Η nova χάθηκε, ήταν να πάρει ποσοστό στην euroleague, την ονομασία του οακα, να φέρει άλλα 100 κανάλια κλπ. Η ονομασία θα καταλήξει στο Τ (telekom arena).
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Σωστα. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα.Ο CEO του ΟΤΕ το έχει διαψεύσει πάντως..
Αυτό δεν το κατάλαβα ούτε εγώ. Θα είναι αναβάθμιση της εφαρμογής ουσιαστικά ή των highlights μόνο?Επειδή δεν είμαι και πολύ γνωστής, ας μου εξηγήσει ένας σε τι αναφέρεται το ακόλουθο άρθρο...
![]()
H Taf Media και η ADWEB λανσάρουν την πλατφόρμα FirstView για την Cosmote TV
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Taf Media και η ADWEB φέρνουν την επανάσταση στον κόσμο του online video με την FirstView, μια καινοτόμα πλατφόρμα που ανεβάζει τον πήχη προς όφελος των publishers και των Brands. Με…typologies.gr
Εκτός από τον δορυφόρο θα έχεις 2 συσκευές όπου θα μπορείς να βλέπεις αθλητικά ταυτόχρονα και μια ακόμα για οτιδήποτε άλλο εκτός από αθλητικά.μια ερωτηση που σιγουρα εχει απαντηθει στο παρελθον, αλλα θα ηθελα μια επικαιροποιημενη απαντηση για το τι ισχυει τωρα, αν το γνωριζει καποιος...εχοντας δορυφορικο cosmote tv sports pack, μπορω και βλεπω αθλητικα καναλια σε δυο συσκευες, 1 ο δορ. δεκτης και 1 υπολογιστης....αν ενεργοποιησω το πακετο εξτρα συσκευων θα μπορω να βλεπω απο δυο υπολογιστες συν τον δορυφορικο δεκτη ή και παλι θα βλεπω απο 1 υπολογιστη τα αθλητικα (οποτε θα μου ειναι αχρηστο το πακετο εξτρα συσκευων...) ;
Ειδικά στα μουσικά κανάλια. Εκεί η κατάσταση με 2 mad, panik και mezzo είναι τραγική.Δυστυχώς κανάλια δεν προσθέτουν,ταινίες το 80% είναι μάπα,ευτυχώς έχει φουλ αθλητικό περιεχόμενο και αξιόλογες σειρές.
Σίγουρα όμως χρειάζεται άμεσα να ενισχυθεί το περιεχόμενο!
Τώρα το βλέπω, μέσω OTT, θέση 118.Και κάτι άλλο, είναι δυνατόν να μην έχουν μέσα το ελληνικό Euronews;