Νέα για Cosmote TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

pepis

AVClub Addicted Member
11 December 2010
1,673
Η nova χάθηκε, ήταν να πάρει ποσοστό στην euroleague, την ονομασία του οακα, να φέρει άλλα 100 κανάλια κλπ. Η ονομασία θα καταλήξει στο Τ (telekom arena).

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,229
Επειδή δεν είμαι και πολύ γνωστής, ας μου εξηγήσει ένας σε τι αναφέρεται το ακόλουθο άρθρο...

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,846
Αθήνα
Επειδή δεν είμαι και πολύ γνωστής, ας μου εξηγήσει ένας σε τι αναφέρεται το ακόλουθο άρθρο...
Αυτό δεν το κατάλαβα ούτε εγώ. Θα είναι αναβάθμιση της εφαρμογής ουσιαστικά ή των highlights μόνο?

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,846
Αθήνα
Τελικά το σχέδιο κεντρική διαχείριση και superleague tv σαν να ναυαγεί..

paksat

AVClub Enthusiast
20 September 2011
1,230
Σάμος
725.594 συνδρομητές COSMOTE TV

Το Δ’ τρίμηνο του 2024, οι συνδρομητές τηλεόρασης του ΟΤΕ ανήλθαν σε 726 χιλιάδες, καταγράφοντας αύξηση 7,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ο ΟΤΕ προσέλκυσε 15 χιλιάδες νέους συνδρομητές τηλεόρασης, γεγονός που αποδίδεται κυρίως στην συμφωνία αμοιβαίας διάθεσης αθλητικού περιεχομένου ΟΤΕ-ΝΟVΑ. Η συμφωνία, εκτός από το ότι παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ενισχύει την αξία των υπηρεσιών και αποτελεί μια αποτελεσματική πολιτική δράσης κατά της πειρατείας. H συμφωνία αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη της συνολικής αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, ενώ η πρόσφατη νομοθετική έγκριση κατά της πειρατείας αναμένεται να υποστηρίξει περαιτέρω αυτή την κατεύθυνση.

https://www.athexgroup.gr/documents...ek_1.pdf/59d3e212-c7a9-4a37-93c2-7bf12054c486

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,229
  • Like
Reactions: billys13

LEFTERIS733

New member
24 December 2010
56
μια ερωτηση που σιγουρα εχει απαντηθει στο παρελθον, αλλα θα ηθελα μια επικαιροποιημενη απαντηση για το τι ισχυει τωρα, αν το γνωριζει καποιος...εχοντας δορυφορικο cosmote tv sports pack, μπορω και βλεπω αθλητικα καναλια σε δυο συσκευες, 1 ο δορ. δεκτης και 1 υπολογιστης....αν ενεργοποιησω το πακετο εξτρα συσκευων θα μπορω να βλεπω απο δυο υπολογιστες συν τον δορυφορικο δεκτη ή και παλι θα βλεπω απο 1 υπολογιστη τα αθλητικα (οποτε θα μου ειναι αχρηστο το πακετο εξτρα συσκευων...) ;

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
776
μια ερωτηση που σιγουρα εχει απαντηθει στο παρελθον, αλλα θα ηθελα μια επικαιροποιημενη απαντηση για το τι ισχυει τωρα, αν το γνωριζει καποιος...εχοντας δορυφορικο cosmote tv sports pack, μπορω και βλεπω αθλητικα καναλια σε δυο συσκευες, 1 ο δορ. δεκτης και 1 υπολογιστης....αν ενεργοποιησω το πακετο εξτρα συσκευων θα μπορω να βλεπω απο δυο υπολογιστες συν τον δορυφορικο δεκτη ή και παλι θα βλεπω απο 1 υπολογιστη τα αθλητικα (οποτε θα μου ειναι αχρηστο το πακετο εξτρα συσκευων...) ;
Εκτός από τον δορυφόρο θα έχεις 2 συσκευές όπου θα μπορείς να βλέπεις αθλητικά ταυτόχρονα και μια ακόμα για οτιδήποτε άλλο εκτός από αθλητικά.

SatZapper

AVClub Enthusiast
5 September 2007
1,294
Feelgood Thema TV κινητικότητα με τις καλωδιακές DTH τροφοδοσίες “Museum HD και MyZentv HD” σε νέο αναμεταδότη μέσω του δορυφόρου “Eutelsat 9B – 9E”…

Και ενώ στην COSMOTE TV υπάρχει πλήρη ησυχία για νέες ψυχαγωγικές υπηρεσίες, η συνεργαζόμενη πλατφόρμα θεματικών καναλιών “Thema TV” μετακίνησε τις υπηρεσίες “Museum HD και MyZentv HD” σε αναμεταδότη της θυγατρικής πλατφόρμας “Μ7” (11977Η), όπου ήδη προϋπάρχουν οι καλωδιακές DTH τροφοδοσίες των “Mezzo Live HD και Luxe TV HD”! Mια χωρητικότητα στην Ευρωπαϊκή δέσμη εκπομπής “Eutelsat 9B – 9E”, που θα μπορούσε εν δυνάμει να συνεκμεταλλευθεί και η πλατφόρμα της “COSMOTE TV”, προκειμένου να απελευθερώσει χωρητικότητα στους δικούς της αναμεταδότες για άλλες υπηρεσίες, που έχουν ήδη συμπιεστεί με την Καλοκαιρινή είσοδο των 14 αθλητικών καναλιών “novasports”!

Kirikosgeorgas

AVClub Enthusiast
9 March 2019
1,064
Δυστυχώς κανάλια δεν προσθέτουν,ταινίες το 80% είναι μάπα,ευτυχώς έχει φουλ αθλητικό περιεχόμενο και αξιόλογες σειρές.
Σίγουρα όμως χρειάζεται άμεσα να ενισχυθεί το περιεχόμενο!

SatZapper

AVClub Enthusiast
5 September 2007
1,294
Feelgood Tribute: “MagentaTV (MΚ Telekom) Vs COSMOTE TV Streaming (OTE)” στο Θεματικό γραμμικό ΟΤΤ Τοπίο Καναλιών ροής και Multiscreen πρόσβασης!
Μόλις μια ώρα διάφορα απόσταση από τη Θεσσαλονίκη και πόσο περισσότερο γραμμικό θεματικό περιεχόμενο βλέπουν οι γείτονες μας σε σχέση με εμάς! Καθώς μεγάλη η διαφορά μεταξύ “MagentaTV (MΚ Telekom)” και “COSMOTE TV Streaming (OTE)” στο Θεματικό γραμμικό ΟΤΤ Τοπίο Καναλιών ροής και Multiscreen πρόσβασης!

T909090021404633g88DDDmkgaBTGR1mg60.jpg

• Like
Reactions: karras

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,229

voys

Senior Member
14 January 2018
581
Δυστυχώς κανάλια δεν προσθέτουν,ταινίες το 80% είναι μάπα,ευτυχώς έχει φουλ αθλητικό περιεχόμενο και αξιόλογες σειρές.
Σίγουρα όμως χρειάζεται άμεσα να ενισχυθεί το περιεχόμενο!
Ειδικά στα μουσικά κανάλια. Εκεί η κατάσταση με 2 mad, panik και mezzo είναι τραγική.
Δεν μπορεί να μου έχεις συνεργασία με τη Paramount και να μην έχεις ούτε ένα θεματικό MTV.
Και κάτι άλλο, είναι δυνατόν να μην έχουν μέσα το ελληνικό Euronews;
Δηλαδή με ποια λογική το έχουν μόνο στα αγγλικά και όχι και στα ελληνικά;

Last edited: