Νέα για Cosmote TV

Στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε. Ακόμα και το CANAL plus, επεκτείνεται, αλλά εμείς εδώ στην Ελλάδα, δεν θέλουμε να δούμε...!!!

• Like
Reactions: angelalex
Ειμαι πολύ περιεργος να δω τα αποτελεσματα του Q4/24 αν και πόση αυξηση θα υπαρχει στους συνδρομητες.
Νομιζω οτι η συνδρομητικη βαση πλεον εχει σταθεροποιηθει σε καθε παροχο οπότε αναζητουνται νεοι πελατες οι οποιοι εχουν ηδη στοχοποιηθει και ειναι οι πρωην πειρατες.
Επίσης να σημειωθεί οτι θα υπαρχει μια μικρη απωλεια που θα ειναι αυτοι που ειχαν δυο πλατφορμες και θα διακοψουν τη μια.
Οπότε συμπερασματικα πλεον περιμενουμε τη ζυγαριά να δειξει ποσοι ειναι οι μεν και πόσοι οι δεν!
Είμαι σχεδόν βέβαιος, πως οι εταιρείες θα ακολουθήσουν την τακτική της Nova, την περίοδο συνεργασίας με Wind και Vodafone... με αποτέλεσμα στην επόμενη ανακοίνωση, και οι δύο να έχουν πάνω - κάτω τους ίδιους συνδρομητές, σε αριθμό, και κοντά στους 950.000...

• Like
Reactions: angelalex
Πω δεν μου αρέσουν καθόλου 😂
Από τα προηγούμενα τα προτιμώ. Δεν λέω ότι έκαναν και τρομερή αλλαγή αλλά να πω την αμαρτία μου βαρέθηκα να βλέπω το ίδιο κάθε φορά, το ίδιο μου άρεσε όταν άλλαξε και η nova λογότυπα μετά από σχεδόν 10 χρόνια 😂πέρα από την πλάκα είχαν κουράσει τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια, ναι μεν ήταν σήμα κατατεθέν αλλά δεν τράβαγε άλλο το ίδιο και το ίδιο

Από τα προηγούμενα τα προτιμώ. Δεν λέω ότι έκαναν και τρομερή αλλαγή αλλά να πω την αμαρτία μου βαρέθηκα να βλέπω το ίδιο κάθε φορά, το ίδιο μου άρεσε όταν άλλαξε και η nova λογότυπα μετά από σχεδόν 10 χρόνια 😂πέρα από την πλάκα είχαν κουράσει τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια, ναι μεν ήταν σήμα κατατεθέν αλλά δεν τράβαγε άλλο το ίδιο και το ίδιο
Καλά σίγουρα οι αλλαγές επιβάλλονται, εγώ πιστεύω τώρα που θα βάλουν και τα Nova για αυτό πρόσθεσαν και το Cosmote στο σήμα πάντως.

Καλά σίγουρα οι αλλαγές επιβάλλονται, εγώ πιστεύω τώρα που θα βάλουν και τα Nova για αυτό πρόσθεσαν και το Cosmote στο σήμα πάντως.
Πχ του Μέγκα το σήμα (άσχετο με το θέμα) είναι ίσα με εμένα, έκλεισε το κανάλι ξανά άνοιξε υπό άλλη ιδιοκτησία, κράτησαν το ίδιο λογότυπο, 25 χρόνια, εμένα προσωπικά με κούρασε θέλει μια αλλαγή πχ. Αυτό το λέω γιατί κουράζει το ίδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια

• Like
Reactions: AntonisTz
Πχ του Μέγκα το σήμα (άσχετο με το θέμα) είναι ίσα με εμένα, έκλεισε το κανάλι ξανά άνοιξε υπό άλλη ιδιοκτησία, κράτησαν το ίδιο λογότυπο, 25 χρόνια, εμένα προσωπικά με κούρασε θέλει μια αλλαγή πχ. Αυτό το λέω γιατί κουράζει το ίδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια
Μιλάς για μία λέξη που καλύπτει ένα μικρό μέρος της οθόνης και είναι η ταυτότητα του καναλιού. Προσωπικά μου είναι αδιάφορη η αλλαγή.

