Νέα για Cosmote TV

Εγώ έχω δορυφορικό και δωρεάν τις έξτρα συσκευές στο πακέτο μου.
Βλέπω ταυτόχρονα 2 αθλητικά από box και κινητό.
Συμπέρασμα: με δορυφορικό και ενεργοποίηση έξτρα συσκευών μπορείς να βλέπεις 1+2 αθλητικά.

*Η ανάρτηση δεν αφορά την τιμολογιακή πολιτική και αν συμφέρει ή όχι (άλλωστε είπα πως εμένα μου έχουν δώσει δωρεάν τις έξτρα συσκευές) αλλά για να ξεκαθαρίσουμε σιγά σιγά το τοπιο με το τι συμβαίνει ακριβώς σε κάθε συνδιασμό.

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Δορυφορικο εχω αλλα δεν με ενδιαφερει τοσο η παρακολουθηση αθλητικων σε 3 ταυτοχρονα
Αλλα αν γινεται να βλεπεις εκτος απο τον δεκτη και 2 καναλια με την εφαρμογη σε μεγαλες οθονες

Μέσω OTT, άνοιξαν τελικά οι 2 θεάσεις αθλητικών καναλιών; Γνωρίζει κάποιος;

Καλησπερα και απο μενα...
δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα θελω να επισημανω το παρακατω για να μην την πατησει καποιος/καποια βλεποντας +3€ στον λογαριασμο του απο 1/11...

Είμαι υφιστάμενος συνδρομητής (μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου Sports ή Full Pack συμβολαίου ή Streaming Monthly Pack) και δεν με ενδιαφέρουν τα κανάλια Novasports. Τί μπορώ να κάνω;
Τα κανάλια θα προστεθούν αυτόματα στο πακέτο σου στις 23/8 και η νέα τιμή του πακέτου θα ισχύσει από 1/11.
- Εάν είσαι συνδρομητής Sports ή Full μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου με πακέτο συμβολαίου, έχεις την δυνατότητα, να αξιολογήσεις για όλο αυτό το διάστημα το εμπλουτισμένο περιεχόμενο (από 23/8 έως 31/10) και εφόσον δεν το επιθυμείς, να επιλέξεις να επιστρέψεις στο πακέτο που είχες πριν. Στην περίπτωση που ζητήσεις την επιστροφή στο πακέτο που είχες ήδη, δεν θα έχεις πλέον τα κανάλια Novasports στο πακέτο σου και θα διατηρήσεις αντίστοιχη τιμή με αυτή που πλήρωνες μέχρι σήμερα.
- Μπορείς να μεταβείς σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή Γερμανός ή να καλέσεις στο 13888 για να ζητήσεις να παραμείνεις στο πακέτο που είχες πριν (COSMOTE TV Sports Classic ή COSMOTE TV Full Classic αντίστοιχα).
- Εάν είσαι συνδρομητής Sports ή Full Monthly Pack, εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το νέο περιεχόμενο θα πρέπει να καταργήσεις τη συνδρομή σου.
Σημείωση: Σε περίπτωση επιλογής κάποιου από τα νέα DP plus TV δεν θα παρέχεται η δυνατότητα μετατροπής σε DP plus TV χωρίς κανάλια Novasports.

Ενα + στην Nova σε αυτο το κομματι
Που εχεις και επιλογη να διακοψεις τα καναλια της cosmote μεσα απο την εφαρμογη της

Πολυ ποιο βολικο απο το να σε αναγκαζουν σε φυσικη παρουσια σε μαγαζι η τηλεφωνο στο 13888 με τους τεραστιους χρονους αναμονης

Ενα + στην Nova σε αυτο το κομματι
Που εχεις και επιλογη να διακοψεις τα καναλια της cosmote μεσα απο την εφαρμογη της

Πολυ ποιο βολικο απο το να σε αναγκαζουν σε φυσικη παρουσια σε μαγαζι η τηλεφωνο στο 13888 με τους τεραστιους χρονους αναμονης
Γιατί έχει βάλει από τώρα τέτοιο πεδίο η Nova;

Εννοώ θα εχεις επιλογή απο τις 23 και μετα που θα ενεργοποιηθει
Το αναφερει στην ανακοινωση της

