Νέα για Cosmote TV

Ο ΟΤΕ πρέπει να διακόψει τα Σπορτ κανάλια ή αλλιως να γίνει έκπτωση στους επόμενους λογαριασμούς όσοι εχουν κ αθλητικά..
Δε γίνεται να πληρωσουμε κανονικό λογαριασμό ενω δε βλέπουμε τίποτα στο αθλητικό κομμάτι..
Προσωπικά (και όλοι πιστεύω) θα κάνω τις παρατηρήσεις μου, και αν δε βρω ανταπόκριση θα πραξω αναλόγως..

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Ο ΟΤΕ πρέπει να διακόψει τα Σπορτ κανάλια ή αλλιως να γίνει έκπτωση στους επόμενους λογαριασμούς όσοι εχουν κ αθλητικά..
Δε γίνεται να πληρωσουμε κανονικό λογαριασμό ενω δε βλέπουμε τίποτα στο αθλητικό κομμάτι..
Προσωπικά (και όλοι πιστεύω) θα κάνω τις παρατηρήσεις μου, και αν δε βρω ανταπόκριση θα πραξω αναλόγως..
Discovery & Eurosport κατασταση all over again με την μη επιλογη αποχωρησης χωρις πεναλτι.Mην ελπιζεις,δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις το δικιο σου,ειναι [ αφαιρέθηκε ]...

Last edited by a moderator:
Φιλε μη συγκρινεις καταστάσεις δεν είναι το ίδιο 1-2 αφαιρέσεις καναλιών με το να μη βλέπουμε τίποτα και να πληρώνουμε..
Θα περιμένω για καμιά ανακοίνωση κάποιας έκπτωσης, και αν δε κουνιεται φιλο εκεί στον οτε, και κανουν τη κοροϊδα θα δουμε όταν ερθει ο λογαριασμός ποιος ελπίζει και ποιος όχι..
Το θέμα είναι να εχεις λογική κ να σεβεσαι τους συνδρομητές σου..
Αν δε με σεβαστούν όταν ερθει η ωρα δε θα τους σεβαστω ουτε εγώ..

Φιλε μη συγκρινεις καταστάσεις δεν είναι το ίδιο 1-2 αφαιρέσεις καναλιών με το να μη βλέπουμε τίποτα και να πληρώνουμε..
Θα περιμένω για καμιά ανακοίνωση κάποιας έκπτωσης, και αν δε κουνιεται φιλο εκεί στον οτε, και κανουν τη κοροϊδα θα δουμε όταν ερθει ο λογαριασμός ποιος ελπίζει και ποιος όχι..
Εμενα μια χαρά 28 ζητάνε...

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Θα συμφωνήσω , απλά στη μία περίπτωση έγινε διακοπή καναλιών ( Eurosport κλπ) με πρόθεση και απόφαση της εταιρίας και δεν άνοιξε μύτη άσε που προβλεπόταν και προβλέπεται από το συμβόλαιο ότι για μεταβολή περιεχομένου δεν φέρει την ευθύνη ο πάροχος που το φέρει (εν προκειμένω η Cosmote tv) , στην παρούσα περίπτωση και "δικαστηκα" να πάει λόγο της καταγγελίας του φίλου παραπάνω θα επικαλεστεί ανώτερα βία η οποία είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του περιεχομενου από Τρίτους (Ποδοσφαιρικές λίγκες κλπ) και όχι από τον ίδιο τον πάροχο. Προφανώς και είναι νομικά καλυμμένος γιατί η ανώτερα βία είναι και δικαστικά αποδεκτή οπότε η διαδικασία θα σταματήσει εκεί.
Τώρα στην διαχείριση των συνδρομητων που θα παραπονεθούν έντονα θα ανταποκριθεί πιθανότατα με ένα μήνα δωρεάν πάγιο , δωρεάν υποβάθμιση σε άλλο πακέτο της επιθυμίας του συνδρομητή ή και διακοπή χωρίς ποινή. Όπως γινεται πάντα.

Μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες υπηρεσίες streaming έχουν μειώσει κατά 25% το traffic και παρόλο που υπάρχει γκρίνια ούτε το Netflix ούτε το Disney + έχει μειώσει τιμές και πιθανόν να μην το κάνει.

