michkal91
AVClub Addicted Member
- 23 May 2011
- 2,013
Εγώ που έχω και τα 2 ή θα κόψω την εον ή θα δω αν μπορώ να κάνω υποβάθμιση σε εον cinema για να το δώσω απλά στους γονείς μου.
Με συν 5 ευρώ βλέπεις σε έως 4 συσκευές από τις οποίες 3 ταυτόχρονα αθλητικά αλλιώς 1 συν 1. Στο ott δίνουν δώρο 3 ταυτόχρονες θεάσεις και μεχρι 2 αθλητικά.Παιδιά και εγώ επειδή έχω και τα δύο full pack θα κόψω το εον που με έχει λήξει το συμβόλαιο. Μια ερώτηση τώρα στα cosmote βλέπω δορυφορική και σε ένα box,tablet ταυτόχρονα τα αθλητικά. Θα μπορώ άραγε να βλέπω και σε τρίτη ταυτόχρονα συσκευή; σκέφτηκα να πάρω το multiroom ακόμα ένα δορυφορικό.
Κάτι παρομοιο και εγώ. Στην δορυφορική cosmote πσιζουν κανονικά τα δορυφορικά Nova sports αλλά στη δορυφορική Nova δεν παίζουν τα δορυφορικά cosmote sports με κωδικό ΕΟ16-0 no valid entitlement found!Καμιά άποψη? Στα ιντερνετικα όλα καλά.Πάντως στην εφαρμογή μπήκαν τα novasports αλλά στο δορυφορικό δεν τα εμφανίζει πουθενά.
Νομίζω όχι.Δεν έχω καταλάβει εάν στην υπάρχουσα σύνδεση full που έχω, εάν επιλέξω το πρόσθετο πακέτο netflix, πχ το πλήρες των 13,99 ευρώ, εάν θα έχω κάποια έκπτωση ή όχι...
Το έκανα πριν λίγο από την εφαρμογή της cosmote με 5 ευρώ extra συσκευές. Περιμένω να ενεργοποιηθεί.Με συν 5 ευρώ βλέπεις σε έως 4 συσκευές από τις οποίες 3 ταυτόχρονα αθλητικά αλλιώς 1 συν 1. Στο ott δίνουν δώρο 3 ταυτόχρονες θεάσεις και μεχρι 2 αθλητικά.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα βλέπω μπήκαν και στο δορυφορικό μόνο του. Έκανα πριν επανεκκίνηση και δεν είχαν μπει. Το είχα σε ένα κανάλι και ξαφνικά μόνο του έκλεισε και άνοιξε και μπήκαν. Οπότε υπομονή θα μπουν. Βέβαια για το δορυφορικό cosmote, όχι της nova.Κάτι παρομοιο και εγώ. Στην δορυφορική cosmote πσιζουν κανονικά τα δορυφορικά Nova sports αλλά στη δορυφορική Nova δεν παίζουν τα δορυφορικά cosmote sports με κωδικό ΕΟ16-0 no valid entitlement found!Καμιά άποψη? Στα ιντερνετικα όλα καλά.
Αψογα. Δοκιμασε και αμεσα ταυτοχρονη προβολη 3 αθλητικων + μια ακομα συσκευη αλλο καναλι πρεπει να σε αφηνει κανονικα 4 ταυτοχρονες. Εκει υπερεχει το δορυφορικο εναντι του ΟΤΤ.Το έκανα πριν λίγο από την εφαρμογή της cosmote με 5 ευρώ extra συσκευές. Περιμένω να ενεργοποιηθεί.
Ακόμα περιμένω να ενεργοποιηθεί. Με γράφει αίτημα σε εξέλιξη. Μόλις ενεργοποιηθεί θα δοκιμάσω και θα σε πω.Αψογα. Δοκιμασε και αμεσα ταυτοχρονη προβολη 3 αθλητικων + μια ακομα συσκευη αλλο καναλι πρεπει να σε αφηνει κανονικα 4 ταυτοχρονες. Εκει υπερεχει το δορυφορικο εναντι του ΟΤΤ.
Ακόμα περιμένω να ενεργοποιηθεί. Με γράφει αίτημα σε εξέλιξη. Μόλις ενεργοποιηθεί θα δοκιμάσω και θα σε πω.
Αψογο δεν θα αργησει αναμενουμε.Με δορυφορικό και έξτρα συσκευές βλέπω κανονικά σε 2 ΟΤΤ.
Δορυφορικό δε μπορώ να δοκιμάσω γιατί είμαι εκτός σπιτιού.
Ακόμα δεν προστεθηκαν τα cosmote sports στη Nova. Αλλά θα περιμενω μέχρι αυριο αλλιώς θα παω από κατάστημα να ρωτήσωΤωρα βλέπω μπήκαν και στο δορυφορικό μόνο του. Έκανα πριν επανεκκίνηση και δεν είχαν μπει. Το είχα σε ένα κανάλι και ξαφνικά μόνο του έκλεισε και άνοιξε και μπήκαν. Οπότε υπομονή θα μπουν. Βέβαια για το δορυφορικό cosmote, όχι της nova.
Αν είναι triple play, δηλαδή πήρες πακέτος έως 200Mbps ή 300 και άνω, αλλά αρκετά πρόσφατα, ΟΧΙ.Σε triple play με full pack + fiber τα είδε κάποιος τα κανάλια;
Λοιπόν ενεργοποιήθηκε και βλέπω τώρα ταυτόχρονα που το έβαλα cosmote sport 1.Αψογο δεν θα αργησει αναμενουμε.
Michkal91 λογικα πρεπει να μπορεις να δεις σε 3 συσκευς ΟΤΤ στις 2 αθλητικα συν 1 αθλητικο στο δορυφορικο. Και σε 3 ΟΤΤ οτι αλλα καναλια θελεις + 1 δορυφορικο 4 δηλαδη ταυτοχρονα.
Αψογα αρα οπως τα εχουμε πει. 3 ταυτοχρονες θεασεις αθλητικων + μια ακομα σε οτι αλλο θελουμε οποτε το δορυφορικο με τις extra συσκευες δινει + 1 απο το ΟΤΤ. Παρα πολυ βολικο για οσους αγαπανε τα αθλητικα 3 ταυτοχρονες θεασεις ειναι υποθεση και δεν χανεις τιποτα απο οτι θελεις να δεις μεσα στη μερα. Δηλαδη 28 ευρω + 5 με 33 ευρω εχεις το απολυτο ταινιες σειρες ντοκιμαντερ ολα τα αθλητικα και 4 συσκευες ταυτοχρονα. Το μοιραζεσαι και με καποιο συγγενη η φιλο και σε βγαινει 16.5 το μηνα.Λοιπόν ενεργοποιήθηκε και βλέπω τώρα ταυτόχρονα που το έβαλα cosmote sport 1.
Δορυφορικό (βλέπω τωρα)
Xiaomi box (βλέπω τώρα)
Tablet (βλέπω τώρα)
Samsung tv (δεν άνοιξε τα αθλητικά, μόνο όλα τα άλλα)
Και ακόμα ένα adroind box που έχω δεν με άνοιξε τίποτα. Οπότε είναι φοβερό και μην ξεχνάμε ότι δεν χρειάζεται να δηλώνεις συσκευή όπως κάνει η eon. Όπου θες και όποτε θες σε συσκευή κανείς αποσύνδεση και βλέπεις αλλού σε οποία συσκευή θέλεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.