Νέα για Cosmote TV

voys

Senior Member
14 January 2018
607
Τώρα το βλέπω, μέσω OTT, θέση 118.
Με έβαλες σε σκέψεις.. και κοίταξα τι παίζει.
Έχω δορυφορικό αλλά βλέπω κυρίως μέσω της ιστοσελίδας σε laptop.
Κοιτώντας στη σελίδα είδα ότι η cosmote έχει και τα Euronews Greek, Nautical Channel, MTV, MTV Live HD, MTV 00s, MTV Hits, CMusic, iConcerts, BBC News, Bloomberg.
Εμένα ΔΕΝ μου τα βγάζει όλα τα κανάλια! Μου λείπουν αυτά τα 10 κανάλια!
Γνωρίζεις γιατί συμβαίνει αυτό;
'Εχω full με cosmote sports και novasports.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    74.5 KB · Views: 27
  • 2.jpg
    2.jpg
    83.3 KB · Views: 27
  • Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300
"MTV, MTV Live HD, MTV 00s, MTV Hits, Stingray CMusic, Stingray iConcerts", ειδικά για τα διεθνή μουσικά κανάλια που έχει η COSMOTE TV φαίνεται πως εσκεμμένα δεν πληρώνει δικαιώματα για κινητές συσκευές!
Ενώ ταυτόχρονα τα διαθέσιμα MTV (MTV Live HD, MTV 00s, MTV Hits) εμφανίζονται κανονικά στις εφαρμογές για κινητές συσκευές της EON TV και της Vodafone TV!
Και φυσικά είναι παράδοξο όταν έχεις αποκλειστική συμφωνία για το Paramount+, δεν έχεις ταυτόχρονα διαθέσιμα και τα πιο δημοφιλή μουσικά κανάλια "MTV 80s MTV 90s και ClubMTV" (για την Generation X) !
Ενώ στη Magenta TV της Βόρειας Μακεδονίας τα έχει όλα διαθέσιμα!
Είδες η Telekom στη γειτονική μας χώρα και όχι μόνο στα μουσικά, αλλά σε όλα τα θεματικά χαρτοφυλάκια με παράλληλη δυνατότητα εγγραφών μέσω EPG (Cloud recording) ...
Μιλάμε για τρομερή διαφορά...

T909090021406MUsicTVMagTVTAMK1gMCMg1mg60.jpg

Last edited:

voys

Senior Member
14 January 2018
607
"MTV, MTV Live HD, MTV 00s, MTV Hits, Stingray CMusic, Stingray iConcerts", ειδικά για τα διεθνή μουσικά κανάλια που έχει η COSMOTE TV φαίνεται πως εσκεμμένα δεν πληρώνει δικαιώματα για κινητές συσκευές!
Ενώ ταυτόχρονα τα διαθέσιμα MTV (MTV Live HD, MTV 00s, MTV Hits) εμφανίζονται κανονικά στις εφαρμογές για κινητές συσκευές της EON TV και της Vodafone TV!
Και φυσικά είναι παράδοξο όταν έχεις αποκλειστική συμφωνία για το Paramount+, δεν έχεις ταυτόχρονα διαθέσιμα και τα πιο δημοφιλή μουσικά κανάλια "MTV 80s MTV 90s και ClubMTV" (για την Generation X) !
Δεν τα βλέπω δηλαδή στο laptop που λογικά θεωρείται φορητή συσκευή γιατί η Cosmote δεν θέλει να πληρώσει δικαιώματα για φορητές συσκευές;;;
Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα αν ισχύει αυτό.
Θα τους πάρω τηλ το απόγευμα, αν ισχύει μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα εκ μέρους τους.

Last edited:

panos-

AVClub Enthusiast
13 January 2019
1,225
2025 και ακόμα περιμένουμε(-νετε) Cloud Recording…
Εμένα λογικό μου φαίνεται κιόλας. Δε θα άκουγα μουσική από το κινητό μου μέσω καναλιού τηλεόρασης. Επίσης δεν έχει τα τοπικά κανάλια με replay, ή σε mobile. Είναι πολύ περίπλοκο το θέμα των δικαιωμάτων, σκεφτείτε ότι ακόμα και το κράτος μπορεί με κάποιο τρόπο που εμείς δεν ξέρουμε να δημιουργεί θέμα στη διαδικασία.