Εάν υπαρξει κάποιο δικαστικό προηγούμενο με καταγγελία συνδρομητή ότι σε περίπτωση απωλειας ποιότητας (με ευθύνη και πρόθεση της εταιρίας πάντα) πρέπει να αναδιαμορφώνει και την τιμή ... Το ξανα συζητάμε αλλιώς δεν βλέπω φως.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Θα συμφωνήσω , απλά στη μία περίπτωση έγινε διακοπή καναλιών ( Eurosport κλπ) με πρόθεση και απόφαση της εταιρίας και δεν άνοιξε μύτη άσε που προβλεπόταν και προβλέπεται από το συμβόλαιο ότι για μεταβολή περιεχομένου δεν φέρει την ευθύνη ο πάροχος που το φέρει (εν προκειμένω η Cosmote tv) , στην παρούσα περίπτωση και "δικαστηκα" να πάει λόγο της καταγγελίας του φίλου παραπάνω θα επικαλεστεί ανώτερα βία η οποία είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του περιεχομενου από Τρίτους (Ποδοσφαιρικές λίγκες κλπ) και όχι από τον ίδιο τον πάροχο. Προφανώς και είναι νομικά καλυμμένος γιατί η ανώτερα βία είναι και δικαστικά αποδεκτή οπότε η διαδικασία θα σταματήσει εκεί.
Τώρα στην διαχείριση των συνδρομητων που θα παραπονεθούν έντονα θα ανταποκριθεί πιθανότατα με ένα μήνα δωρεάν πάγιο , δωρεάν υποβάθμιση σε άλλο πακέτο της επιθυμίας του συνδρομητή ή και διακοπή χωρίς ποινή. Όπως γινεται πάντα.

Μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες υπηρεσίες streaming έχουν μειώσει κατά 25% το traffic και παρόλο που υπάρχει γκρίνια ούτε το Netflix ούτε το Disney + έχει μειώσει τιμές και πιθανόν να μην το κάνει.

Εάν υπαρξει κάποιο δικαστικό προηγούμενο με καταγγελία συνδρομητή ότι σε περίπτωση απωλειας ποιότητας (με ευθύνη και πρόθεση της εταιρίας πάντα) πρέπει να αναδιαμορφώνει και την τιμή ... Το ξανα συζητάμε αλλιώς δεν βλέπω φως.

Προς το παρόν σε καμία χώρα δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο αν και ποτέ δεν είχαμε ανάλογο συμβάν στο παρελθόν. Θα ρωτήσω μόνο το εξής. Δηλαδή εδώ στην Αμερική που το καλοκαίρι όλα τα αθλητικά κανάλια έχουν επαναλήψεις, θα έπρεπε να μειώνουν τις τιμές;

Προς το παρόν σε καμία χώρα δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο αν και ποτέ δεν είχαμε ανάλογο συμβάν στο παρελθόν. Θα ρωτήσω μόνο το εξής. Δηλαδή εδώ στην Αμερική που το καλοκαίρι όλα τα αθλητικά κανάλια έχουν επαναλήψεις, θα έπρεπε να μειώνουν τις τιμές;
Όχι δεν θα επρεπε και αυτό ανεφερα παραπάνω . Ότι και η εταιρία και ο πελάτης στέκονται πίσω από το συμβόλαιο το οποίο διμερώς υπεγραψαν. μακάρι να γινόταν να έχει δυναμική τιμη ένα προϊόν αλλά αυτό που δεν σκέφτομαστε εμείς οι καταναλωτές είναι το έξης ότι με την ίδια λογική που μπορούμε εμείς να αξιωνουμε μείωση τιμής σε κάτι που δεν προσφέρεται , έτσι μπορεί και ο πάροχος να ζητήσει παραπάνω σε περίπτωση που εντάξει στην πλατφόρμα του κάτι παραπάνω από το προσυμφωνημένο

Ωραία λογική, τοτε αν κρατήσει όλη αυτή η τρέλα με τον ϊό πολλούς μηνες, να κατσουμε να πληρώνουμε για τις επαναλειψεις? Πλάκα κανεις?
Το καλοκαίρι που λες ξέρεις οτι είναι νεκρή περίοδος δεν εχεις απαιτήσεις..
Ενω τώρα θέλω κάτι να κανει ο ΟΤΕ για να μην είμαι μονο εγώ ο χαμένος!

