BENZINA
Senior Member
Ξέρω ότι είμαι μειοψηφία, αλλά άνετα ανταλλάσσω "σουπερλιγκ" με f1.
Το θέμα δεν είναι βγει κάτι για να μπει η F1, το θέμα είναι να μπει ΚΑΙ η F1 και άλλα αθλητικά γεγονότα. Στο κινηματογραφικό επίπεδο κινείται ο ΟΤΕ σε μέτρια επίπεδα στη καλύτερη, προσθήκες καναλιών έχουμε να δούμε δεν ξέρω και εγώ από πότε, Δε λέω, καλά και άγια τα Novasports με 3€ παραπάνω αλλά θέλει και μια ανανέωση ο συνδρομητής που και που...Ξέρω ότι είμαι μειοψηφία, αλλά άνετα ανταλλάσσω "σουπερλιγκ" με f1.
Ειλικρινα τωρα, καταλαβεϛ κατι απο αυτο το αρθρο? Ουτε χρησμοϛ τηϛ Πυθειαϛ να ηταν![]()
Cosmote TV: «Φρένο» στα δικαιώματα της Super League
Tι ισχύει ξεχωριστά με κάθε σύλλογο.dailymedia.com.gr
Λογικα θα κρατησει ΠΑΟ ΑΕΚ...Ειχα διαβασει πριν λιγες μερες οτι ειχε κανει προφορικη συμφωνια με τον Παναθηναικο. Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Φοβαμαι οτι θα γινει το χειροτερο σεναριο με τη νεα συνδρομητικη.
Έρχεται και στην τηλεόραση ή θα παραμείνει ως έχει;Rebranding COSMOTE TELEKOM: «Συνδέουμε τον κόσμο σου»
![]()
Rebranding COSMOTE TELEKOM: «Συνδέουμε τον κόσμο σου»!
Η COSMOTE, ένα από τα ισχυρότερα και πιο δημοφιλή brands στην ελληνική αγορά, ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM, την κορυφαία μάρκα στι...rexsat.blogspot.com
Έρχεται και στην τηλεόραση ή θα παραμείνει ως έχει;
Καλά ακόμα είναι νωρίς λογικά κάποιο rebrand θα γίνει να μπει και εκεί το Telekom. Το my Cosmote άλλαξε χρώματα και λογότυπο πάντως
Ετσι ελεγαν και οταν ο ΟΤΕ ειχε μετονομαστει σε cosmote. Μου ελεγαν οτι θα παραμεινει ΟΤΕ TV.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.