voys

Senior Member
14 January 2018
607
2025 και ακόμα περιμένουμε(-νετε) Cloud Recording…
Εμένα λογικό μου φαίνεται κιόλας. Δε θα άκουγα μουσική από το κινητό μου μέσω καναλιού τηλεόρασης. Επίσης δεν έχει τα τοπικά κανάλια με replay, ή σε mobile. Είναι πολύ περίπλοκο το θέμα των δικαιωμάτων, σκεφτείτε ότι ακόμα και το κράτος μπορεί με κάποιο τρόπο που εμείς δεν ξέρουμε να δημιουργεί θέμα στη διαδικασία.
Ίσα ίσα που σε φορητή συσκευή τα μουσικά κανάλια έχουν περισσότερο νόημα.
Όταν είσαι στο αμάξι, στο μετρό κλπ μουσική θέλεις να ακούσεις να περάσει η ώρα.
Με τη λογική αυτή ας βγάλουν και τα 4 μουσικά που έχουν από τις φορητές συσκευές.
Και τα ντοκιμαντέρ, θέλουν προσοχή να τα δεις και μπορεί να τρακάρεις 🤣
Καθόλου περίπλοκο δεν είναι το θέμα, αν ήταν θα είχαν αντίστοιχα θέματα με τα κανάλια MTV και η Vodafone και η EON.
Απλά έχουν καβούρια στη τσέπη.

voys

Senior Member
14 January 2018
607
Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να τα βάλουν γιατί δεν τα προσφέρει η εταιρεία παραγωγής για φορητές συσκευές!
Μου είπαν ψέματα στα μούτρα :D
Έπαθαν κοκομπλόκο όταν τους είπα γιατί τα βλέπω τότε αυτή τη στιγμή σε φορητή συσκευή μέσω του app της vodafone.
Κατανοώ ότι είναι εργαζόμενοι και τι να κάνουν, δεν τους δίνει αυτό όμως το δικαίωμα να κοροϊδεύουν το κόσμο και να λένε ψέματα.
Πάντως έχει πλάκα να συζητάμε για προσθήκες καναλιών κλπ όταν δεν είναι ούτε καν διατεθειμένοι έστω τα υπάρχοντα κανάλια να τα έχουν διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές.
Πρέπει να είναι πάντως παγκόσμια πρωτοτυπία της cosmote αυτό, πολύ αμφιβάλω να υπάρχει κάποια άλλη πλατφόρμα παγκοσμίως που κάνει τέτοια ξεφτιλίκια με τις συσκευές.

Last edited:

yianniskyr

AVClub Enthusiast
26 May 2008
862
UK
Γενικώς έχω άσχημες εμπειρίες με τo προσωπικό της COSMOTE. Από ψέματα και ανευθυνότητες έχω χορτάσει. Μπορεί να έχω cosmote αλλά προσπαθώ να μην μπλέκω μαζί τους γιατί....... άντε να βγάλεις άκρη μετά .

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300
Παρεπιπτόντως να πούμε ότι στην εποχή της Hbbtv (της υβριδικής μέσω δορυφόρου που καταργήθηκε πλέον), τα κανάλια "MTV Europe και MTV Live HD" είχαν Replay TV για αρκετό διάστημα μέσω δορυφορικής COSMOTE TV, που δεν συνεχίστηκε μετά στην ΟΤΤ πλατφόρμα, ενώ στην ΕΟΝ έχει CatchUPtv μόνο το MTV Europe και τα μουσικά κανάλια συμφερόντων MAD (MAD TV, MAD Greekz, NR1TV)!!!.
Replay TV στα μουσικά κανάλια στην COSMOTE TV Streaming έχουν μόνο τα Stingray iConcerts, Panik TV και το άθλιο MAD Viral...
H ψηφιακή γραμμική τηλεόραση απαιτεί ψηφιακές ευκολίες 7ημερου Replay TV, ταυτόχρονη πρόσβαση στις κινητές συσκευές και ακόμα περισσότερο δυνατότητά Cloud recording για εγγραφές μέσω EPG, όπως η Wind Vision (πριν καταργηθεί) σε όλα τα ψυχαγωγικά κανάλια της χωρίς διακρίσεις, καθώς και σε όλα τα μουσικά κανάλια του MTV και Stingray Music (πάνω από 15 γραμμικά)!!!

sdragon28

AVClub Enthusiast
31 July 2018
1,120
Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να τα βάλουν γιατί δεν τα προσφέρει η εταιρεία παραγωγής για φορητές συσκευές!
Μου είπαν ψέματα στα μούτρα :D
Έπαθαν κοκομπλόκο όταν τους είπα γιατί τα βλέπω τότε αυτή τη στιγμή σε φορητή συσκευή μέσω του app της vodafone.
Κατανοώ ότι είναι εργαζόμενοι και τι να κάνουν, δεν τους δίνει αυτό όμως το δικαίωμα να κοροϊδεύουν το κόσμο και να λένε ψέματα.
Πάντως έχει πλάκα να συζητάμε για προσθήκες καναλιών κλπ όταν δεν είναι ούτε καν διατεθειμένοι έστω τα υπάρχοντα κανάλια να τα έχουν διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές.
Πρέπει να είναι πάντως παγκόσμια πρωτοτυπία της cosmote αυτό, πολύ αμφιβάλω να υπάρχει κάποια άλλη πλατφόρμα παγκοσμίως που κάνει τέτοια ξεφτιλίκια με τις συσκευές.
Θα πρέπει όμως η πλατφόρμα να έχει και τα αντίστοιχα δικαιώματα για να τα προβάλει και σε φορητές συσκευές. Απλά η Vodafone έδωσε λεφτά για αυτά, ενώ η Cosmote όχι. Απλά τα πράγματα. Προφανώς και συμβαίνει αυτό.

