Νέα για Cosmote TV

Ξερει κανείς τι πέναλτι θα πληρωσεις αν σπάσεις το συμβόλαιο της cosmote 4 μήνες πριν το τέλος? Συντομα θα χρειαστώ τη βοήθεια σας για να δω τι θα κάνω, που εχω συμβόλαιο και σε Nova και σε Cosmote tv

Ξερει κανείς τι πέναλτι θα πληρωσεις αν σπάσεις το συμβόλαιο της cosmote 4 μήνες πριν το τέλος? Συντομα θα χρειαστώ τη βοήθεια σας για να δω τι θα κάνω, που εχω συμβόλαιο και σε Nova και σε Cosmote tv
Δύο μήνες έχω ακόμη συμβόλαιο και μου ζητάνε 110 ευρώ για διακοπή.

Mπηκανε και οι τιμες για την "συνεργασια' με το Netflix και επισημα

Δεν ειδα τιποτα σπουδαιο...

Mπηκανε και οι τιμες για την "συνεργασια' με το Netflix και επισημα

Δεν ειδα τιποτα σπουδαιο...
2 ευρώ έκπτωση είδα? 18 το cinema με Netflix basic. Από 12 που δίνω για σκέτο cinema pack. Περίμενα κάτι καλύτερο δεν πειράζει απλά δεν θα το βάλουμε.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 ευρώ έκπτωση είδα? 18 το cinema με Netflix basic. Από 12 που δίνω για σκέτο cinema pack. Περίμενα κάτι καλύτερο δεν πειράζει απλά δεν θα το βάλουμε.

Ισχύει δεν τα αξίζει καθόλου..

Cosmote TV και Netflix μαζί σε μία συνδρομή!

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Υπάρχει κάτι που είπατε και σας έδωσαν 6 μήνες δωρεάν και 25 το full. Εμένα από cinema που θέλω να πάω σε full ( το cinema λήγει Οκτώβριο) με το τμήμα ακυρώσεων μου δίνουν 25 χωρίς κανένα μήνα δωρεάν. Έχω και 2play σε ΟΤΕ με ξεχωριστό συμβόλαιο στο ίδιο αφμ.

Cosmote TV και Netflix μαζί σε μία συνδρομή!

Από ότι είδα στο full pack, με το Netflix 4k, η έκπτωση φτάνει τα 3 €. Δεν θα έχει συνδυαστικο πακέτο με τηλέφωνο και ίντερνετ;

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Υπάρχει κάτι που είπατε και σας έδωσαν 6 μήνες δωρεάν και 25 το full. Εμένα από cinema που θέλω να πάω σε full ( το cinema λήγει Οκτώβριο) με το τμήμα ακυρώσεων μου δίνουν 25 χωρίς κανένα μήνα δωρεάν. Έχω και 2play σε ΟΤΕ με ξεχωριστό συμβόλαιο στο ίδιο αφμ.
Είναι ζόρι γιατί είσαι ήδη στην εταιρεία και ακόμα χειρότερα δεν έχει λήξει το συμβόλαιο σου ώστε να απειλήσεις με διακοπή. Εκεί γίνονται οι καλύτερες προσφορές η να έρθεις από άλλο πάροχο η με εκβιασμό για διακοπή.

• Like
Reactions: Epistimonas
Από ότι είδα στο full pack, με το Netflix 4k, η έκπτωση φτάνει τα 3 €. Δεν θα έχει συνδυαστικο πακέτο με τηλέφωνο και ίντερνετ;
Δεν βλέπω να έχουν συνδυαστικό γιατί προφανώς δεν θα έχει πρόσθετη μείωση.