Βασικά έχει γίνει, δεν είναι κανόνας, εξαίρεση είναι, αλλά καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις και εκφράσεις μας.

Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποιά ήταν, σε κάποια Σκανδιναβική χώρα μια από τις εταιρίες συνδρομητικής τηλεόρασης χαμήλωσε την τιμή λόγω του ιού.
Σίγουρα δεν θα είναι η μόνη.

Ωραία λογική, τοτε αν κρατήσει όλη αυτή η τρέλα με τον ϊό πολλούς μηνες, να κατσουμε να πληρώνουμε για τις επαναλειψεις? Πλάκα κανεις?
Το καλοκαίρι που λες ξέρεις οτι είναι νεκρή περίοδος δεν εχεις απαιτήσεις..
Ενω τώρα θέλω κάτι να κανει ο ΟΤΕ για να μην είμαι μονο εγώ ο χαμένος!

Συζητήστε αλλά κόσμια, δίχως ακραίες εκφράσεις και σπίθες για τσακωμούς παρακαλώ.
Ο καθένας εκφράζει την άποψή του, δεν χρειάζεται να πείσουμε τον άλλο να αλλάξει γνώμη.

Βασικά έχει γίνει, δεν είναι κανόνας, εξαίρεση είναι, αλλά καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις και εκφράσεις μας.

Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποιά ήταν, σε κάποια Σκανδιναβική χώρα μια από τις εταιρίες συνδρομητικής τηλεόρασης χαμήλωσε την τιμή λόγω του ιού.
Σίγουρα δεν θα είναι η μόνη.

Συζητήστε αλλά κόσμια, δίχως ακραίες εκφράσεις και σπίθες για τσακωμούς παρακαλώ.
Ο καθένας εκφράζει την άποψή του, δεν χρειάζεται να πείσουμε τον άλλο να αλλάξει γνώμη.
Δικαστικό προηγούμενο εννοώ. Η κάθε εταιρεία μπορεί από μόνη της να μειώσει τα πάγια για ένα δύο μήνες. Απλά αν συνεχιστεί μετά τον Μάιο αυτή η κατάσταση ίσως να μην υπάρχει καν συνδρομητική εταιρεία στην Ελλάδα.

Απλά αν συνεχιστεί μετά τον Μάιο αυτή η κατάσταση ίσως να μην υπάρχει καν συνδρομητική εταιρεία στην Ελλάδα.

Μήπως υπερβάλεις;

Ειναι στην διακριτικη ευχέρεια τις εταιριας να πραξει αναλογα οσον αφορα το αθλητικο,εγω περιμενω οτι θα υπαρξουν εξελίξεις.
Σωστή η κίνηση να ανοίξει ως αντισταθμισμα τα cinema στο sports pack αλλα έτσι τσιτωνει τους full που δεν εχουν καμια μεχρι στιγμης διευκόλυνση.ο sky πχ εδωσε το sky go extra δωρεαν,φυσικα εκανε κ προσωρινη παυση συνδρομων στο αθλητικο.

Αυτο που θα καταλαβουν ,οσο ποτε άλλοτε οι συνδρομητές αυτη την μακρα περιοδο ειναι η έλλειψη ποικιλίας επιλογων στα καναλια κ οι τρομερές επαναλήψεις .μονο pop up βλεπουμε πια ,μαλιστα προχθες nat geo plus και national geographic παιζαν την ιδια εκπομπη ενω επειτα το national geographic έπαιζε το ιδιο με το wild

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος. Τώρα έπρεπε να προσθέσουν κανάλια και όχι pop up...!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@pepis αυτο ακριβως τωρα ειναι η ευκαιρια άλλωστε συζητήσεις υπαρχουν και ανοιχτοι δίαυλοι με γκρουπ καναλιων.
Απο την αλλη 3 αφαιρεσεις sundance,nat geo hd ,fox sports ουτε αντικαταστάθηκε κανενα αλλα ούτε επεσε η τιμή, αν μη τι αλλο ενα απο τα δυο ηταν υποχρεωμένοι να κανουν.ενω τα pop up ειναι συμφωνιες που ηδη εχουν πληρωμενες και τις περνανε σε feed 24/7

Με ολα αυτα θεωρω οτι ειμαστε κ πολυ επιεικείς με την κοσμοτε τελευταια.(σαν συνδρομητές,δεν ειναι μομφη για κανεναν)

Με μια καλή προσφορά, ειδικά μέσω IPTV από Cosmote, NOVA, τώρα που παίζει η κλεισούρα θα ήταν δέλεαρ για αυτούς που δεν έχουν ή δεν τους αρέσει το Netflix.

