Το περίεργο ειναι, σε εμάς που έχουμε δορυφορικο θα δοθεί δωρεάν (για εφαρμογές κ τηλεόραση, χωρίς τον αποκωδικοποιητή), από ότι έχω καταλάβει, οι τιμές που είναι στην εικόνα είναι πολύ πάνω από το δορυφορικό (ακόμα κ με τον δέκτη με τον σκληρό που πληρώνω +3 ευρώ το μήνα), άρα κάτι δεν κολλάει...Αν είναι αλήθεια δεν προκείτε να τσουλήσει με τίποτα
Το περίεργο ειναι, σε εμάς που έχουμε δορυφορικο θα δοθεί δωρεάν (για εφαρμογές κ τηλεόραση, χωρίς τον αποκωδικοποιητή), από ότι έχω καταλάβει, οι τιμές που είναι στην εικόνα είναι πολύ πάνω από το δορυφορικό (ακόμα κ με τον δέκτη με τον σκληρό που πληρώνω +3 ευρώ το μήνα), άρα κάτι δεν κολλάει...
Νομίζω πάντως πως δεν θα γίνέται, χωρίς φυσικά να μπορώ να το βασίσω κάπου...Το μονο ερωτημα που περιμενουμε απαντηση ειναι για εμας τους δορυφορικους οταν μας δοθει η νεα εφαρμογη, αν θα μπορουμε να βλεπουμε αθλητικα σε μια συσκευη ταυτοχρονα με το δορυφορικο. Αναμονη για την απαντηση...
Εχεις απόλυτο δίκιο, αλλά να είμαστε κ λίγο ρεαλιστές... με 25 ευρώ το μήνα δορυφορικό με premier league, ισπανίκό ποδόσφαιρο, champions league + europa league + τέλος συνδρομητών που έχει επιβάλει το ελληνικό κράτος, δεν γίνονται πολλά πράγματα... η συνδρημοτική βάση των 500.000 ειναι μικρή για να σου επιτρέψει να έχεις μεγάλη γκάμα καναλιών... δυστυχώς δεν αποσκοπείς σε μία παγκόσμια αγορά οπως πχ το netflix.Ωραία όλα αυτά που θα γίνουν αλλά να είχε η πλατφόρμα και κανένα ...Discovery , Animal Planet , Science , TLC !!
Εμένα κανάλια μου λείπουν...
Νομίζω πάντως πως δεν θα γίνέται, χωρίς φυσικά να μπορώ να το βασίσω κάπου...
Σωστά, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν έχουν τρόπο να το ελέγχουν. Τεσπα, μην παίζουμε με εικασίες, σίγουρα εμάς μας συμφέρει να μην γίνεται κανένας έλεγχος κ να βλέπουμε κανονικά δορυφορικό κ iptv ταυτότχρονα.Γιατι πιστευεις οτι δεν θα γινεται; Το δορυφορικο δεν ειναι online συσκευη για να εχει τον ιδιο περιορισμο με τις ootp συσκευες
To εχουνε παρατησει το θεμα των προσθηκων.
Το sundance και το nat geo hd βγηκαν γιατι οι εταιριες εκλεισαν τις ροες τους και ουτε ενδιαφερθηκε η κοσμοτε να τα αναπληρωσει και το θεμα ειναι οτι το ξερανε οτι θα βγουν τα καναλια.οι λιστες μικραίνουν αλλα τωρα που θα ξυπνησει η νοβα θα ξυπνησουν και αυτοι.οσο ανεβαινουν οι συνδρομητες και τα αιτηματα για νεες προσθηκες δεν φτανουν στα αυτια τους δεν θα κανουν τιποτα,μας ταιζουν με καναλια 15ημερων και ενος μηνα(pop up)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.