Νέα για Cosmote TV

Άμα ήταν στην επίσημη ιστοσελίδα έχουν κάποια βάση, να πάρουμε μια ιδέα.

Οι παραπανω τιμες ειναι για τα αυτονομα πακετα του tv go οπως λειτουργουσαν πριν λιγο διαστημα και εχουν προσωρινα ανασταλει

Αν είναι αλήθεια δεν προκείτε να τσουλήσει με τίποτα
Το περίεργο ειναι, σε εμάς που έχουμε δορυφορικο θα δοθεί δωρεάν (για εφαρμογές κ τηλεόραση, χωρίς τον αποκωδικοποιητή), από ότι έχω καταλάβει, οι τιμές που είναι στην εικόνα είναι πολύ πάνω από το δορυφορικό (ακόμα κ με τον δέκτη με τον σκληρό που πληρώνω +3 ευρώ το μήνα), άρα κάτι δεν κολλάει...

Το περίεργο ειναι, σε εμάς που έχουμε δορυφορικο θα δοθεί δωρεάν (για εφαρμογές κ τηλεόραση, χωρίς τον αποκωδικοποιητή), από ότι έχω καταλάβει, οι τιμές που είναι στην εικόνα είναι πολύ πάνω από το δορυφορικό (ακόμα κ με τον δέκτη με τον σκληρό που πληρώνω +3 ευρώ το μήνα), άρα κάτι δεν κολλάει...

Το μονο ερωτημα που περιμενουμε απαντηση ειναι για εμας τους δορυφορικους οταν μας δοθει η νεα εφαρμογη, αν θα μπορουμε να βλεπουμε αθλητικα σε μια συσκευη ταυτοχρονα με το δορυφορικο. Αναμονη για την απαντηση...

Το μονο ερωτημα που περιμενουμε απαντηση ειναι για εμας τους δορυφορικους οταν μας δοθει η νεα εφαρμογη, αν θα μπορουμε να βλεπουμε αθλητικα σε μια συσκευη ταυτοχρονα με το δορυφορικο. Αναμονη για την απαντηση...
Νομίζω πάντως πως δεν θα γίνέται, χωρίς φυσικά να μπορώ να το βασίσω κάπου...

Ωραία όλα αυτά που θα γίνουν αλλά να είχε η πλατφόρμα και κανένα ...Discovery , Animal Planet , Science , TLC !!
Εμένα κανάλια μου λείπουν...
Εχεις απόλυτο δίκιο, αλλά να είμαστε κ λίγο ρεαλιστές... με 25 ευρώ το μήνα δορυφορικό με premier league, ισπανίκό ποδόσφαιρο, champions league + europa league + τέλος συνδρομητών που έχει επιβάλει το ελληνικό κράτος, δεν γίνονται πολλά πράγματα... η συνδρημοτική βάση των 500.000 ειναι μικρή για να σου επιτρέψει να έχεις μεγάλη γκάμα καναλιών... δυστυχώς δεν αποσκοπείς σε μία παγκόσμια αγορά οπως πχ το netflix.

To εχουνε παρατησει το θεμα των προσθηκων.
Το sundance και το nat geo hd βγηκαν γιατι οι εταιριες εκλεισαν τις ροες τους και ουτε ενδιαφερθηκε η κοσμοτε να τα αναπληρωσει και το θεμα ειναι οτι το ξερανε οτι θα βγουν τα καναλια.οι λιστες μικραίνουν αλλα τωρα που θα ξυπνησει η νοβα θα ξυπνησουν και αυτοι.οσο ανεβαινουν οι συνδρομητες και τα αιτηματα για νεες προσθηκες δεν φτανουν στα αυτια τους δεν θα κανουν τιποτα,μας ταιζουν με καναλια 15ημερων και ενος μηνα(pop up)

Νομίζω πάντως πως δεν θα γίνέται, χωρίς φυσικά να μπορώ να το βασίσω κάπου...

Γιατι πιστευεις οτι δεν θα γινεται; Το δορυφορικο δεν ειναι online συσκευη για να εχει τον ιδιο περιορισμο με τις ootp συσκευες

Γιατι πιστευεις οτι δεν θα γινεται; Το δορυφορικο δεν ειναι online συσκευη για να εχει τον ιδιο περιορισμο με τις ootp συσκευες
Σωστά, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν έχουν τρόπο να το ελέγχουν. Τεσπα, μην παίζουμε με εικασίες, σίγουρα εμάς μας συμφέρει να μην γίνεται κανένας έλεγχος κ να βλέπουμε κανονικά δορυφορικό κ iptv ταυτότχρονα.

To εχουνε παρατησει το θεμα των προσθηκων.
Το sundance και το nat geo hd βγηκαν γιατι οι εταιριες εκλεισαν τις ροες τους και ουτε ενδιαφερθηκε η κοσμοτε να τα αναπληρωσει και το θεμα ειναι οτι το ξερανε οτι θα βγουν τα καναλια.οι λιστες μικραίνουν αλλα τωρα που θα ξυπνησει η νοβα θα ξυπνησουν και αυτοι.οσο ανεβαινουν οι συνδρομητες και τα αιτηματα για νεες προσθηκες δεν φτανουν στα αυτια τους δεν θα κανουν τιποτα,μας ταιζουν με καναλια 15ημερων και ενος μηνα(pop up)

Δεν νομίζω να το έχουν παρατήσει. Ας το λέγαμε παραμελήσει καθώς τρέχουν και το project της νέας πλατφόρμας. Για αρχή ας έκαναν τα Viasat HD. Και μετά, όταν ηρεμήσει λίγο το θέμα, 2 προσθήκες.

@vertical εγω απο μια εταιρια σαν την cosmote δεν μπορω να δεχθω οτι επειδή ασχολείται με το νεο project αφηνει σε δευτερη μοιρα αλλα .αλλωστε διαφορετικά τμηματα ασχολουνται με τα δυο αυτα ζητηματα,αν οι εταιριες δεν εκλειναν τα καναλια αυτα ακομη θα υπηρχαν σαν επιλογες.δεν ειναι δυνατον να μη μπορει να βρει αναλογα για να τα αναπληρωσει απλα δεν θελει

Παραδειγμα http://www.eurochannel.com/en/
To eurochannel με ευρωπαικες παραγωγες ταινιων σειρών ειναι καλο για αντικατασταση του sundance.

οσο για το nat geo που εφυγε ενα smithsonian channel η love nature.
Τα viasat εξαιρώντας το history θεωρω οτι εχουν θεμα περιεχομενου.
Ως προς το entertainment το cbs reality δεν αγγιζει καν το tlc σε αυτο τον τομεα το viceland θα ηταν ξεκαθαρα εναλλακτική επιλογη

το μεγαλυτερο πληγμα ηταν το eurosport. τα αλλα κουτσα στραβα αντικατασταθηκανε..εκει η εταιρεια δεν επρεπε να χασει το πακετο

οπως και να χει φιλε μου απωλεια...ξερω ατομα που πληρωνουν συνδρομη για eurosport.εβαλε καποια αθλητικα και το fox αλλα δε φτανουνε

Davinci γνωρίζεις μήπως μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας αν προβλέπεται κάτοικοι εξωτερικού να μπορούν να εγκαταστήσουν το app στη smart tv τους, αφού έχουν δημιουργήσει customer ID και προσθέσει την υπηρεσία αυτή;

Ή θα ισχύει ο γνωστός αποκλεισμός για εμάς του εξωτερικού;

Sent from my iPad using Tapatalk