Νέα για Cosmote TV

Επίσης δεν έχει ακουστεί κάτι για Formula 1 τα δικαιώματα της οποίας έχει μέχρι το 2021 η ΕΡΤ και μέσω συμφωνίας έδειχνε τους αγώνες και η Cosmote.

Ο ΟΤΕ έχασε και την Αγγλία από το 2022 έως το 2028,καμία δικαιολογία δεν υπάρχει να χάσει 3 πρωταθλήματα... Αντίο ΟΤΕ...

• Like
Reactions: durruti
Ο Νίκος Μποζιονέλος το ανακοίνωσε.Επιβεβαίωσε ότι συμφώνησε ο ΟΤΕ με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και κοιτάει άλλες 5 ομάδες επίσης.
Γτ να τον πιστέψουμε βγήκε κάτι επίσημο ?

είναι αξιόπιστος ο μποζιονελος παιδιά, χρόνια τώρα, ορίστε και το τουιτ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: AntonisTz
Πάντως στο κροατικό σάιτ του Arena αναφέρουν πως τα πήραν και για την Κροατία τα δικαιώματα της Premier League.

Και η United Media κατηγορεί την Arena (Τelekom Srbija) πως έδωσε 100 εκατομμύρια/σεζόν για τα δικαιώματα, δεκαπλάσιο σχεδόν ποσό σε σχέση με το τι ίσχυε ως τώρα. Αποκλείω προσωπικά για τέτοιο ποσό, η Arena Sport να μην πήρε τα δικαιώματα για όλη την περιοχή.

Για τον ΟΦΗ ας περιμενουμε. Παναθηναϊκο και ΑΕΚ μεταδίδει τα φιλικά τους οπότε προμηνύει συμφωνία, ο ΟΦΗ προς το παρόν τα μεταδίδει μονος

Μην υπερβαλουμε. Φέτος έχει Ευρωπαϊκα, Αγγλία, Ιταλία και πιθανόν αρκετες Ελληνικές ομάδες. Του χρόνου αν ισχυει οτι έχασε το Αγγλικο θα διεκδικήσει σίγουρα όλο το Ελληνικό πιθανόν με κεντρική διαχείρηση οπότε θα έχει Ευρωπαϊκά, Ελληνικό (δηλαδή τα δυο φιλέτα) και Ιταλικό άρα και παλι δε θα είναι ξεγραμμενη. Η μόνη περιπτωση να βρεθεί σε μειονεκτική θεση ειναι αν του χρόνου η Nova εκτός από τα μεγάλα ξένα πρωταθληματα παρει και όλο το Ελληνικο, μέχρι τότε η διαφορά των δυο συνδρομητικων θα είναι 50-50

• Like
Reactions: billpeppas
όσοι ήρθαμε Cosmote ήρθαμε γιατί προτιμούσαμε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από το ελληνικό, οπότε του χρόνου μόνο με ένα ιταλικό το ΣΚ (τα υπόλοιπα είναι μόνο για τους στοιχηματζίδες) κι ένα cl μια στις 15 εχει να φύγει πολύ κόσμος, εγω ηδη "πακετάρω" τις βαλιτσες για του χρόνου. Ελπιζω μεχρι τότε η νοβα να εχει φτιαξει μια αξιολογη ott υπηρεσία ανταξια της Cosmote

E ναι τουλάχιστον το έχει ακόμα ένα χρόνο η cosmote άρα μπορούμε μετά να κάνουμε το κουμάντο μας.
Δεν είναι ότι ισχύει από φέτος. Έχουμε καιρό να δούμε πως θα κινηθούμε όλοι μας.

• Like
Reactions: AntonisTz
όσοι ήρθαμε Cosmote ήρθαμε γιατί προτιμούσαμε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από το ελληνικό, οπότε του χρόνου μόνο με ένα ιταλικό το ΣΚ (τα υπόλοιπα είναι μόνο για τους στοιχηματζίδες) κι ένα cl μια στις 15 εχει να φύγει πολύ κόσμος, εγω ηδη "πακετάρω" τις βαλιτσες για του χρόνου. Ελπιζω μεχρι τότε η νοβα να εχει φτιαξει μια αξιολογη ott υπηρεσία ανταξια της Cosmote
Συμφωνώ μέχρι κεραίας σε όλα. Μεγάλη ήττα για Cosmote αφου έχασε αυτα τα 3 για 6 χρόνια! Εχω και τα 2 πσκετα φέτος αλλά του χρόνου θεωρώ ότι η Nova θα αλλάξει τις τιμές... Προτιμώ κι εγώ Cosmote λόγω ott που το έχω και δωρεάν και στη smart TV κλπ

Κρίμα αν ισχύει τελικά αυτό με την premiere league, βλέπαμε σε 4Κ αρκέτούς αγώνες και βλέπαμε και live όλες τις ώρες σε αντίθεση με τη nova που τα τελευταία χρόνια που είχε premiere league την είχε κουτσουρεμένη! Εγώ έχω και φέτος συνδρομή, απο του χρόνου όπου πάει η premiere league θα πάω και εγώ αλλά όχι σε τιμές πάνω απο 25 ευρώ! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι η nova έχει κλείσει πολλές συμφωνίες για περισσότερα απο τρία χρόνια που γινόταν μέχρι σήμερα.

Ολα τα πραγματα κανουν κυκλους,ετσι κι αυτο
Σιγουρα η Premier θα φερει συνδρομητες στη ΝΟΒΑ,οπως αντιστοιχα και οι Ελληνικες ομαδες θα φερουν κοσμο στην COSMΟΤΕ.Θεωρω παρολαυτα οτι και λογω CH.L δεν αλλαξει ιδιαιτερα η αναλογια συνδρομητων
Για μενα πολυ βασικο ειναι να μην αλλαξουν προς τα πανω και οι τιμες.Ενας λογος που η COSMOTE απεκτησε τοσο μεγαλη βαση ηταν εκτος απο τα ευρωπαϊκα πρωταθληματα και οι χαμηλες τιμες σε σχεση με τη ΝΟΒΑ

• Like
Reactions: solareagle
είναι αξιόπιστος ο μποζιονελος παιδιά, χρόνια τώρα, ορίστε και το τουιτ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Αυτό τι είναι τότε;

Ναι προφανώς!Σαν ερώτημα στο tweet που παραθέτει και ιδιαίτερα στο "Η ιδιοκτήτρια της Nova έκλεισε, μαθαίνω, για τα Βαλκάνια (πλην Σερβίας), άρα και για την Ελλάδα".
Σε κάθε περίπτωση υπομονή.

Μεγάλη ήττα για την cosmote η -διαφαινόμενη- απώλεια τη PL. Μέχρι του χρόνου -ευτυχώς- θα έχουμε διάστημα να σκεφτούμε τι θα κάνουμε και να διαλέξουμε πλατφόρμα.