Μιλάς για μία λέξη που καλύπτει ένα μικρό μέρος της οθόνης και είναι η ταυτότητα του καναλιού. Προσωπικά μου είναι αδιάφορη η αλλαγή.
Ναι αδιάφορη είναι απλά οπτικά με κούρασε να βλέπω το ίδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια. Δεν λέω ότι είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά ναι πες με ψυχαναγκαστικό 😂

Εμάς μας είναι αδιάφορα αυτά που λες και τα "έλεος" 😡 που βάζεις σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα....

Βλέπω να αλλάζει και η Nova.... Είπαμε...αυτές τις μέρες ότι κάνει η μία κάνει και η άλλη.....😉
Μπα, απλά η Cosmote το έκανε για λόγους product placement πιστεύω, για να φαίνεται το όνομα στους συνδρομητές της nova και όχι μόνο το λογότυπο. Ενώ η nova πάντα είχε το όνομα στο σήμα και όχι κάποιο λογότυπο

Μπα, απλά η Cosmote το έκανε για λόγους product placement πιστεύω, για να φαίνεται το όνομα στους συνδρομητές της nova και όχι μόνο το λογότυπο. Ενώ η nova πάντα είχε το όνομα στο σήμα και όχι κάποιο λογότυπο
και η cosmote το ειχε σε εποχες ote tv. παντως θα ηθελα να δω τα νεα σηματα αν μπορει καποιος να ανεβασει εικονες.

και η cosmote το ειχε σε εποχες ote tv. παντως θα ηθελα να δω τα νεα σηματα αν μπορει καποιος να ανεβασει εικονες.
Αυτό είναι το Cosmote sport 1

Attachments

• 20240809_200458.jpg
    20240809_200458.jpg
    702.9 KB · Views: 77
Κάτι μου λέει ότι οι δώρο 2 μήνες στα κανάλια Νοvasports θα είναι αφού ενεργοποιήσεις κάποιο πακετο
"Η COSMOTE TV ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ NOVASPORTS! ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 19/08 ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COSMOTE DOUBLE PLAY PLUS TV FULL PACK ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ NOVASPORTS ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "

Κάτι μου λέει ότι οι δώρο 2 μήνες στα κανάλια Νοvasports θα είναι αφού ενεργοποιήσεις κάποιο πακετο
"Η COSMOTE TV ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ NOVASPORTS! ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 19/08 ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COSMOTE DOUBLE PLAY PLUS TV FULL PACK ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ NOVASPORTS ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "
Στην ερώτηση 3 στο σάιτ της Cosmote tv αναφέρει :
"Το Sports Pack και το Full Pack (συμβολαίου μέσω Δορυφόρου, συμβολαίου Strreaming και Monthly Packs) από 23/8 εμπλουτίζονται με την προσθήκη των καναλιών Novasports.
Οι συνδρομητές της COSMOTE TV με την προσθήκη όλων των καναλιών Novasports θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, μόνο με 3 ευρώ επιπλέον της τιμής των πακέτων COSMOTE TV, σύμφωνα με τον σημερινό τιμοκατάλογο.
Οι νέες τιμές θα ισχύουν από 1/11. Μέχρι τότε οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν το νέο περιεχόμενο, στις τιμές του σημερινού τιμοκαταλόγου."

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Προσωπικά, τα νέα λογότυπα δε μου αρέσουν καθόλου, παρόλο που είμαι των αλλαγών (μου φαίνεται σαν να το έκανε παιδί δημοτικού).

Σε Cosmote Sports 7/8/9/4K/Highlights δεν έχει αλλάξει, καθώς και σε Cosmote Series Marathon.

Επισυνάπτω και ένα screencap μερικές ώρες πριν ⬇️

Attachments

• 4458.jpg
    4458.jpg
    77.1 KB · Views: 133
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Είναι λίγο σιδηρόδρομος αλλά εντάξει ας είναι μια αλλαγή μπορεί να αλλάξουν και τελείως κάποια στιγμή σύντομα ελπίζω..