Γενικα στον οτε ειναι λιγο δυσκινητοι
Και εγω εχω cosmote δορυφορικο και douple play
Και οσες φορες πηγα να το συνδιασω και να ειναι μαζι ολο δεν μπορουσαν

Απροσαρμοστοι

• Like
Reactions: boniak and kostthem
Αν και ηλπιζα να ειναιν πιο χαμηλα το netflix το μονο που προσφερει ειναι 2 ευρω εκπτωση σε περιπτωση 24μηνου σαν χαμηλοτερη τιμη. Βολευει καποιους που θα κανουν χρηση addon πακετου στην συνδρομη τους για να μην βαζουν καρτες κλπ στο netflix και να τα εχουν ολα στο λογαριαμο τους. Προσωπικα θα το βαλω ενα μηνα για να δω οταν βγει η τελευταία σεζον stranger things και μετα εαν δεν με κεντρίσει τπτ, κοψιμο.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Άρα τα spοrts είναι δωρεάν μέχρι 31/10 οπότε αποφασίζουμε. Και το Netflix , αν το θέλουμε, κάνουμε τη διαδικασία να το βάλουμε στον ίδιο λογαριασμό με cosmote. Σε σχέση με τις πλατφορμες που έχω, τελικά μάλλον θα περιμενω να λήξει το συμβόλαιο με cosmote το Φλεβάρη και θα τους πω να το γυρισω απο full pack σε cosmote cinema pack συν το Nova sports με πρόσθετο cosmote sports. Πολυ μπερδεμα με μικρή διαφορά στο κόστος αλλά δεν έχω επιλογή. Αν έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα ας μου πει. Έχω cosmote full pack ως τον ερχόμενο Φλεβάρη και Nova sports μέχρι Απρίλιο 2026 και η συζυγος θέλει οπωσδήποτε το cosmote cinema 3 και εγώ όλα τα αθλητικά και σε δορυφορικό και σε ιντερνετικό, όπως το έχω ως τώρα δηλαδή. Sorry για το σεντόνι!

Μας μπέρδεψες. Για να έχεις τα αθλητικά ουσιαστικά θες το full pack. Δεν κάνεις κάτι άλλο.

• Like
Reactions: AntonisTz
“Πακέτα Netflix ως add-on στην COSMOTE TV συνδρομή σου μέσω streaming `η μέσω δορυφόρου!”
Οι υφιστάμενοι πελάτες COSMOTE TV streaming `η μέσω δορυφόρου θα μπορούν να ενεργοποιούν το Netflix πακέτο που επιθυμούν ως add-on στην COSMOTE TV συνδρομή τους (Cinema ή Full Pack) και θα χρεώνεται στον COSMOTE λογαριασμό τους! Σε περίπτωση που ενεργοποιήσεις το Netflix ως πρόσθετη υπηρεσία, έχεις τη δυνατότητα να τερματίσεις την υπηρεσία Netflix οποτεδήποτε χωρίς καμία επιβάρυνση.

• Like
Reactions: Antony
Μας μπέρδεψες. Για να έχεις τα αθλητικά ουσιαστικά θες το full pack. Δεν κάνεις κάτι άλλο.

Τι εννοείς θέλω ουσιαστικά full ,pack? Τώρα έχω cosmote full και πρόσθεσαν τα Nova sports και έχω επίσης πακετο Nova sports και προσθεσαν τα cosmote sports. Επειδή έχω 2 ενεργά συμβόλαια, τώρα δεν μπορώ να κόψω τον ένα παροχο. Η σκέψη είναι το Φλεβάρη που τελειώνει η cosmote να το υποβάθμισω σε cosmote cinema pack χωρίς αθλητικά .Και να κρατήσω το Nova sports που έχω για πολυ καιρό ακόμα συν το τριευρο για τα cosmote sports. Ή ακριβώς αντιστροφα. Εννοείται ότι μετά το δίμηνο χωρίς χρέωση, θα ζητήσω να μην ενεργοποιήσουν την υπηρεσία "τριευρο".Η όλη η φασαρία θα φέρει κέρδος κάτω από 10 ευρώ αν έχω και τους 2 παροχους. Πολυ μπερδεμα, πρεπει να ξανά ρωτησω στους παροχους για να δω...

Ααα. Δεν ανέφερες κάπου τα νοβα για αυτό. Ισως.Αν κάποιος έχει και τις 2 πλατφορμες, ας πει τι θα κάνει. Εκτός βέβαια αν η κοινή λογική λέει κοψε τον ένα παροχο όταν τελειώσει το ένα συμβόλαιο.