Στην Αναρτηση ακριβως απο πανω του kkoum αναφερει την ανακοινωση της cosmote και τους τροπους που θα γινεται

Δεν αναφερει κατι τετοιο η επισημη ανακοινωση
Θα δουμε μετα τις 23 αν αλλαξει

Σίγουρα μέσω του live chat και του 13888 θα γίνεται. Τώρα για τα πρόσθετα πακέτα στο Cosmote app δεν ξέρω αλλά η λογική λέει ότι τα το βάλουν και από εκεί

30 λεπτα αναμονη στο 13888
Ωραια θα ειναι

Η στο chat που ο ενας ειναι ποιο ασχετος απο τον αλλον

• Like
Reactions: angelalex
30 λεπτα αναμονη στο 13888
Ωραια θα ειναι

Η στο chat που ο ενας ειναι ποιο ασχετος απο τον αλλον
Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο. Γενικά πολλή μυστικοπάθεια για κάτι τόσο απλό κάνουν. Κανονικά πρέπει να το κάνουν εύκολο στους πελάτες να κάνουν τη διακοπή γιατί και οι μεν και οι δε.

Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο. Γενικά πολλή μυστικοπάθεια για κάτι τόσο απλό κάνουν. Κανονικά πρέπει να το κάνουν εύκολο στους πελάτες να κάνουν τη διακοπή γιατί και οι μεν και οι δε.
Πιστεύω πως θα είναι απλο. Ας μην βιαζόμαστε, άλλωστε ακόμη δεν ξεκίνησε και έως 1.11 είναι δωρεάν

COSMΟΤΕ TV στην κορυφή της συνδρομητικής βάσης με 687 χιλιάδες κατά το Β’ τρίμηνο του 2024...​

Έτσι στο B’ τρίμηνο του 2024 συνέχισε απέναντι στον ανταγωνισμό, στην κορυφή μιας μάξιμουμ συνδρομητικής βάσης 686.518 συνδρομητών τηλεόρασης και παράλληλη ελάχιστη μείωση με “1.173 συνδρομητές τηλεόρασης” (σε σχέση με το Α` τρίμηνο του 2024)...

Ειμαι πολύ περιεργος να δω τα αποτελεσματα του Q4/24 αν και πόση αυξηση θα υπαρχει στους συνδρομητες.
Νομιζω οτι η συνδρομητικη βαση πλεον εχει σταθεροποιηθει σε καθε παροχο οπότε αναζητουνται νεοι πελατες οι οποιοι εχουν ηδη στοχοποιηθει και ειναι οι πρωην πειρατες.
Επίσης να σημειωθεί οτι θα υπαρχει μια μικρη απωλεια που θα ειναι αυτοι που ειχαν δυο πλατφορμες και θα διακοψουν τη μια.
Οπότε συμπερασματικα πλεον περιμενουμε τη ζυγαριά να δειξει ποσοι ειναι οι μεν και πόσοι οι δεν!

Εάν δεν γίνει παράλληλα και ενίσχυση με νέα κανάλια - περιεχόμενο, δεν βλέπω να ανεβαίνει η συνδρομητική βάση.
Εγώ βλέπω μια τάση τώρα τελευταία, τόσο εδώ και στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική, να προσφέρουν συνδυαζόμενα πακέτα (πχ Disney+, max, Hulu bundle). Βασίζομαι ότι και εδώ θα αναγκαστούν οι πλατφόρμες streaming να συνεργαστούν με εγχώριους παρόχους (το Netflix προσεχώς) οπότε ελπίζουμε να γεμίσουν με κάτι καινούριο οι πλατφόρμες ή έστω να συνδυάζουν υπηρεσίες όπως το Netflix σε προσιτή τιμή. Αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η αγορά δεν το σηκώνει σχεδόν κανενός η τσέπη να πληρώνει 1 για να δει αθλητικά και άλλα 3 για ταινίες και σειρές. Απλά δεν γίνεται να φτάνει ο λογαριασμός 28 (όλα τα αθλητικά) + 11 το Netflix + 11 το Disney+ = 50 ευρώ το μήνα μόνο και μόνο για να δουμε κάποια από αυτά που κυκλοφορούν (δεν πιάνω Amazon prime και Vodafone tv, πάμε πάνω από 70 ευρώ το μήνα)