γι'αυτό δεν δείχνει σε εμένα? Το 'betα' Δηλαδή τι είναι? Το ανοίγω άλλα μόνο το λογότυπο έχειΒγηκε το κανονικο app (οχι το beta δλδ) για Samsung?
γι'αυτό δεν δείχνει σε εμένα? Το 'betα' Δηλαδή τι είναι? Το ανοίγω άλλα μόνο το λογότυπο έχει
τελικα δουλευει κανονιμα με ενα restart που εκανα στις εφαρμογες...απλα τελικα εγω δεν μπορω να εχω προσβαση ειναι μονο για οσους εχουν το boxx ott οπως με ενημερωσαν ουτε στο μελλον θα ειναι εφικτο μονο για οσους εχουν μονο δορυφορικο.Καλησπερα. Αν δειτε και στο thread για το cosmote ott εχω κανει αναφορα στο θεμα που απλα δειχνει το λογοτυπο και δεν κανει τπτ αλλο. Εχω περιγραψει και πως να γινει αναφορα στο Support της Cosmote μπας και προχωρησει το θεμα. Οποτε δειτε το κι εσεις
τελικα δουλευει κανονιμα με ενα restart που εκανα στις εφαρμογες...απλα τελικα εγω δεν μπορω να εχω προσβαση ειναι μονο για οσους εχουν το boxx ott οπως με ενημερωσαν ουτε στο μελλον θα ειναι εφικτο μονο για οσους εχουν μονο δορυφορικο.
το εχω ακουσει αυτο θα δοκιμασω...ποιο το αντιστοιχο mini pack το δικο μου απλα να ξερω? (εχω full pack στο δορυφορικο).....εσυ δηλαδη περασες το id κ βλεπεις μεσω εφαρμογης σε smart tv η σε κινητο/tablet κλπ?Αν ειστε τρεχον πελατης δορυφορικου εχετε δικαιωμα να ζητησετε 3 μηνες το αντιστοιχο mini pack ott (το εχω ηδη κανει εγω μεσω FB και μου το εχουν ενεργοποιησει αν και χρειαζεται λιγη επιμονη) και οταν ενεργοποιηθει θα μπορειτε να κανετε login με το cosmote id που θα σας δωσουν και θα μπορειτε να δειτε. Μεχρι να τελειωσει το τριμηνο ευελπιστουμε να μας εχουν περασει απο cosmote go σε ott.
Το αντίστοιχο είναι κάτι που να έχει και sports & cinema. Δεν έχω δει αν υπάρχει full αλλά και να μην υπάρχει θα στα ενώσουν φαντάζομαι γιατί είναι packs προστιθέμενα το ένα στο άλλο. Το πέρασα και βλέπω μέσω λαπτοπ. Όχι κινητό γιατί έχει θέμα η συσκευή μου. Όχι tv γιατί επίσης έχει θέμα αλλά έχω ανοίξει caseτο εχω ακουσει αυτο θα δοκιμασω...ποιο το αντιστοιχο mini pack το δικο μου απλα να ξερω? (εχω full pack στο δορυφορικο).....εσυ δηλαδη περασες το id κ βλεπεις μεσω εφαρμογης σε smart tv η σε κινητο/tablet κλπ?
αυτονοητη κινηση.δεν ηθελε πολυ σκεψη μονο λογικοτητα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.