Που το έμαθες;Ο ΟΤΕ έχασε και την Αγγλία από το 2022 έως το 2028,καμία δικαιολογία δεν υπάρχει να χάσει 3 πρωταθλήματα... Αντίο ΟΤΕ...
Ο Νίκος Μποζιονέλος το ανακοίνωσε.Επιβεβαίωσε ότι συμφώνησε ο ΟΤΕ με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και κοιτάει άλλες 5 ομάδες επίσης.Που το έμαθες;
Βγήκε κάτι επίσημο;;
Γτ να τον πιστέψουμε βγήκε κάτι επίσημο ?Ο Νίκος Μποζιονέλος το ανακοίνωσε.Επιβεβαίωσε ότι συμφώνησε ο ΟΤΕ με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και κοιτάει άλλες 5 ομάδες επίσης.
Συμφωνώ μέχρι κεραίας σε όλα. Μεγάλη ήττα για Cosmote αφου έχασε αυτα τα 3 για 6 χρόνια! Εχω και τα 2 πσκετα φέτος αλλά του χρόνου θεωρώ ότι η Nova θα αλλάξει τις τιμές... Προτιμώ κι εγώ Cosmote λόγω ott που το έχω και δωρεάν και στη smart TV κλπόσοι ήρθαμε Cosmote ήρθαμε γιατί προτιμούσαμε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από το ελληνικό, οπότε του χρόνου μόνο με ένα ιταλικό το ΣΚ (τα υπόλοιπα είναι μόνο για τους στοιχηματζίδες) κι ένα cl μια στις 15 εχει να φύγει πολύ κόσμος, εγω ηδη "πακετάρω" τις βαλιτσες για του χρόνου. Ελπιζω μεχρι τότε η νοβα να εχει φτιαξει μια αξιολογη ott υπηρεσία ανταξια της Cosmote
Αυτό τι είναι τότε;είναι αξιόπιστος ο μποζιονελος παιδιά, χρόνια τώρα, ορίστε και το τουιτ
Αυτό τι είναι τότε;
![]()
Ήττα της United Group στο διαγωνισμό της Premier League στα Βαλκάνια - Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Η νέα συμφωνία θα είναι διάρκειας έξι σεζόν!digitaltvinfo.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.