο για ta smart apps και τωρα λενε αλλους 3 μηνες.
Δημιουργησαν μια android tv εφαρμογη την εγκατεστησαν στο δικο τους box γιατι δεν την διαθετουν σε ολους τους συνδρομητές τους που εχουν αναλογες συσκευες.το smart app που ειναι το ιδιο πραγμα θα το διαθεσουν στους δορυφορικούς και την android tv οχι? Πολυ μπερδεμα.το θεμα ειναι να διευκολυνεις ολους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.