Δευτερεύον έξοδο, αλλά μένοντας σπίτι η διασκέδαση και να έχεις συγκάτοικο/ους είναι το μόνο που σε σώζει.
Αν ζείς μόνος, και δεν έχεις και αρκετά χόμπι που να γίνονται και εντός οικίας σε γλυκοκοιτάει η κατάθλιψη :p

Αν βγάζανε Cinema + Documentary pack μέσω internet με ένα 12αρι τον μήνα θα είχανε δουλίτσα εκεί που δεν έχουν κάτι άλλο και το πιο πιθανό είναι δίχως καλές προσφορές να χάνουν και συνδρομητές από αορίστου που έχουν "λήξει" και οικονομικά δεν την παλεύουν με 25+ τον μήνα σε αυτό το κλίμα ( και με τις απολύσεις που αναμένονται στο σύντομο μέλλον ).

Με μια καλή προσφορά, ειδικά μέσω IPTV από Cosmote, NOVA, τώρα που παίζει η κλεισούρα θα ήταν δέλεαρ για αυτούς που δεν έχουν ή δεν τους αρέσει το Netflix.

Δευτερεύον έξοδο, αλλά μένοντας σπίτι η διασκέδαση και να έχεις συγκάτοικο/ους είναι το μόνο που σε σώζει.
Αν ζείς μόνος, και δεν έχεις και αρκετά χόμπι που να γίνονται και εντός οικίας σε γλυκοκοιτάει η κατάθλιψη :p

Αν βγάζανε Cinema + Documentary pack μέσω internet με ένα 12αρι τον μήνα θα είχανε δουλίτσα εκεί που δεν έχουν κάτι άλλο και το πιο πιθανό είναι δίχως καλές προσφορές να χάνουν και συνδρομητές από αορίστου που έχουν "λήξει" και οικονομικά δεν την παλεύουν με 25+ τον μήνα σε αυτό το κλίμα ( και με τις απολύσεις που αναμένονται στο σύντομο μέλλον ).
Το μόνο πρακτικά που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να δώσουν κάτι παραπάνω στους ήδη υπάρχοντες πελάτες και συνδρομητές. Μέσω όμως δορυφόρου και όχι ίντερνετ γιατί βαράνε ήδη κόκκινο τα συστήματα τους.

Η Νόβα έβαλα nova cinema extra, για όλους τους συνδρομητές της... Εμείς έχουμε κανάλι με πριγκίπισσες, εγώ έχω full pack αλλά άλλο ένα cinema κανάλι για περισσότερες επιλογές θα ήταν πολύ καλό!

Τι επιλογές να σου δώσει το novacinema extra... Όλη μέρα παίζει όλα τα επεισόδια μιας και μόνο σειράς...

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάθε μέρα παίζει μια σειρά κάνοντας το λεγόμενο binge watching σε αντίθεση με τον ΟΤΕ που μας έβαλε κανάλι με πριγκίπισσες και σαχλαμάρες.

Είναι σωστό να γίνει μείωση στα μηνιαία πάγια αφού δεν βλέπουμε τίποτα στα αθλητικά κανάλια.
Κανείς δεν λέει τίποτα από τον ΟΤΕ.
Πρέπει να αντιδράσουμε.
Αλλιώς θα αναγκαστούμε να κάνουμε τα αυτονόητα.

Είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι. Δίνουμε 20 σε μαγαζί για μπύρες και όλα τα σχετικά προκειμένου να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα αν κ έχουμε Cosmote TV και πρέπει να "αντιδράσουμε" προκειμένου να μειώσουν το πάγιο 3 με αναλογία των 30 ημερών το μήνα. Δεν υπάρχει σωτηρία.