Νέα για Cosmote TV

Ναι αλλα εντεχνως δεν απαντανε στο κρισιμο ερωτημα. Πως θα δουν απο την εφαρμογη της τηλεορασης οι συνδρομητες δορυφορικου; Ποτε θα γινει το migration με το cosmotego;

Έχω Samsung του 2017. Αρχικά κ επειδή πριν 3 εβδομάδες έμπαινε στη cosmote εφαρμογη που βγήκε για λίγο αλλά δεν γίνονταν απλά σύνδεση μου είπαν ότι λογικά η tv μου κάνει. Τώρα δεν γνωρίζω σίγουρα καθώς διάβασα όλα τα μοντέλα. Το δικό μου δεν είναι μέσα άλλα αναφέρει στην συνέχεια ότι όσα μοντέλα μετά τον αριθμό ιντσών έχουν τα αρχικά ΜU πχ όπως είναι η δικιά μου κάνουν. Δεν ξέρω τελικά αν ισχύει η Όχι. Επίσης αρχικά αναφέρει ότι οι τηλεοράσεις πρέπει να έχουν την δυνατότητα Tizen 3.0 Η μεταγενέστερο. Εμένα η δικιά μου το αναφέρει ως σκέτο Tizen. Πώς θα ξέρω ποια έκδοση είναι? Τέλος σε προσπάθεια σύνδεσης μέσω λάπτοπ δεν ανοίγει με κωδικούς. Ούτε με το σκαναρισμα του code ούτε με τους κωδικούς πρόσβασης id άλλα μου κάνει σύνδεση στο cosmote my account άλλα μετά με έχει πάλι ως απισυνδεδενενη. Παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας μου εξηγήσει διοτι δεν εχω σταθερο η κινητο cosmote για εύκολη επικοινωνία με τους αρμόδιους. Ευχαριστώ.

γι'αυτό δεν δείχνει σε εμένα? Το 'betα' Δηλαδή τι είναι? Το ανοίγω άλλα μόνο το λογότυπο έχει

Καλησπερα. Αν δειτε και στο thread για το cosmote ott εχω κανει αναφορα στο θεμα που απλα δειχνει το λογοτυπο και δεν κανει τπτ αλλο. Εχω περιγραψει και πως να γινει αναφορα στο Support της Cosmote μπας και προχωρησει το θεμα. Οποτε δειτε το κι εσεις

Καλησπερα. Αν δειτε και στο thread για το cosmote ott εχω κανει αναφορα στο θεμα που απλα δειχνει το λογοτυπο και δεν κανει τπτ αλλο. Εχω περιγραψει και πως να γινει αναφορα στο Support της Cosmote μπας και προχωρησει το θεμα. Οποτε δειτε το κι εσεις
τελικα δουλευει κανονιμα με ενα restart που εκανα στις εφαρμογες...απλα τελικα εγω δεν μπορω να εχω προσβαση ειναι μονο για οσους εχουν το boxx ott οπως με ενημερωσαν ουτε στο μελλον θα ειναι εφικτο μονο για οσους εχουν μονο δορυφορικο.

Οπως γραφει και ο φιλος polakis ποιο πάνω . Δεν απαντανε στο κρισιμο ερωτημα. Πως , και πότε θα δουμε απο την εφαρμογη της τηλεορασης εμεις οι συνδρομητες δορυφορικου; Ποτε θα γινει το migration με το cosmotego; Ας μας απαντησει καποιος απο την Cosmote , υπευθυνα. Θα ειναι μεγαλο λάθος να μην δωσουν την νεα εφαρμογη στους συνδρομητες δορυφορικου, οταν καταργήσουν το cosmotego. Ελπιζω να εχουμε νεα συντομα!!!

τελικα δουλευει κανονιμα με ενα restart που εκανα στις εφαρμογες...απλα τελικα εγω δεν μπορω να εχω προσβαση ειναι μονο για οσους εχουν το boxx ott οπως με ενημερωσαν ουτε στο μελλον θα ειναι εφικτο μονο για οσους εχουν μονο δορυφορικο.

Αν ειστε τρεχον πελατης δορυφορικου εχετε δικαιωμα να ζητησετε 3 μηνες το αντιστοιχο mini pack ott (το εχω ηδη κανει εγω μεσω FB και μου το εχουν ενεργοποιησει αν και χρειαζεται λιγη επιμονη) και οταν ενεργοποιηθει θα μπορειτε να κανετε login με το cosmote id που θα σας δωσουν και θα μπορειτε να δειτε. Μεχρι να τελειωσει το τριμηνο ευελπιστουμε να μας εχουν περασει απο cosmote go σε ott.

Αν ειστε τρεχον πελατης δορυφορικου εχετε δικαιωμα να ζητησετε 3 μηνες το αντιστοιχο mini pack ott (το εχω ηδη κανει εγω μεσω FB και μου το εχουν ενεργοποιησει αν και χρειαζεται λιγη επιμονη) και οταν ενεργοποιηθει θα μπορειτε να κανετε login με το cosmote id που θα σας δωσουν και θα μπορειτε να δειτε. Μεχρι να τελειωσει το τριμηνο ευελπιστουμε να μας εχουν περασει απο cosmote go σε ott.
το εχω ακουσει αυτο θα δοκιμασω...ποιο το αντιστοιχο mini pack το δικο μου απλα να ξερω? (εχω full pack στο δορυφορικο).....εσυ δηλαδη περασες το id κ βλεπεις μεσω εφαρμογης σε smart tv η σε κινητο/tablet κλπ?

το εχω ακουσει αυτο θα δοκιμασω...ποιο το αντιστοιχο mini pack το δικο μου απλα να ξερω? (εχω full pack στο δορυφορικο).....εσυ δηλαδη περασες το id κ βλεπεις μεσω εφαρμογης σε smart tv η σε κινητο/tablet κλπ?
Το αντίστοιχο είναι κάτι που να έχει και sports & cinema. Δεν έχω δει αν υπάρχει full αλλά και να μην υπάρχει θα στα ενώσουν φαντάζομαι γιατί είναι packs προστιθέμενα το ένα στο άλλο. Το πέρασα και βλέπω μέσω λαπτοπ. Όχι κινητό γιατί έχει θέμα η συσκευή μου. Όχι tv γιατί επίσης έχει θέμα αλλά έχω ανοίξει case

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ολυμπιακός - Γουλβς δωρεάν μέσω YouTube, σε περίπτωση κεκλεισμένων των θυρών.

Αν ήταν αυτονόητο, θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και για τα ματς των εγχώριων διοργανώσεων. Το ΣΚ έχουμε την έναρξη των play offs στο ποδόσφαιρο. Η κρατική είναι free κι έχει και τα ERTPlay οπότε το μπάσκετ σώζεται.

Αν ήταν εντάξει θα έπρεπε να ξεκλυδωσει το cosmote sport 2 που είχε τον αγώνα. Εγώ και όσοι έχουν cosmote tv αλλά όχι sports pack γιατί να μην δούμε τον αγώνα σαν άνθρωποι και έπρεπε να στρημοχτω στο λάπτοπ? Κάτι που φυσικά δεν έκανα. Αν είναι να δω τον αγώνα μέσω ίντερνετ στο λάπτοπ υπάρχουν και άλλα κόλπα...