Νέα για Cosmote TV

Ξέρω ότι είμαι μειοψηφία, αλλά άνετα ανταλλάσσω "σουπερλιγκ" με f1.
Το θέμα δεν είναι βγει κάτι για να μπει η F1, το θέμα είναι να μπει ΚΑΙ η F1 και άλλα αθλητικά γεγονότα. Στο κινηματογραφικό επίπεδο κινείται ο ΟΤΕ σε μέτρια επίπεδα στη καλύτερη, προσθήκες καναλιών έχουμε να δούμε δεν ξέρω και εγώ από πότε, Δε λέω, καλά και άγια τα Novasports με 3€ παραπάνω αλλά θέλει και μια ανανέωση ο συνδρομητής που και που...

Τα αρθρα πολλες φορες περιγραφουν απλα το πλαισιο, ειδικα οταν δεν υπαρχουν ακομα ενεργες συμφωνιες στο χαρτι.

Φανταζομαι οταν θα καταληξουν θα το διαλαλησουν προς πασα κατευθυνση, ακομα ειναι νωρις για την ανακοινωση αυτου του ειδους που προσδοκουμε απο καθε ενημερωτικο αρθρο.

• Like
Reactions: thiseas
Καλά ας καταφερει η Cosmote να κρατησει τους 3 μεγάλους (Ολυ-ΠΑΟ-ΑΕΚ) και βλεπουμε για τα υπολοιπα...

Ειχα διαβασει πριν λιγες μερες οτι ειχε κανει προφορικη συμφωνια με τον Παναθηναικο. Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Φοβαμαι οτι θα γινει το χειροτερο σεναριο με τη νεα συνδρομητικη.

Νοpe...
Ειχα διαβασει πριν λιγες μερες οτι ειχε κανει προφορικη συμφωνια με τον Παναθηναικο. Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Φοβαμαι οτι θα γινει το χειροτερο σεναριο με τη νεα συνδρομητικη.
Λογικα θα κρατησει ΠΑΟ ΑΕΚ...

Μα ο λόγος που εγινε η συμπραξη Cosmote-Nova ηταν για να μη χρειαζεται να ανταγωνιζεται ο ενας τον αλλον στα αθλητικα δικαιωματα και ιδιαιτερα στο ελληνικο πρωταθλημα που ας μη γελιομαστε τα χρηματα που δινουν ειναι παρα μα παρα πολλα. Δεδομενου οτι δεν υπαρχει 3η πλατφορμα ικανη να τους "χτυπήσει" (τουλαχιστον αυτη τη στιγμη) τους κανει να αισθανονται ασφαλεις. Αν οι 3 μεγαλοι δε ριξουν κατα πολυ τις απαιτησεις τους, τότε δε προβλεπεται συμφωνια και θα δημιουργηθει μεγαλο θεμα. Θα φτασουμε σε σημεια να μη ξεκιναει το πρωταθλημα!

• Like
Reactions: billys13
Το Viasat True Crime, που εντάχθηκε σήμερα 11/04 στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, το έχει αποκλειστικά η Νόβα; Δε θα ενταχθεί στην Cosmote tv;

Πλάκα πλάκα βλεπω να μιλάμε για 4κ και η εικόνα δεν είναι κανονικά ούτε hd στην πράξη και αυτο γιατί έχει χαμηλονρυθμο μεταφοράς.
Αν βάλεις ένα blu ray και δεις και την ταινία στην cosmote δεν συγκρίνεται.

Δεν λέω ότι δεν πρέπει να ζητάμε καλυτερα αλλα το ότι καλα καλά δεν βλεπουμεfhd να ζητάμε 4κ απορώ πραγματικά.

Και τέλος δεν λέω ότι δεν είναι καλύτερο το fhd όπως και ότι άλλο είναι σαφώς καλύτερη από το hd

Δορυφορικά Flash Extra: Tο Club MTV επιστρέφει στις οθόνες του Ηνωμένου Βασιλείου και ακολουθεί την Διεθνή έκδοση με πρεμιέρα νέου προγραμματισμού!​

Στη Βρετανία το MTV Hits αντικαταστάθηκε από το Club MTV, σε μας δυστυχώς συνεχίζει το αδιάφορο MTV Hits...
https://rexsat.blogspot.com/2025/04/flash-extra-t-club-mtv.html

Club MTV - UK Relaunch 14/04/2025 (HQ Audio)​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Rebranding COSMOTE TELEKOM: «Συνδέουμε τον κόσμο σου»​

Rebranding COSMOTE TELEKOM: «Συνδέουμε τον κόσμο σου»​

Έρχεται και στην τηλεόραση ή θα παραμείνει ως έχει;