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
854
Όπως βλέπεις, σε google chrome, σε σταθερό υπολογιστή, δεν εμφανίζονται 6 μουσικά κανάλια (MTV, MTV Live, MTV Hits, MTV 00s, cmusic, iconcerts) και το Euronews Greek. Στο μποξάκι εμφανίζονται κανονικά.
Έτσι είναι, δεν το είχα προσέξει γιατί δεν βλέπω τέτοια κανάλια. Σε Android TV φαίνονται ενώ σε Android κινητό και σταθερό PC μέσω cosmotetvott.gr όχι

Attachments

• AndroidTV1 screenshot_2025-03-16T13.33.05.png
    AndroidTV1 screenshot_2025-03-16T13.33.05.png
    213.9 KB · Views: 34
  • AndroidTV2 screenshot_2025-03-16T13.32.55.png
    AndroidTV2 screenshot_2025-03-16T13.32.55.png
    248.5 KB · Views: 34
  • AndroidTV3 screenshot_2025-03-16T13.32.47.png
    AndroidTV3 screenshot_2025-03-16T13.32.47.png
    195.9 KB · Views: 33
  • Xiaomi1 Screenshot_2025-03-16-13-34-54-072_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    Xiaomi1 Screenshot_2025-03-16-13-34-54-072_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    644.1 KB · Views: 31
  • Xiaomi2 Screenshot_2025-03-16-13-34-47-299_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    Xiaomi2 Screenshot_2025-03-16-13-34-47-299_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    550.5 KB · Views: 30
  • Xiaomi3 Screenshot_2025-03-16-13-34-39-341_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    Xiaomi3 Screenshot_2025-03-16-13-34-39-341_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    602.5 KB · Views: 30
  • Xiaomi4 Screenshot_2025-03-16-13-34-32-015_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    Xiaomi4 Screenshot_2025-03-16-13-34-32-015_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    611.3 KB · Views: 29
  • PC1.png
    PC1.png
    432 KB · Views: 31
  • PC2.png
    PC2.png
    327.4 KB · Views: 33

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
854
Έτσι είναι, δεν το είχα προσέξει γιατί δεν βλέπω τέτοια κανάλια. Σε Android TV φαίνονται ενώ σε Android κινητό και σταθερό PC μέσω cosmotetvott.gr όχι
Παρατηρώ ότι λείπουν επίσης και το BBC και το Bloomberg εκτός τηλεόρασης

• Like
Reactions: voys

voys

Senior Member
14 January 2018
607
Παρατηρώ ότι λείπουν επίσης και το BBC και το Bloomberg εκτός τηλεόρασης
Ναι δεν είναι μόνο τα μουσικά.
10 κανάλια λείπουν.
3 ειδησεογραφικά, και ειδικά αυτό είναι απλά γελοίο εκ μέρους Cosmote γιατί εκπέμπουν και ελεύθερα!!
Euronews Greek, BBC News, Bloomberg
6 μουσικά
MTV, MTV Live HD, MTV 00s, MTV Hits, CMusic, iConcerts
1 αθλητικό
Nautical Channel

papaki_papaki

AVClub Enthusiast
20 February 2015
1,018
εδώ έχει εκτός συνδρομής το nat geo wild σε κάποια πακέτα.έχουν δέσει το γάιδαρο τους..είμαστε απ' τις ελάχιστες χώρες με τόσο μικρό αριθμό συνδρομητικών καναλιών ..μπορεί το ποδόσφαιρο να τραβάει κόσμο αλλά δεν είναι όλα το ποδόσφαιρο.

pepis

AVClub Addicted Member
11 December 2010
1,693
Μας διαβάζει κάποιος από τον ΟΤΕ εδώ; Φέρτε μας το skyshowtime...!!!

• Like
Reactions: boniak

Kirikosgeorgas

AVClub Enthusiast
9 March 2019
1,079
Μας διαβάζει κάποιος από τον ΟΤΕ εδώ; Φέρτε μας το skyshowtime...!!!

αντε ρε οτε κουνησου!!!

• Like
Reactions: pepis